Nereye canım belediyeye mi?
Ayyyy ayyyy seninki yine carsafmis benimki hergün Halo çıkarır cirpar cirpar kolları kopan kadar cirpar bir söyledim iki söyledim 3 te sen dur bakiyim dedim halisi çektim yere düşürdum :) ben çözüm olur sanmıştım nebyazikki care olmadı yine aynısını yaptı bende 4 5 kare foto aldım zabıta çağırdı bütün mahalle şikayetçi benim altım da 3 daire daha var binanın önünden ben girişte oturuyorum arkadan 4 üncü daireyi m zabıta uyarı verdi gitti snr yine aynı şey oldu yine çağırdım bu 1.800 tl ceza kestiler özellikle sokakta hali yıkama olayina bu ceza dediler ama bu defa kesin çözüm oldu paspas bile cirpmiyoMerhaba arkadaşlar,
Oturduğum ev giriş katta ve etrafında ki binalar. Sebebiyle yeterince ışık almıyor. Gündüz lambaları açmak zorunda kalıyorum. Üstüne üstlük bir de üst katta ki komşum benim penceremin yarısına kadar gelecek şekilde çarşaflarını gün aşırı sarkıtıyor. 4 defa tatlı tatlı uyardım. Evim karanlık tek ışık slan yere de sen çarşaf asıyorsun dedim. Nafile bu sabah baktım ki yine asmış ben şimdi bu durumda ne yapayım?
Bu huzur bozmak değil ki.Evet canım bu toplu yaşam huzurunu bozma gibi nedenlerle sanırım şikayet edebiliyosun
İstanbul ve ankara b lediyesi bu gibi durumlarla ilgili resmi bir yazı yayınlamış zaten
Gidip durumu anlat fotoğraflarınıda çek delil olsun
Yada bundan dolayı kavga edip polisede şikayet edebilirsiniz mahkemeye kadar gider iş ..
Dedigim gibi hic bulasmayin ya polise ya da zabitaya sikayet edin. Bu daha makbulAyyyy ayyyy seninki yine carsafmis benimki hergün Halo çıkarır cirpar cirpar kolları kopan kadar cirpar bir söyledim iki söyledim 3 te sen dur bakiyim dedim halisi çektim yere düşürdum :) ben çözüm olur sanmıştım nebyazikki care olmadı yine aynısını yaptı bende 4 5 kare foto aldım zabıta çağırdı bütün mahalle şikayetçi benim altım da 3 daire daha var binanın önünden ben girişte oturuyorum arkadan 4 üncü daireyi m zabıta uyarı verdi gitti snr yine aynı şey oldu yine çağırdım bu 1.800 tl ceza kestiler özellikle sokakta hali yıkama olayina bu ceza dediler ama bu defa kesin çözüm oldu paspas bile cirpmiyo
Canım ben ce ne yap biliyor musum :) iki tane mandallar carsafin sana sarkan kısmını yukarıya doğru mandallar camın açılacak şekilde. Gelip kavga ederse niye yaptın diye sende sayarsin ağzına geleni. Umarım utanirda vazgeçer bu huyundan :)Merhaba arkadaşlar,
Oturduğum ev giriş katta ve etrafında ki binalar. Sebebiyle yeterince ışık almıyor. Gündüz lambaları açmak zorunda kalıyorum. Üstüne üstlük bir de üst katta ki komşum benim penceremin yarısına kadar gelecek şekilde çarşaflarını gün aşırı sarkıtıyor. 4 defa tatlı tatlı uyardım. Evim karanlık tek ışık slan yere de sen çarşaf asıyorsun dedim. Nafile bu sabah baktım ki yine asmış ben şimdi bu durumda ne yapayım?
Zemin katlarda oturur umarim anlar ozaman düşmez kalkmaz bir AllahMerhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?