ÜST KAT KOMŞUM VE İĞRENÇ ÇARŞAFLARI

Nereye canım belediyeye mi?

Evet canım bu toplu yaşam huzurunu bozma gibi nedenlerle sanırım şikayet edebiliyosun
İstanbul ve ankara b lediyesi bu gibi durumlarla ilgili resmi bir yazı yayınlamış zaten
Gidip durumu anlat fotoğraflarınıda çek delil olsun

Yada bundan dolayı kavga edip polisede şikayet edebilirsiniz mahkemeye kadar gider iş ..

Bendede vardı o modelden,cam balkonum,rüzgarlı havada o çarşaflar pat pat vurur cama,altta balkonun camı açıkmış,oturuyormuşuz umuru olmazdı. 2 defa asarken yakaladım,uyardım utanmadan ama temiz çarşaflarim diyor. Sonuncuda kapıcıyı gönderdim ,dedim ki 'kaldırmıyorsa hepsini çekip aşağı atacağim,ben onun çiçekli,böcekli çarşaf manzarasını izlemek zorunda değilim' o gün bugündür çarşaf,nevresim görmedim sarkan. Böylesi cidden laftan anlamıyor. Yapsaydı cidden çekip atacaktım aşağıya ve site yönetimine gidip bildirecektim çünkü yasak camdan birşeyler silkelemek ve sarkıtmak.
Sizde son kez uyardığınızı belirtin,toplamazsa /bir daha asarsa aşağı atacağınızı söyleyin.

Laf anlamayan cok zor. Ben ikinci kattayim ama benim eski komsum da ayniydi. Cok sukur tasinip gitti rahat ettim...

Ayyyy ayyyy seninki yine carsafmis benimki hergün Halo çıkarır cirpar cirpar kolları kopan kadar cirpar bir söyledim iki söyledim 3 te sen dur bakiyim dedim halisi çektim yere düşürdum :) ben çözüm olur sanmıştım nebyazikki care olmadı yine aynısını yaptı bende 4 5 kare foto aldım zabıta çağırdı bütün mahalle şikayetçi benim altım da 3 daire daha var binanın önünden ben girişte oturuyorum arkadan 4 üncü daireyi m zabıta uyarı verdi gitti snr yine aynı şey oldu yine çağırdım bu 1.800 tl ceza kestiler özellikle sokakta hali yıkama olayina bu ceza dediler ama bu defa kesin çözüm oldu paspas bile cirpmiyo

terbiyesiz saygısız insan medeniyet nedir bir haber olduğu çok açık

Bir kişinin özgürlüğü, başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.

Ne desem bilemedim ki; ikiniz de kendinizce haklısınız.

Sen evin karanlık olduğunu biliyordun tutarken, her zaman yukardakinin sana uyum sağlayacak şekilde yaşamasını bekleyemezsin.

Yukarıdaki de nezaket icabı elinden geldiğince çarşafı bu şekilde asmasın ama hava şartları malum 2 kat olacak şekilde de astığı zaman kuruma süresi uzayacak. Belki onun da tek çarşafı vardır. Olamaz mı?

Cidden anlamiyorum bu rahatligi. Bizde sitede oturduk alt kalt komsumuz isigi az alir diye annecigim carsafi 4 e katlar yarim halde sererdi. Hem evi karar masin hem bizim carsaflarda duzgun utulu gibi kurusun diye 14 yil komsuluk yaptilar hic birbirlerini kirmadilar kardes gibilerdi. Biz tasininca alt komsumuz aglamisti o da ayni mahallede ev kiralamisti yillarca komsuluk yaptilar hala gorusurler. Simdikileri anlamiyorum. Herkes olmus alem bencil bananecilik. Allah goruyor biliyor be kardesim yahuu guzellile yine uyarin olmadi hic bulasmayin hamileymissiniz esinize soyleyin esine soylesin. Ilmadi polise sikayet edin. Ne kadar ayip yaa

Bu huzur bozmak değil ki.
alt kattaki evin yapısı gereği ışığı az alıyor. Yukarıdaki dışarı çamaşır sermek için üst katta oturuyor, en azından bir avantaj.
Alttaki katı daha karanlık yapıyor diye haklı olarak dava etmesi hem çok komik hem de olacak şey değil. Nezaket icabı yukarıdaki insan bunu düşünebilir ama herkes olsa der "bir yere kadar"

Dedigim gibi hic bulasmayin ya polise ya da zabitaya sikayet edin. Bu daha makbul

Vişne suyu falan çıkmayan leke yapmayın ama .Böyle çıkacak şekilde lekeler yapsanız. Yani spreyli birşişeye kirli bir su çamurlu su gibi birşey yapıp sıksanız.bir iki kere yapınca vazgeçebilir. . size sorarsa benim balkon tozlu oluyor ordan değmiştir Yada balkonu yıkarken sıçramıştır sarkıtmadan assanız iyi olur falan dersiniz en azından .

Belediyeye sikayet etmek en ideali ancaakk insanin aklindan eline l bir makas alip o carsaflari kesmek, bir litre visne suyunu yanlislikla dokmek de gecmiyor degil hani..

Canım ben ce ne yap biliyor musum :) iki tane mandallar carsafin sana sarkan kısmını yukarıya doğru mandallar camın açılacak şekilde. Gelip kavga ederse niye yaptın diye sende sayarsin ağzına geleni. Umarım utanirda vazgeçer bu huyundan :)

ben duyarlıyım herhalde
benım alt katta karanlık edecegım tek alan degıl ama yınede rahatsızlık vermesın dıye carsafı ucundan degıl ortasından serıyorum

Zemin katlarda oturur umarim anlar ozaman düşmez kalkmaz bir Allah

Zorla guzellik olmaz ki canim ,
arada anlasildigi sekilde muamele etmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…