ÜST KAT KOMŞUM VE İĞRENÇ ÇARŞAFLARI

Okurken güldüm seninle uğraşan yandı

Çiçekli böcekli çarşaflar artık onlardan tiksiniyorum

Çok haklısın

hamılesın canını sıkma bebege gecer sıkıntın kavga fılan etme kadınla sıkayet et her astıgında

Helal sana. Görgüdüzler.

Ben bu
Düşünüyorum zaten çünkü o çarşaf kurutacak diye ben lamba yakıyorum.

Kurutmak için asıyor.
Insanlari anlamiyorum camasir kurutmalik diye bir alet icat edilmis biri yetmiyosa bir tane daha al niye rahatsiz edersinki milleti hem o yikanan carsaflar duvara cama degip gene kirlenmiyomu benimde en kizdigim seylerden biri

ben de çarşafları çok kirli falan zannettim başlığı görünce

Ben bu

Insanlari anlamiyorum camasir kurutmalik diye bir alet icat edilmis biri yetmiyosa bir tane daha al niye rahatsiz edersinki milleti hem o yikanan carsaflar duvara cama degip gene kirlenmiyomu benimde en kizdigim seylerden biri
Ayrica sen hamilesin arkadasim deterjan kokusu yumusatici kokusu nasil dayanacaksinki ayip gercekten yapilan ayrica hayirli ugurlu olsun bebisin canim

Hergün asıyorsa cek ama haftda 1-2 ise yapıcak bişey yok.laftnda anlamıyır stres yapma kendine bende aynu o bayanın otuedugu gibi bir daire oturuyorum alt kat karanlık diye sarkıtmıyorum iki kat asıyorum ki karanlık olmasin ki yatak odası sallansada olur ama ne gerek var.ev alma komsu al diye bu yüzden demişler

Denedin mi yoksa?
Denemek değil direk uyguladım Bağırdı çağırdı, ben oturdum ohh 1 sigara yaktım Eşime söylemiş, eşimde ben kadın mevzularına girmem, ama sizin yaptığınız etik değil, eşim doğru yapmış demiyorum ama uyardı sizi.. Ben karışmam derdiniz varsa eşiniz muhattabım demiş Kısacası öyleler kocadan korkan elaleme üstünlüğünü anca bu tip sinir bozucu bak ben titizim hareketleriyle göstermeye çalışan tipler. Çünkü tek taktir gördükleri konu sen temiz kadınsın diyen 4-5 safsatacı arkadaş komşusu ve beceriksiz eşleridir.
Canım sen hamilesin, sinirlerini falan bozmasına izin verme.. Dikkat et böyleler çirkeftir.. Eşin gerekirse konuşsun eşiyle, kendiyle değil..hassas durumdasın, bunu öne sürün..

Çarşafların değeceği şekilde paslı kirli anten, direk vs. taksanız camın olduğu yere nasıl olur acaba. En azından belki aşağı sarkıtmaz.

Başka tarafa assın hic gelemem boyle seylere. Bizim komsuda bizim camasirlari gordugu halde ustune iki uc kere islak camasirlari asti gol gop lekeler olustu camasirlarimizda sayesinde. Komsularla oturuyoduk annem bisey diyemedi bende dedim ki sifir nevresim takimimizi mundar etmissin bugun kactir boyle yapiyosun (sakayla karisik) bi daha da boyle bisey olmadi cunku tasindik ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…