Ay hadi yetişkinler yine neyse , çoluk çombalak ne diye dolar hiç anlamamBana çok gereksiz bir ayrinti gibi geliyor kuaför'e akraba doldurmak.
Sebepsizce kalp kırıklıkları ,stress oluşmasına mahal veriyor.
Oysa ne güzel evliliğinizin tadını cikartmak varken
Armudun sapı,üzümün çöpü,görümcenin topuzu
Canım kalmadı artık öyle adetler ya bırak kim nerde yaptrıyorsa yaptırsın düşün ben ablamın düğününde bile kendim başka yerde yaptrdım o an telaştan sen kimseyi görmezsin zaten evden erken çıkarsın dış çekim o bu derken teyzende istanbuldan gelmesini biliyorsa bi kuaförüde bulabilir diye düşünüyorum boşuna gerginlik yapmayınKızlar malum nişanlıyım.
Neyse konu kuaför. 3 ay sonra düğünüm var.
Düğünde teyzem istanbuldan gelecek.
2 de kuzenim var.
Kuaföre dedim teyzemle kuzenlerimi de getireceğim.
Bu ailecek olalım Ne gereği var.
Diye diye üstüme geldi. Yanımda olsa saldırırdım..
Neyse sonra dedim 3 tane ablan var onlar geliyor her birinin çocukları var bi tanesinin ikizleri var.
Başladı neden öyle diyorsun. Sen benim ablamla teyzeni bir mi tutuyorsun. İstemiyorum tamam onlar da gelmesin.
Sus konuşma benimle dedim.
Her konuda ablan olunca coşuyorsun. Bebelerine de sen bakarsın artık dedim.
Terbiyesizsin dedi.
Yazmadım konuşmadım. Çok kırıldım kızlar.
Annem teyzem kapalı onlara kuaför ayarladım ben hatta nişanlımın annesine bile. Kendisine söyledim. Teyzem gelmesinmiş. İyi de benim teyzem şehir dışından geliyor.
Diyor ben de teyzelerimi getireyim o zaman. Onunkiler kendi şehrinde.
Sonra ben kimseyi getirmeyeceğim yazdı.
Cevap dahi yazmadım. Ne yapmalıyım kızlar ?
Bende kiz yegenimin dugunune sehir disindan gittim ama annesiyle ayri kuafore gittik. Yegenim sadece kiz kardesini aldi. Damadinda kiz kardesi gitti o kadar. Madem oyle sadece aileden 1.nci dereceler gitsin ikinizindeKızlar malum nişanlıyım.
2 de kuzenim var.
Neyse sonra dedim 3 tane ablan var onlar geliyor her birinin çocukları var bi tanesinin ikizleri var.
Başladı neden öyle diyorsun. Sen benim ablamla teyzeni bir mi tutuyorsun. İstemiyorum tamam onlar da gelmesin.
Terbiyesizsin dedi.
Annem teyzem kapalı onlara kuaför ayarladım ben hatta nişanlımın annesine bile. Kendisine söyledim. Teyzem gelmesinmiş. İyi de benim teyzem şehir dışından geliyor.
Bende sevmiyorum bu gereksiz adetleri ya her biri ayrı dert ayrı tantana hiç bi adetin olmadığı düğün yapmak istiyorumYıl 2017 hala kuaföre kim gidecek konusu.
Yahu ben bunları artık sorun olarak bile göremiyorum yok şu gelsin yok bu gelsin düğüne 3 ay kala bu sebeple kavga etmeler tartışmalar moral bozmalar belli ki bu işlerde şeytan bol oluyor.
Size tavsiyem teyzeniz gelecekse ücretini öder ve kimseye yük olmaz siz de bunu bir yarıs meselesi yapmazsınız sanki adamla evlenmiyorsunuz yarisiyorsunuz bizden o gelecek sizden bu gelecek hiç gerek yok sonra bu zamanlarınızi ararsınız.
Her şey elimizde yapılabilir bence. Çünkü adetlerin tamamına bakın hepsi paraya dayalı. Ben de evliliğmde en asgari sekildr yapmaya çalıştım.Bende sevmiyorum bu gereksiz adetleri ya her biri ayrı dert ayrı tantana hiç bi adetin olmadığı düğün yapmak istiyorum
Benim henüz ortada hiç bişey yokken ablamda yaşanan stresi gördükten sonra hep söylemişimdir bana çeyiz yapma bişey alma zamanı gelince ben alırım diye ama annem hala yatak odasına ara sardırcam dio neyse oH
Her şey elimizde yapılabilir bence. Çünkü adetlerin tamamına bakın hepsi paraya dayalı. Ben de evliliğmde en asgari sekildr yapmaya çalıştım.
Çok güzel demişsinizKızlar malum nişanlıyım.
2 de kuzenim var.
Terbiyesizsin dedi.
Adam kendisinin ödeyeceğini zannetmiştir :)Sen ödeyeceksen neden teyzen gelmesin diyor o zaman onu anlamadım?
KesinnnSen bugun buraya sadece kuafor konusunu cozmeye geldiysen yarin evlendiginde cok anneci acaba bosansam mi diye gelirsin
Haberin olsun
Öyle olacak gibiEski konularına baktım da yoksa sen tayin alıp o adamın yaşadığı şehre mi gideceksin ailenle yaşadığın şehri bırakıp???
Sakın yapma bunu. Benim durumum da aynısı. Önce nikah kıyıldı tayin için sonra evlendik. Gittiğim şehirde bi tek onun ailesi var. Ne yaptıysam yaranamadım. En güzel şekilde ağırladım, çok değer verdim aman kırılmasın aman üzülmesinler diye. Benim nişanlım da başta belli etti bişeyleri ama ben düzelir dedim. Hakaret, aşağılama herşey vardı. Evlenince tokata kadar gitti. Bunu kaç kez yaptı alışkanlık haline getirdi yine katlandım yuvam bıçozulmasın dedim. Annesi hep oğlunu benim yanımda bile fitneledi. Beni oğluna hep beceriksiz yeteneksiz gibi göstermeye başladı. Sen sen ol gitme sakın. Ben kendi salaklığıma kızıyorum. Ben yaptım sen yapma! Bu arada hangi şehirdesin normalde. Tayini nere ye alacaktınÖyle olacak gibi
Canım onun ailesi benim yaşadığım yerde benim gideceğim yerde kimsenin ailesi YokSakın yapma bunu. Benim durumum da aynısı. Önce nikah kıyıldı tayin için sonra evlendik. Gittiğim şehirde bi tek onun ailesi var. Ne yaptıysam yaranamadım. En güzel şekilde ağırladım, çok değer verdim aman kırılmasın aman üzülmesinler diye. Benim nişanlım da başta belli etti bişeyleri ama ben düzelir dedim. Hakaret, aşağılama herşey vardı. Evlenince tokata kadar gitti. Bunu kaç kez yaptı alışkanlık haline getirdi yine katlandım yuvam bıçozulmasın dedim. Annesi hep oğlunu benim yanımda bile fitneledi. Beni oğluna hep beceriksiz yeteneksiz gibi göstermeye başladı. Sen sen ol gitme sakın. Ben kendi salaklığıma kızıyorum. Ben yaptım sen yapma! Bu arada hangi şehirdesin normalde. Tayini nere ye alacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?