Üst kat komşu çocuğu yüzsüzlüğü

Lise 2 mi? E pardon da yuh! Annesi babasında iş yok o zaman ve tahminimce kız müzik dinleyip kulaklıkla dans ediyor. Ailesi ile konuşun rahatsızlığınızı dile getirin, gerekirse zabıtayı arayın gelsin uyarsın
Ne kadar şuursuzlar ya. Çok iyi anlıyorum sizi şu an Allah yardımcınız olsun

Yanlış mı yazdınız acaba diye düşünüyorum şuan. Lise 2 ye giden çocuk mu olur ve bu bahsettiklerinizi mi yapar? Sağlıklı mı bi problemi vardır belki 🤔

Anne veya babayla konuşulmalı ama çözüm olacagini sanmam. Evin kiymetlisi, gözbebeğidir şimdi o. O yuzden çocuklarını uyaracaklarini düşünmüyorum.
Koskoca lise 2 ye giden kiz evin icinde neden koşar onu hiç anlamadim.
Çocuğumuz olsun da gerisi mühim değil mantığıyla yapılmış bir velet, gerçek hayatla bağı yok kızın. İkinci çocuğu yapsalardı ne yapardım bilmiyorum...

Lise 2 mi? E pardon da yuh! Annesi babasında iş yok o zaman ve tahminimce kız müzik dinleyip kulaklıkla dans ediyor. Ailesi ile konuşun rahatsızlığınızı dile getirin, gerekirse zabıtayı arayın gelsin uyarsın
Ne kadar şuursuzlar ya. Çok iyi anlıyorum sizi şu an Allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim. Bu durum yüzünden çabuk sinirlenen birisi oldum, ses geldikçe tavana bakıp laf saydırıyorum artık. Olan sinir sistemime oldu...

Çocuğumuz olsun da gerisi mühim değil mantığıyla yapılmış bir velet, gerçek hayatla bağı yok kızın. İkinci çocuğu yapsalardı ne yapardım bilmiyorum...
Aslında kiz için üzücü bir durum, okul ev ev okul, arkadaş yok belki o yüzden böyledir. Yöneticiyle konuştunuz mu?

Yanlış mı yazdınız acaba diye düşünüyorum şuan. Lise 2 ye giden çocuk mu olur ve bu bahsettiklerinizi mi yapar? Sağlıklı mı bi problemi vardır belki 🤔
Anne baba bir kere demedi bak böyle koşulmaz edilmez vs. Üstüne okullar da kapanınca işkenceye döndü benim için. Çocuk ayda 1 çıkıyordur dışarı. Bahçeye bile inmiyor. Anne sokakta gezmede...

Çocuk değil ki yani bilemedim. Bence kosmuyor spor yapıyor evde ip filan atliyordur yada

Anne baba bir kere demedi bak böyle koşulmaz edilmez vs. Üstüne okullar da kapanınca işkenceye döndü benim için. Çocuk ayda 1 çıkıyordur dışarı. Bahçeye bile inmiyor. Anne sokakta gezmede...
Anne babanın demesine gerek var mı anlayamıyorum ben hala 😳 kuzenim var lise 2 ye giden onu düşünüyorum şuan ve bahsettiginiz çocugu. Ki çocuk değil o genç sayılır yani. Yok kesinlikle bi problemi olmalı

Çocuk değil ki yani bilemedim. Bence kosmuyor spor yapıyor evde ip filan atliyordur yada
Öyle olsa sevinirdim diyecek hale geldim. Bahçeden evleri gözüküyor, anlamsız şekilde oradan oraya koştuğunu gördüm bir kere. İsim koyamıyorum ama şımarıklık sanırım...

Acaba kulaklikla muzik dinleyip evde yuruyus falan mi yapiyor? Aklima bu geldi sadece yoksa lise 2 ye giden genc bi kiz evde niye kostursun ki 😳

Anne babanın demesine gerek var mı anlayamıyorum ben hala 😳 kuzenim var lise 2 ye giden onu düşünüyorum şuan ve bahsettiginiz çocugu. Ki çocuk değil o genç sayılır yani. Yok kesinlikle bi problemi olmalı
Çocuk biz sinir oldukça seviniyor gibi, inadına hangi odadaysak orada koşar mı insan. Hakaretten de rahatsız olmuyorlar...

Neyi bağdaştıramadınız? Okulu online ve 20 yaş altı sokak izin saatlerinde dışarı çıkmıyor, evdeyken de biz hangi odadaysak on üstünde koşuyor.
Bu dediklerinizi lise çocuğunun yapıyor olması imkansız diyorum acaba çocuğun başka bir sıkıntısı falan mı var?

Merhabalar, sırf bu konuda akla yatkın öneriler almak için üye oldum. Artık sinir hastası olmaktan korkuyorum. Üst katta tek çocuklu bir aile var. Kız çocuğu ve lise 2 ye gidiyor. Geldiklerinde çocuk küçüktü, taa o zamandan beri aynı çileyi çekiyoruz. Velet evin içinde asla yürümüyor koşuyor hem de topuklarına vurarak. Bir odadan diğerine gidiyor sonra başka odaya...Bu böyle biz uyarana kadar devam . Saatin kaç olduğu mühim değil. En çok sinir edense biz hangi odada bulunuyorsak orada güm güm koşması. Pandemiden önce misafir olduğunda zehir zıkkım ederdi, olduğumuz odanın üstünde durmadan sadece koşardı. Anne ve baba biz aşağıdan tepki verirsek kızlarını anca öyle durduruyor. Gençlere verilen sokak izninde asla sokağa çıktığı yok ana-baba evde bırakıyor, şunu çıkartalım enerjisini atsın diye hiç mi düşünmez insan veya çık yürü koş evde yaptığını parkta yeşillikte yap, bahçemiz yeşillik orada koş bari... Hangi lafı edersek edelim 10 dakika sonra yine aynı ses. Artık koşmadığı zaman bile koştuğunu zannediyorum. Güm güm sesleri hep beynimde sese karşı çok duyarlı oldum. Evimizin başka bir sıkıntısı yokken bunu çekmek çok sinir ediyor. Ana haberde komşu cinnet getirdi haberlerine hak veriyorsun bunları yaşayınca. Lütfen akıl verin.
Çocuklarının bireysel bir farklılığı var sanırım yoksa lise ikiye giden kız evin içinde niye koşsun. Zaten bireysel bi farklılığı varsa ailenin de sizin de yapabileceğiniz pek birşey yok maalesef. Elbette dışarı çıkarmaları gerekiyo ama yine de evde bizler gibi olamıyorlar maalesef

Çocuk biz sinir oldukça seviniyor gibi, inadına hangi odadaysak orada koşar mı insan. Hakaretten de rahatsız olmuyorlar...

Lise 2 ye giden kiz cocuk degil ve o yaşta surekli evin içinde koşuşturmasi normal değil. Cocukta bit sikinti var ya da bilincli olarak yapiliyor olabilir. Sizin hangi odada oldugunuzu nereden biliyorlar?

Acaba kulaklikla muzik dinleyip evde yuruyus falan mi yapiyor? Aklima bu geldi sadece yoksa lise 2 ye giden genc bi kiz evde niye kostursun ki 😳

İyi de hangi odada olduğunuzu nerden biliyor?
Sizce? Konuşma sesi eşya sesi vs. Hiçbirisi gürültü yapacak seviyede değil çünkü alt komşumun küçücük çocukları var. İnsan güldüğünde, hapşırdığında bile nerede oturduğu anlaşılıyor zaten

Back
X