bizimde komsumuz boyle bi oneride bulunmustu kablosuz modem baglayip bizim internet uzerinden internete girecekti faturayi ortak odeyecektik sonra baktim basim agriyacak ugrastiracak her ay fatura geldiginde nasil gidecem kapisina ver parayi diye bide kotaliydi kotayi asacak ben kullanmadim hadi o kullandi ben odiyecem hadi o kullanmadi ben kullandim o odiyecek ne gerek var bende anneme dedim soyle olmaz oda soyledi onlarda birsey demedi zaten bence kabul etme annenlerede soyle bosuna huzursuz olmayin:82:...
Söylesemde bişey olmaz derler.
Yarın eve gelicekler ben öğrendim belgeleri resimleri görebiliyolarmış ben rahat edemem diyim bari:26:
Maddi duruma girmem ben sen ona karışma derler
Bide gelmişte kapıya sınırsız mı kullanıyosunuzz internet bağlantınızı bizimle paylaşırmısınııaaaaazzz:95::95:
Allahım yarabbim ya..Az öncede komşular geldi tesisatçıyla glmişler aşağı su akıtıyo diye 3 tane adam
evde kimse yok diyorum biri aile dostumuz girdiler tınlamadan ee tanıyosakta evde kimse yokken giremezsin yaaaa:84::84::84:
sinirimi bozuyo şu komşular allahım yaaa:84::84::84:
Zamanında internet işleriyle uğraştığım için bi kaç problemini söyleyebilirim size.
Bu paylaşımlar yasak ama herkes bu şekilde kullanıyor o ayrı
Bu öğrenci kızlar belki bilerek belki bilmeyerek internet suçlarından birini işlediklerinde direk hat abonesi olarak sizi bulurlar başkası yapmış dinlemezler.
Aynı ağdan konuşmalara, girilen sitetelere kadar ulaşılma imkanı var ama bu baya bir profosyonellik isteyen bir durum iki bu kızlar bunu yapamaz.
Bunlardan başka bir sakınca yok yinede paylaşmak isteseniz paylaşın.
Zamanında internet işleriyle uğraştığım için bi kaç problemini söyleyebilirim size.
Bu paylaşımlar yasak ama herkes bu şekilde kullanıyor o ayrı
Bu öğrenci kızlar belki bilerek belki bilmeyerek internet suçlarından birini işlediklerinde direk hat abonesi olarak sizi bulurlar başkası yapmış dinlemezler.
Aynı ağdan konuşmalara, girilen sitetelere kadar ulaşılma imkanı var ama bu baya bir profosyonellik isteyen bir durum iki bu kızlar bunu yapamaz.
Bunlardan başka bir sakınca yok yinede paylaşmak isteseniz paylaşın.
bilir kisi yazmis...bence bu yorumu dikkate al bak o ugrasmis internet isleriyle bizim bilgilerle onunki bir olmaz profosyonel biir dusunce sonucta...
teşekkür ederim..
Çok haklısınız Ben konuşmayı deniyim ailemle..:S
Profosyenel değilim ama 6 sene bu işle meşguldüm az çok zararın nerden geleceğini biliyorum o kadar
Rica ederim..
buda profosyonellik sayilabilir bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?