internetinizi paylasmayin derim ben size..ayni agdan oldugu zaman sizin belgelerinizi görme sansi var diye biliyorum..ben yilalr önce kaldigim yurtta ( yurt disinda) ayni agdan girerdik internete herkesin ibilgisayarini görüyordum.belgelerini resimlerini sarkialrini vss..ama su an nasil olur tam bilmiyorum cunku ordan baska hicbiryerde paylasimim olmadi..internet cok pahali sey degil artik..evlerinde telefon hatlari yoksa USB ile giris yapiyorlar artik herkes..oyle söylersiniz kirmadan..yani ben olsam paylasmazdim..:)
İnternet ağı ile ağ paylaşımı farklı bişey. Belgeleri vs görebilmesi icin bir bağlantı gerekir network mü ne öle bişi. Ama bu internet ağı değil.
yaptığınız yasak ki? biri ihbar etse başınız belaya girer. yardımseverlik değil bu. sonuçta limitsiz internet tek hane için alınıyor. başka haneye kullandırmak yasak.
ayrıca tanımadığınız insanlar... ne belli yasa dışı bi şey yapmayacakları hem de sizin bağlantınız üstünden. bi yeri dolandırır, birine hakaret eder... adli bir şeye karışır sizin üstünüze kalır dertsiz başa dert açmayın.
bu devirde istesek de çok yardımsever olamıyoruz maalesef.
yaptığınız yasak ki? biri ihbar etse başınız belaya girer. yardımseverlik değil bu. sonuçta limitsiz internet tek hane için alınıyor. başka haneye kullandırmak yasak.
ayrıca tanımadığınız insanlar... ne belli yasa dışı bi şey yapmayacakları hem de sizin bağlantınız üstünden. bi yeri dolandırır, birine hakaret eder... adli bir şeye karışır sizin üstünüze kalır dertsiz başa dert açmayın.
bu devirde istesek de çok yardımsever olamıyoruz maalesef.
kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ama kesinlikle ikna olmazlar annemgil.
Benim bilgisayarıma erişilmemesi için ne yapmam gerek program falan mı kurucam?
İkna etmeye çalışıyım ama sanmıyorum
ver şifreyi sonra değiştir. sorunca da "bilmem bende de çekmiyor" de. annen baban o kadar anlamazlar netten bence.
ya da modemi yatak altına falan sok zaten üst kata çekmez. ben çirkin durmasın diye tv ünitesinin arkasına koydum. çekip çıkaramıyorum da şimdi. yatak odamda çekmiyo internet.
sen prog falan ne uğraşacan. bir sürü yolu var.
valla ben olsam paylaşmam.
nerelere girerler naparlar nerden bilicem.
msn de sapıklık yaparlar ıp den bulurlar en basitinden.
manyak mı yok.
ailen vermek isterse de böyle böyle güvenemeyiz diye.
limitli benim internetim de. annenlere de de limit aşımında 2 katı fatura gelir.
bence annenlere de direkt söyle anlarlar. ama yok anlamazlar dersen mevzu senin belgelerine bakılması değil ki sadece, biri ihbar etse ceza gelir, ayrıca nedir ne değildir belli değil kızların. bunları ailene söylesen senden önce onlar olmaz der gibi geliyor bana.
ay aynı derdi bende yaşadım bi süre önce modemimin sinyalini gören komşularım kapıda aldılar soluğu eh kimseye hayırda diyemiyorum yıllardır yüz göz olduğumuz insanlar mecburen verdim bir kaçına. bu defada ah tatlım modemi açıp kapatırmısın bağlanamıyorum yok pc görmedi bağlantıyı modemin mi kapalı diye telefonum susmak bilmedi uzun süre. en sonunda dayanamadım dayımında yardımıyla özelleştirdim bağlantımı şuan hiç kimse göremiyor sadece isim arayarak bulunabiliyor ve rahatım. :) bende oldu sizde de olur mu bilmem ama netime başkaları bağlanınca çok düşmeler yaşadım sayfa açamaz hale geldim ve çıldırıyor gibi oldum çoğu zaman. :/ bende korkmuştum belgelerimi msn günlüklerimi felan okuyabilirler mi diye ama öyle bir şey yok. pc'nize başkası girmek istese bile size mutlaka onaylıyormusunuz diye bir uyarı gelicektir yani bana öyle aktarmıştı dayım. uzaktan bağlantı ayarınızı kapatmanız yeterli olucaktır.
Kızlar merhaba az önce kapıyı üst katımıza yeni taşınan kızlar geldiler
"merhaba internett kullanıyomusunuz " dediler evet dedim
acaba bizimle paylaşırmısınız dedi.. Bende ailem yok şimdi dedim tamam dediler yarın glicekler.
Size sorum şu aynı bağlantı olucak ya? Benim bilgisayarımda yaptığım şeyleri belgeleri resimleri (hatta kadınlar klubündeki nickimi) görebilirlermi?hani uğraşırlarsa falan? yada rahatlıkla bulabilirler mi?
Bu konuda bilgi verir misiniz. Ben Aslında vermek istemem ama ailem pek yardım severlerdir sağolsunlar!
Bilgilendirir misiniz. şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?