Üst kattaki yeni evli çift :(

Bizde bu yaz tatile gittik. Ilk defa böyle bir şeyle karsilastik. Yan evden kadin hasta gibi inliyor. Ama gercekten hasta gibi inliyor ıhh ıhh diye. Ama saatlerce. En sonunda babam aradi yetkileleri hasta mi var yan evde bakar misiniz diye. Bakmislar. Aile var dediler yanda. Boyle insanda terbiyesiz olsa dusunceli olur.

ne yazdınız? :) iyi fikirmiş:)

Eğer sensör yoksa apartmanda ışıklar kapalıyken zile uzunca basıp kaçın o anda

Ya benimde başıma böyle bişi gelmişti.. ben adam kadını öldürüyor zannedip aptal gibi kapılarına gittim bendeki deli cesaretini görüyormusunjz ozaman lisedeydim.. kapıya öyle bi çıktılar ki kendimden utandım meğersem sevişiyorlarmıs

Ben alttaki komşunun hamileliğini her sabah kusma sesiyle öğrendim. Üsttekilerin de abdestinden tuvaletlerine her şeyini duyuyoruz. Bu kadar kötü yalıtımla o sesleri de duymak çok anormal değil. Yok yalıtımda sıkıntı yok onlar abartıyorsa yönetime genel bir şikayette bulunursanız onlar da genel uyarı yaparlar.

Farkında olmaya bilirler uyarmalisin bence eğer devam ederlerse ev sahibiniE söylersiniz

Bence doğrudan muhattap olmayın. Çünkü apartmandaki yalıtımların kötü olduğunu herkes bilir bunu bilerek bu şekilde davranıyorlarsa uyardığınızda inadına yüksek sesler duyabilirsiniz. Ya da ters cevaplar alabilirsiniz. Hem de bu konu için yüz göz olmaya gerek yok. O an yüksek sesle eşinize seslenir gibi yeter ama artık sürekli mi dinleyeceğiz gibi bağırırsanız onlar da duyar muhtemelen. Ya da kapılarına bilgisayardan çıktı alıp kağıt bırakın.
Bizim alt kat komşusunun da misafiri hiç eksik olmaz, ve öyle bir gülüşü var ki tüm apartmanı inletir. Onların mutfağı benim yatak odamın altında kalıyor bir de. Sürekli yüksek sesle konuşmaları da cabası. Bir de zıtlaşma huyu var bir kaç mevzudan başkaları için şöyle yapamam böyle yapamam der sürekli.
En son misafirleri vardı sağolsunlar hepte mutfakta otururlar. Bas bas bağırdım, hep böyle insan biraz düşünür sabah akşam dedikodu yok şunun burasına böyle olmuş şu şöyle olmuş sonra gider onların yüzüne güler falan diye anında ses kesildi salona gittiler. Birdaha da böyle abartılı olmadı hep salonda oturuyorlar

Aynende oyle.
Sonra" vay efendim bizim Turk karilari neden put gibi yatiyor yatakta".
Herseyin sebebi bu.
Cunku yoksa ahlaksiz olucaklar.
Aman kimse duymasin evli olup sevistigimizi.. sessiz yap.

Evli degilim ama evlenince sevdgim adamla ne yaptigim kimi ilgilendirir, fantezi yapiyoz? Aynende fantezi yapariz her gun. Yatak odamizdada kisitlama olmasin bi zahmet.

Benim yan taraftaki komsununda sesleri geliyor bazen.
Tek care konu sahibi @Gardenia duvarlarin cok ince oldugu hakkinda uyaricaksin. Oda olmasi diyosan sen yatak odanla oturma odani/ misafir odani tasiycaksin.

Ya abla sorma ciddi anlamda pskolojim bozuldu o anı tarif edemem yani çok sinir bir durum

Gidip konuşamazsan eğer o sesler çıkmaya başlayınca tavana bişiyle vur seslerini keserler hangisi daha çok utandırır karar veremedim ama yüz yüze konuşmakta ortamı gerebilir gibi geldi

bir ay sonra normale dönerler bence. şimdi olayın gazıyla böylelerdir. Ama çok rahatsızlık edecek derecedeyse,
'binanın duvarları kağıt gibi, sesler çok gidiyor dairelere, dikkatli olun bence' falan de bence. O zaman anlarlar.

Ben bu rahatsız olmaları anlayamıyorum meşrebim geniş diye herhal yani dikkat kesilip dinlemedikten sonra iki ah uh sesin nesi bu kadar rahatsızlık verebilir ki. bas bas müzik dinleseler anlarım.
İnsan kendi evinin mahreminde, rahatlığında gönlünce sevisemeyecek mi arkadaş

Hazırlıklıyım sıkıntı yok

Aynen insanda azıcık saygı olur ama bunlar hep böyle sabah apartmandan bir inmesi var kadının paldır küldür
sen bence kadıın genel yapısına kızgınsın yuruyusune falan saldırıyosun herkez farklı yan, ayak ucunda inmeye bilir kiracı degilse kadın ne yapaılırsın sende ev sahibisen o zaman odanın icine ses yalıtımı yapıcaksın cunku rahatsız olan sensin o degill

Eski komşumun kapısı çok gıcırdardı elime kapı yağı aldım yağladım bir gün oda güldü
Gece yatarken yan komşum ayakta işiyordu şarrrr diye sesler geliyordu ama onada alıştık sonuçta oturda işe diyecek halim yoktu
Alt komşumdan bazende taktak yatak sesi gelirdi arada da inleme ama dert etmedim malım çocuk çalışmaları vardı utandırmak istemedim
Karşı komşumun eşi sabah 7 de evden çıkardı kapıyı pat diye kapatır topuklu ayakkabısıyşa tak tak inerdi bebeğim bile o sesten kalkardıkadının yapısı oydu hızlı ve çabuk hareket etmeyi severdi.
Sürekli kavga sesi gelirdi ama nedediklerini hiç bir zaman anlamadım sizin kulak benimkinden de hassasmış ben kavgada bile nedediğini anlamazken kadın yatakta ay yapmayı nasıl diyor çok merak ettim
Şimdi ses yalıtımı iyi bir daireye taşındık çok şükür hiç ses mes yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…