Evet başlıktan anlaşılacağı üzere, sorunum kadının kahkahaları, evet ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım,taşınalı 5 ay oluyor biz tatildeyken gelmişler.
Sonra ev sahibimizden öğrendik yeni evli bir çiftmiş, şimdi tamam yeni evliler biraz tolarans tanıyayım, diyeceğim ama yok arkadaş ben sizin yatak odanızda malum işi yaptığınızı, bilmek zorundamıyım
yatak odalarımız aynı sırada bina olarakdün gece saat 1 hanımefendinin kahkalarıyla uyandım, sadece kahkaha da değil (canım acıyor yapma ) peşinden yene gülmeler 10 dakika sonra ses tamamen kesildi,sanırım salona geçtiler. Eşim ilk başta abarttığımı düşündü ama şimdi kadın dengesiz galiba diyor, şimdi ne yapayım?
Konuşmam gere tabi ama nasıl bir uslupta.
bazı evlerin yalıtımı çok kötü gerçekten
ben bir gece üst komşunun gaz sesini bile duymuştum
Bizim binada öyle maalesef. Işıkları kapatınca yukarısı gece aşağı ses geliyorbazı evlerin yalıtımı çok kötü gerçekten
ben bir gece üst komşunun gaz sesini bile duymuştum
Duysaydınız o daha büyük sıkıntıydıDaha önce bekar iki erkek vardı inanın onlardan çıt duymadık
Kadın orgazm olmayamı odaklansın yoksa komşusu duymasın diye ses çıkartmamayamı değilmiBinayı yapanlara kızıp laf edeceğinize kadının inlemesine gülmesine takılmışsınız. Hayır gerçekten insan evinde istediğini yapamayacaksa daha nerede rahat olabilir ki ? Dinlemeyin. Kulaklık takın uyuyun. Yani sonuçta sevişirken insan kendini nasıl dizginleyebilir ki ? Milletin önünde sevişmiyoruz ayıp aa o zaman kendi evimizde yatak odamızda sevişirken de sesimize dikkat edelim seviştiğimizi bilmesinler diye bir mantık yok. Rahatsız oluyorsanız odanızı değiştirin, kulaklıkla uyuyun, insanların seslerine bu kadar takılmayın.
Valla tam anımsamıyorum ki 2 yıl oldune yazdınız? :) iyi fikirmiş:)
Kadın orgazm olmayamı odaklansın yoksa komşusu duymasın diye ses çıkartmamayamı değilmi
çok doğru kesinlikle. apartman icat oldu mertlik bozuldu.Binayı yapanlara kızıp laf edeceğinize kadının inlemesine gülmesine takılmışsınız. Hayır gerçekten insan evinde istediğini yapamayacaksa daha nerede rahat olabilir ki ? Dinlemeyin. Kulaklık takın uyuyun. Yani sonuçta sevişirken insan kendini nasıl dizginleyebilir ki ? Milletin önünde sevişmiyoruz ayıp aa o zaman kendi evimizde yatak odamızda sevişirken de sesimize dikkat edelim seviştiğimizi bilmesinler diye bir mantık yok. Rahatsız oluyorsanız odanızı değiştirin, kulaklıkla uyuyun, insanların seslerine bu kadar takılmayın.
Çıkan sesleri ahlaksızlık olarak tanımlamak saçma ama yapılanın saygısızlık olduğu da bir gerçek
Aynı şeyi düşünüyoruz bence yapılan saygısızlık ve sinir bozucu olurdu cidden ama ahlaksızlık kelimesini düşününce pek uyuşmuyor kafamda bu olanlar ahlaksızlıklacanım her yorumu okumadım ama kendi adıma şöyle diyeyim, kadının bağırması değil ahlaksızlık olan, komşuyu rahatsız etmesi, gürültü yapanlardan(her türlü gürültü) nefret eden biri olarak gürültü yapan komşu bana göre ahlaksızdır, yani çok azımız yalıtımlı bina da oturuyordur herhalde, binalar genelde eski, normal düşünebilen saygılı bi insan sesin insanları rahatsız edip uykusundan uyandırabileceğini düşünmeli bence, yani düşük ses tonu kullanabilir pekala da, kimse onun sesine uyanmak ya da dinlenme saatinden feragat etmek zorunda değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?