Üst kattaki yeni evli çift :(

Tüm sayfaları okumadım ancak , kıskanmak olmasına gerek yok uygunsuz vakitlerde yani uyumaya çalışırken vs başka sesler duymak pek normal değil, bu ses normal bir kahkaha tv sesi de olsa rahatsız edici ancak o durumda çıkıp konuşabilirsiniz. Bu durumda ise yapılabilecek şeyler sınırlanıyor. Bilgisayarda yazıp "geceleri uygunsuz vakitlerde çok ses geliyor. Kimden geldiğini bilmediğimiz ve sormak uygunsuz olacağı için her kapıya bu notu bırakıyoruz , lütfen Gece geç ve sabah erken saatlerde çıkardığınız gürültülere dikkat edin." tarzında daha uygun cümlelerle bişeyler yazıp bırakın. Gidip de ev sahibine falan söylemek hiç ama hiç doğru değil.

Bendede ayni problem var arkadaşim duymamam gereken herşeyi duyuyorum malesef fazla ateşli bi çift bagir duvarlari yumrukla yuksek sesle konuş beyinlerine girsin seslerinin duyuldugu ben öyle yapiyorumm(

O değil de eşimde benimle her gece yatakta sohbet etmeyi çok sever ve cok güldürür beni artvindeyken bende deli gibi kahkahalar atıyordum eşimin esprilerine. Neyse ki yatak odalarimiz farklıydı yanlış anlaşılma olacağını sanmıyorum

Bir tek giriş kattaki kadını duyuyoruz oda camı açıksa ve bağırarak konuşuyorsa onun dışında ses seda yok.İyiki de öyle yaşasın özgürlük

Bence odanızı değiştirin.Yeni taşındınız bilmiyorsunuzdur binada yalıtım iyi değil haberiniz olsunda diyebilirsiniz.

Dün gece 1 de eşime canım acıyor yapma dedim:) nedeni ise sürekli beni gidiliyor ve nefes alamıyorum gülmekten. Kollarımın altı da acımaya başladı o yüzden
Ben çok ciddiyim.boyle bişey olamaz mı

Binayı yapanlara kızıp laf edeceğinize kadının inlemesine gülmesine takılmışsınız. Hayır gerçekten insan evinde istediğini yapamayacaksa daha nerede rahat olabilir ki ? Dinlemeyin. Kulaklık takın uyuyun. Yani sonuçta sevişirken insan kendini nasıl dizginleyebilir ki ? Milletin önünde sevişmiyoruz ayıp aa o zaman kendi evimizde yatak odamızda sevişirken de sesimize dikkat edelim seviştiğimizi bilmesinler diye bir mantık yok. Rahatsız oluyorsanız odanızı değiştirin, kulaklıkla uyuyun, insanların seslerine bu kadar takılmayın.

Çıkan sesleri ahlaksızlık olarak tanımlamak saçma ama yapılanın saygısızlık olduğu da bir gerçek

Kadın orgazm olmayamı odaklansın yoksa komşusu duymasın diye ses çıkartmamayamı değilmi

ne yazdınız? :) iyi fikirmiş:)
Valla tam anımsamıyorum ki 2 yıl oldu
Bildiğiniz üzere binamızın ses yalıtımı cok fazla yok, bu bakımdan özellikle gece yarısından snraki sesler daha fazla duyulmakta. Coluk cocugumuzdan utanır hale geldik falan yazdım :))))

çok doğru kesinlikle. apartman icat oldu mertlik bozuldu.

Çıkan sesleri ahlaksızlık olarak tanımlamak saçma ama yapılanın saygısızlık olduğu da bir gerçek

canım her yorumu okumadım ama kendi adıma şöyle diyeyim, kadının bağırması değil ahlaksızlık olan, komşuyu rahatsız etmesi, gürültü yapanlardan(her türlü gürültü) nefret eden biri olarak gürültü yapan komşu bana göre ahlaksızdır, yani çok azımız yalıtımlı bina da oturuyordur herhalde, binalar genelde eski, normal düşünebilen saygılı bi insan sesin insanları rahatsız edip uykusundan uyandırabileceğini düşünmeli bence, yani düşük ses tonu kullanabilir pekala da, kimse onun sesine uyanmak ya da dinlenme saatinden feragat etmek zorunda değil ki

Aynı şeyi düşünüyoruz bence yapılan saygısızlık ve sinir bozucu olurdu cidden ama ahlaksızlık kelimesini düşününce pek uyuşmuyor kafamda bu olanlar ahlaksızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…