Üst kattaki yeni evli çift :(

Hay ağzınız bal yesin yaa çalışan insanlarız dedim ve ben uykumdan ferağat ediyorum sanki biz sex yapmıyoruz töbe töbe

Hayır ben rahatsız olmadım, gereksiz imalarda bulunmanıza gerek yok. Ben size yapanı bulun da demedim, ona söylenin insanlara kızacağınıza. Sizin düşüncenize ters bir düşünce söylenilince neden saldırıya geçiyorsunuz ? Haklısınız mı demem gerekiyordu öyle bir şey okumadım çünkü ? Amacım size terslik olsun diye bir şey söylemek değil ben böyle düşünüyorum.

Keşke siz de dizginlemeseniz bence. Ama sizin okuduğum kadarıyla çocuğunuz var. Komşuların duyması benim için önemli değil ama çocuğun duyması çocuğu etkiler. Siz de o yüzden rahat edemiyorsunuzdur. Hak veriyorum.

Böğüre böğüre sevişmiyorlardır bence. Duvarlar ince olduğu için ses yüksek geliyordur. Bunu yaşadım çünkü. Aslında o kadar yüksek ses olmamasına rağmen sanki çok yüksekmiş gibi gelebiliyor. Akustik diyorlar sanırım. Her neyse.

Kontrol edilebilir ses düzeyi pekala. Tuvalette yaşamıyoruz. Yatak odasında uyuyoruz dinleniyoruz. Çocuk da kendini kontrol edemez ama ebeveynleri kontrol edebilir pekala. Kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok apartman hayatında.

Bakın gerçekten böğüre böğüre sevişiyorlar bundan eminim evet 10 yaşında ve 2.5 yaşında çocuklarım var ve oda değiştirme şansım yok oğlumun böyle bir şey duyarsa kötü olurum belki bundan çok fazla tepki veriyorum bilmiyorum birde çalışıyorum ve kadının kahkahalarıyla uyandım kaç kez.

Ben aslında bunu anlatmak istedim. Ses aslında kontrol edilebilir düzeyde oluyor. Ama binayı yapanlar öyle bir yapıyor ki sanki kağıt. Aslında aynı evde olsanız ses o kadar yüksek gelmez, ama yaptıkları yalıtım artık akustik mi oluşturuyor nedir bilmiyorum sanki bağıra çağıraymış gibi geliyor.

Bir insan da sevişirken dış kapıyı açmadığı sürece böğürerek sesinin çıkacağını o kadar ses çıkarabileceğini düşünmüyorum. Teşekkürler iyi akşamlar.

Tabi ki bu konuda haklısınız. Çocukların duyması onlarda değişik etki yaratabilir. Gerçekten dediğiniz gibi böğürüyorlarsa uyarırsınız duvarlar ince diye. Ama dediğim gibi benim dediğimi de düşünün. Yalıtım o kadar iğrenç ki ses o kadar çıkmasa bile aşırıymış gibi çıkabiliyor.

Teşekkürler dikkate alacağım

Buda iyi fikir

Sizde bilgisayar dan yazın kapılarına koyun bakalım siz dede sesleri kesilirmi

Oldu isterseniz evi de taşıyım kusura bakmayın adap terbiye diye bir şey var böğürmedende sex oluyor merak etme hemde öyle böyle değil .

Bu kanıya nerden vardınız görmedim bile kadını yürümesine takmadım koşuyorlar evde diyorum gecenin bir yarısı ikimizde kiracıyız oldu her rahatsız olduğumuzda ev değiştirelim o zaman sağolun sizin fikriniz sizde kalsın.

Anlamıyorsunuz sanırım bahsettiğim iki ah uh sesi değil uykumuzdan uyandık kaç sefer hiç işim yok gecenin bir yarısı kalkıp ses dinlicem öylemi

aynen rahatsız olan sensin bence rahatsızsan sen cekip git kadın gülmesinden ve fingirdemesindne senin iicn vazgecicek hali yok bence biraz kulaklarını tıka

haaa yok ben sese gelemen diyosan o zaman al bi arsa yap evini otur bugun bu kadın sussa yarın karsı apartmandan ses geldi diye yazarsın öbür gün yaz gelir aayyyy bu cocuklar cok ses yapıyo cam kapı acamıyorz diye yazarsın tam o tip birisin belli

Hayırdır o sensin galiba hadi başka kapıya

Iyyyy ne igrenc bir durum allah sabir versin bizimde komsu yeni evli sipidik sipidik terlikle geziyor yatak odasinda aksamlari soylesen bir dert soylemesen bir dert

bagirarak sevismek nedir nasil kontrol edilmiyormus kvde kayinbabayla yasiyanlar nasil kontrol ediyor? demek ki oluyor. yan odada coluk cocugu olan nasıl konrol ediyor? zevk alırsın ama böğrerek cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…