camdan disari cay kahve meyve suyu vs bisi dokun bariz carsafin uzerine gelecek sekilde diil ama carsafda lekelensin ama ses de cikarmayin. sorarsa gelip ay pardon sabah uyku hali kahve yaptim hamileyimde midem bulandi bi an once dokup kurtulmak istedim senin carsaflarida gormedim hani soylemistim ya asmayin diye rica etmistim asmamissinizdir diye de hic dikkat etmemistim dersin lafinida koyar oturursun. sonra baktin bida asmis o zaman cek asagi dussun yine ses cikarma gelip sorarsa aa haberim yok oyle mi olmus ben rica ettikten sonra sen asmamissindir diye bakmamistim mahallede de cok kedi var oyun oynamislar zaar dersin olur biter ama her seferindede ben rica etmistim ondan sonra asmamissindir die dusunmustum cumlesini saglam vurgularla dile getir.
Allah analı babası büyütsün bu arada canım.
Bendede vardı o modelden,cam balkonum,rüzgarlı havada o çarşaflar pat pat vurur cama,altta balkonun camı açıkmış,oturuyormuşuz umuru olmazdı. 2 defa asarken yakaladım,uyardım utanmadan ama temiz çarşaflarim diyor. Sonuncuda kapıcıyı gönderdim ,dedim ki 'kaldırmıyorsa hepsini çekip aşağı atacağim,ben onun çiçekli,böcekli çarşaf manzarasını izlemek zorunda değilim' o gün bugündür çarşaf,nevresim görmedim sarkan. Böylesi cidden laftan anlamıyor. Yapsaydı cidden çekip atacaktım aşağıya ve site yönetimine gidip bildirecektim çünkü yasak camdan birşeyler silkelemek ve sarkıtmak.
Sizde son kez uyardığınızı belirtin,toplamazsa /bir daha asarsa aşağı atacağınızı söyleyin.
Okurken güldüm seninle uğraşan yandı
Cidden anlamiyorum bu rahatligi. Bizde sitede oturduk alt kalt komsumuz isigi az alir diye annecigim carsafi 4 e katlar yarim halde sererdi. Hem evi karar masin hem bizim carsaflarda duzgun utulu gibi kurusun diye 14 yil komsuluk yaptilar hic birbirlerini kirmadilar kardes gibilerdi. Biz tasininca alt komsumuz aglamisti o da ayni mahallede ev kiralamisti yillarca komsuluk yaptilar hala gorusurler. Simdikileri anlamiyorum. Herkes olmus alem bencil bananecilik. Allah goruyor biliyor be kardesim yahuu guzellile yine uyarin olmadi hic bulasmayin hamileymissiniz esinize soyleyin esine soylesin. Ilmadi polise sikayet edin. Ne kadar ayip yaa
Ben anlamiyorum zaten bu devirde hala balkondan, camdan çarsaf hali vs sarkitanlari... Cama falan carpar o ruzgarda falan, rahatsiz eder yani.
Ayyyy ayyyy seninki yine carsafmis benimki hergün Halo çıkarır cirpar cirpar kolları kopan kadar cirpar bir söyledim iki söyledim 3 te sen dur bakiyim dedim halisi çektim yere düşürdum :) ben çözüm olur sanmıştım nebyazikki care olmadı yine aynısını yaptı bende 4 5 kare foto aldım zabıta çağırdı bütün mahalle şikayetçi benim altım da 3 daire daha var binanın önünden ben girişte oturuyorum arkadan 4 üncü daireyi m zabıta uyarı verdi gitti snr yine aynı şey oldu yine çağırdım bu 1.800 tl ceza kestiler özellikle sokakta hali yıkama olayina bu ceza dediler ama bu defa kesin çözüm oldu paspas bile cirpmiyo
Çılgınmangal yada semaver yak yada çarşafı yak
Insanlari anlamiyorum camasir kurutmalik diye bir alet icat edilmis biri yetmiyosa bir tane daha al niye rahatsiz edersinki milleti hem o yikanan carsaflar duvara cama degip gene kirlenmiyomu benimde en kizdigim seylerden biriDüşünüyorum zaten çünkü o çarşaf kurutacak diye ben lamba yakıyorum.
Kurutmak için asıyor.
Tecrübeyle sabittir, 1 su bardağı çamaşır suyu
Ayrica sen hamilesin arkadasim deterjan kokusu yumusatici kokusu nasil dayanacaksinki ayip gercekten yapilan ayrica hayirli ugurlu olsun bebisin canimBen bu
Insanlari anlamiyorum camasir kurutmalik diye bir alet icat edilmis biri yetmiyosa bir tane daha al niye rahatsiz edersinki milleti hem o yikanan carsaflar duvara cama degip gene kirlenmiyomu benimde en kizdigim seylerden biri
Denemek değil direk uyguladımDenedin mi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?