Usandım artık bıkma noktasına geldim..

Bana çok gereksiz bir ayrinti gibi geliyor kuaför'e akraba doldurmak.
Sebepsizce kalp kırıklıkları ,stress oluşmasına mahal veriyor.
Oysa ne güzel evliliğinizin tadını cikartmak varken
Armudun sapı,üzümün çöpü,görümcenin topuzu

Ay hadi yetişkinler yine neyse , çoluk çombalak ne diye dolar hiç anlamam

Canım kalmadı artık öyle adetler ya bırak kim nerde yaptrıyorsa yaptırsın düşün ben ablamın düğününde bile kendim başka yerde yaptrdım o an telaştan sen kimseyi görmezsin zaten evden erken çıkarsın dış çekim o bu derken teyzende istanbuldan gelmesini biliyorsa bi kuaförüde bulabilir diye düşünüyorum boşuna gerginlik yapmayın

Bende kiz yegenimin dugunune sehir disindan gittim ama annesiyle ayri kuafore gittik. Yegenim sadece kiz kardesini aldi. Damadinda kiz kardesi gitti o kadar. Madem oyle sadece aileden 1.nci dereceler gitsin ikinizinde

Yıl 2017 hala kuaföre kim gidecek konusu.

Yahu ben bunları artık sorun olarak bile göremiyorum yok şu gelsin yok bu gelsin düğüne 3 ay kala bu sebeple kavga etmeler tartışmalar moral bozmalar belli ki bu işlerde şeytan bol oluyor.

Size tavsiyem teyzeniz gelecekse ücretini öder ve kimseye yük olmaz siz de bunu bir yarıs meselesi yapmazsınız sanki adamla evlenmiyorsunuz yarisiyorsunuz bizden o gelecek sizden bu gelecek hiç gerek yok sonra bu zamanlarınızi ararsınız.

Her konunuzda görüldüğü üzere nişanlı niz la aranızda hiç saygı yok
ne kadar çok argo kullanıyorsunuz birbirinize ve hala nasıl yüz yuze bakabiliyorsunuz
insan utanir
koskoca insanlarsiniz
bu kuaför konusu da diğer sorunların yanında nokta bile değil
yanlış olaylara takiliyorsunuz

Bende sevmiyorum bu gereksiz adetleri ya her biri ayrı dert ayrı tantana hiç bi adetin olmadığı düğün yapmak istiyorum

H
Bende sevmiyorum bu gereksiz adetleri ya her biri ayrı dert ayrı tantana hiç bi adetin olmadığı düğün yapmak istiyorum
Her şey elimizde yapılabilir bence. Çünkü adetlerin tamamına bakın hepsi paraya dayalı. Ben de evliliğmde en asgari sekildr yapmaya çalıştım.

H

Her şey elimizde yapılabilir bence. Çünkü adetlerin tamamına bakın hepsi paraya dayalı. Ben de evliliğmde en asgari sekildr yapmaya çalıştım.
Benim henüz ortada hiç bişey yokken ablamda yaşanan stresi gördükten sonra hep söylemişimdir bana çeyiz yapma bişey alma zamanı gelince ben alırım diye ama annem hala yatak odasına ara sardırcam dio neyse o

Çok güzel demişsiniz
Sen ödeyeceksen neden teyzen gelmesin diyor o zaman onu anlamadım?
Adam kendisinin ödeyeceğini zannetmiştir :)

Eski ilişkin oldu mu olmadı mı konusunda ağza alınmayacak laflar eden değil mıydı senin nişanlın ya... Himm ondan başka da maddiyati da sürekli burada konu olarak aciyorsun çoğu kişi nişanlınin seninle para için birlikte olduğunu düşündü. Sizin çok daha değişik önemli sorunlariniz oluyor gibi.

Bu konuda pek bir sorun yok gibi. Yani erkek tarafından gelen bı sorun yok sen de kavga çıkarmışsin yok yere. Üstelik de sürekli ben oduycem kuaförü diyorsun bu defa nisanlin niye arıza çıkardı o zaman sorularına cvp vermiyosun. Üstelik diyelim sen teyzeni anneni goturuosun kuaföre kendin damat da odemiyor bu konuşma nasıl onun 3 tane ablasına kadar gidiyor... Ne alakası var madem ayrı ödüyorsunuz. Siz çok çok geçimsiz bir ciftsiniz sudan yere kavgalar. Nisanlimla içinde para gecen bir tartışma yasayim yerin dibine girerim dogrusu, ne durduk yere aileme laf soyletirim ne onun ailesi için yüzüne karşı cirkinlesirim. Banane ablasına ne yaparsa yapsin.

evlenirseniz nolur bilmiyorum ama su anki duurm çok alem
senin odeyecegini dusunmemistir yoksa bu kadar okuzluk yapmazdi diye dusunuyorum

ayrica hamama giren terler damat oder gelin ve yanindakilerin kusaforunu
sende zaten sulaleti goturmuyondur yaninda isin cilkini çikarmaya grek yok

Eski konularına baktım da yoksa sen tayin alıp o adamın yaşadığı şehre mi gideceksin ailenle yaşadığın şehri bırakıp???

Öyle olacak gibi
Sakın yapma bunu. Benim durumum da aynısı. Önce nikah kıyıldı tayin için sonra evlendik. Gittiğim şehirde bi tek onun ailesi var. Ne yaptıysam yaranamadım. En güzel şekilde ağırladım, çok değer verdim aman kırılmasın aman üzülmesinler diye. Benim nişanlım da başta belli etti bişeyleri ama ben düzelir dedim. Hakaret, aşağılama herşey vardı. Evlenince tokata kadar gitti. Bunu kaç kez yaptı alışkanlık haline getirdi yine katlandım yuvam bıçozulmasın dedim. Annesi hep oğlunu benim yanımda bile fitneledi. Beni oğluna hep beceriksiz yeteneksiz gibi göstermeye başladı. Sen sen ol gitme sakın. Ben kendi salaklığıma kızıyorum. Ben yaptım sen yapma! Bu arada hangi şehirdesin normalde. Tayini nere ye alacaktın

Simdiden kuafore bile karisiyorsa ooooooooohoooooooooo isin varrr demektir..cimri adamdan uzak durmak gerek..cok bas agritir cokkkkk...cok uzer kirar anlayissizdir bencildir ..kendine muslumandir sadece...hayir gelmezzz ..sen bi daha dusunn...evlilik oyuncak degil
.

Canım onun ailesi benim yaşadığım yerde benim gideceğim yerde kimsenin ailesi Yok

Ben Kuzenimle gitmiştim kuaföre. . Nişanlıma da hiç sormadım.. görümcemi de o getirmemişti.

Neticede sizin özel gününüz bence onun görümceleri ve kızlarını getirmesine müsade etme. Kuaför kimle uğraşacak ya bu kadar insan arasında . Üstelik çocuk parkı gibi kafan şişer. Onlar kendi gitsin sen kendin git. Nişanlını işin bitince ara gelsin sizi alsın. Bu konuda dahada konuşmasına izin verme.

Offf.. bu ne be...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…