- 29 Aralık 2020
- 56
- 27
- 3
- Konu Sahibi Liberation
Merhabalar, sırf bu konuda akla yatkın öneriler almak için üye oldum. Artık sinir hastası olmaktan korkuyorum. Üst katta tek çocuklu bir aile var. Kız çocuğu ve lise 2 ye gidiyor. Geldiklerinde çocuk küçüktü, taa o zamandan beri aynı çileyi çekiyoruz. Velet evin içinde asla yürümüyor koşuyor hem de topuklarına vurarak. Bir odadan diğerine gidiyor sonra başka odaya...Bu böyle biz uyarana kadar devam . Saatin kaç olduğu mühim değil. En çok sinir edense biz hangi odada bulunuyorsak orada güm güm koşması. Pandemiden önce misafir olduğunda zehir zıkkım ederdi, olduğumuz odanın üstünde durmadan sadece koşardı. Anne ve baba biz aşağıdan tepki verirsek kızlarını anca öyle durduruyor. Gençlere verilen sokak izninde asla sokağa çıktığı yok ana-baba evde bırakıyor, şunu çıkartalım enerjisini atsın diye hiç mi düşünmez insan veya çık yürü koş evde yaptığını parkta yeşillikte yap, bahçemiz yeşillik orada koş bari... Hangi lafı edersek edelim 10 dakika sonra yine aynı ses. Artık koşmadığı zaman bile koştuğunu zannediyorum. Güm güm sesleri hep beynimde sese karşı çok duyarlı oldum. Evimizin başka bir sıkıntısı yokken bunu çekmek çok sinir ediyor. Ana haberde komşu cinnet getirdi haberlerine hak veriyorsun bunları yaşayınca. Lütfen akıl verin.