ne yazdınız? :) iyi fikirmiş:)yan komsumla aynı duurmu ben yasamıstım
burda da bır yorumda bahsemıstım
bana kıskanma dıyenler olmustu:))))
saatlerce süren seslerı benı artık cok rahatsız etmıstı , ben sıte yonetımı adından pc de yazı yazıp kapılarına bırakmıstım
snr seslerı kesıldı
Bence doğrudan muhattap olmayın. Çünkü apartmandaki yalıtımların kötü olduğunu herkes bilir bunu bilerek bu şekilde davranıyorlarsa uyardığınızda inadına yüksek sesler duyabilirsiniz. Ya da ters cevaplar alabilirsiniz. Hem de bu konu için yüz göz olmaya gerek yok. O an yüksek sesle eşinize seslenir gibi yeter ama artık sürekli mi dinleyeceğiz gibi bağırırsanız onlar da duyar muhtemelen. Ya da kapılarına bilgisayardan çıktı alıp kağıt bırakın.Evet başlıktan anlaşılacağı üzere, sorunum kadının kahkahaları, evet ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım,taşınalı 5 ay oluyor biz tatildeyken gelmişler.
Sonra ev sahibimizden öğrendik yeni evli bir çiftmiş, şimdi tamam yeni evliler biraz tolarans tanıyayım, diyeceğim ama yok arkadaş ben sizin yatak odanızda malum işi yaptığınızı, bilmek zorundamıyım
yatak odalarımız aynı sırada bina olarakdün gece saat 1 hanımefendinin kahkalarıyla uyandım, sadece kahkaha da değil (canım acıyor yapma ) peşinden yene gülmeler 10 dakika sonra ses tamamen kesildi,sanırım salona geçtiler. Eşim ilk başta abarttığımı düşündü ama şimdi kadın dengesiz galiba diyor, şimdi ne yapayım?
Konuşmam gere tabi ama nasıl bir uslupta.
Ben anlamadım burdaki kadınları.. sevişmek sanki ahlaksızlıkmış gibi muhabbetler dönmüş. İşin ahlakş boyutu falan denmiş sevişirken inlemek bağırmak vs ahlaksızlık mı? Üstelik evliler. Sevişmelerine bir şey demiyorum demiş biri de. Deseydin bi de. Muhtemelen seslerinin gittiğinin farkında değillerdir. Burda o kadar eleştirip ahlakları hakkında konuşacağınıza gidip düzgünce uyarabilirsiniz
Ya abla sorma ciddi anlamda pskolojim bozuldu o anı tarif edemem yani çok sinir bir durum
sen bence kadıın genel yapısına kızgınsın yuruyusune falan saldırıyosun herkez farklı yan, ayak ucunda inmeye bilir kiracı degilse kadın ne yapaılırsın sende ev sahibisen o zaman odanın icine ses yalıtımı yapıcaksın cunku rahatsız olan sensin o degillHazırlıklıyım sıkıntı yok
Aynen insanda azıcık saygı olur ama bunlar hep böyle sabah apartmandan bir inmesi var kadının paldır küldür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?