Üst kattaki yeni evli çift :(

çok doğru kesinlikle. apartman icat oldu mertlik bozuldu.

Keşke hep müstakil evler olsa valla. Apartmanda yaşamaktan nefret ediyorum. Az para harcamak için yalıtım yapmıyorlar sonra millet sevişiyor oluyor

Ama evinde gülmek gürültü yapmak mıdır ki ? Bence evimde rahat edemeyeceksem de bu bana haksızlıkmış gibi geliyor

Aah ah keşke hayvan gibi TV sesi olacağına 15-20 dakikalık sevişme sesi olsaydı bende de. İnanın ki saatlerce son ses TV, üstelik bunu yapan herif de ayyaş itin teki ise insan sevişme sesine razı gelecek raddede oluyor.

siz de yapın canımm ne var bunda

Ay benim de bir komşum vardı.inleme ama nasıl bir şekilde anlatamam.esimle yatinca bazen duyuyorduk artık esimden bile utanıyordum yani.bir de deli gibi kavga ederlerdi daha doğrusu kadın bagirirdi hep çığlık çığlığa .azcik tuhaf bir kadındı.bir kere kocasını evden atmıştı,adam kapıyı sessizce çalarak girmeye çalışıyordu yalvariyordu.cinsel hayatları desen bir yandan sorunsuz gidiyordu.ilginc bir ciftlerdi

Aynen cnm 2 ay önce sabah inlemesiyle uyandık hadi yeni evliler dedik ama bu kadarına da pess artıkk
Yeni evliyle alakası ne :) yeni evli olmasa sabah sevişmeyecekmi :) kağıda yazıp kapılarına iliştirin,yüzgöz olmaya gerek yok.

Aynen öyle çocuklarıma bile hızlı yürümeyin çok ses yapmayın diye ikaz ederim ki alt katımdakiler rahatsız olmasın diye

oha ozman sevışmenızde duyuyor

Bende bazen çok kahkaha atarım yatak odasında ama sex yüzünden değil:)) ne hikmetse eşimle dilimiz açılıyor sohbete dalıyoruz:))) duyan olmuşsa sizin gibi düşünmüştür kesin

Yapma canım acıyor demiyorsanız sıkıntı yok bizde sohbet ederiz yatakta ama zevk kahkahaları çok farklı

Dün gece 1 de eşime canım acıyor yapma dedim:) nedeni ise sürekli beni gidiliyor ve nefes alamıyorum gülmekten. Kollarımın altı da acımaya başladı o yüzden
Ben çok ciddiyim.boyle bişey olamaz mı

Olamaz bakın bu bir seferlik bir olay değil ayrıca bir msj mda bahsettim evin içinde koşumalarından da

Millet bagira çağıra seks yapacak diye kulaklik takmak, oda degistirmek... Ne orjinal fikirler böyle. Onların evinde rahat etme hakki varsa komşusunun da aynı hakkı yok mu?

Apartman da yaşıyorsan kimseyi gürültünle rahatsız edemezsin. Ha gecenin körü çığırmak mi istiyorsun çıkarsın müstakil eve istediğini yaparsın.

Sizin mantığınızla bakarsak da kadının komşu kendi evinde bile rahat edemeyeceği şekilde kısıtlanabiliyorsa komşunun da özgürlüğünü kısıtlayabilir ?

Apartmanda oturuyorsa insanların doğal olarak yaptığı şeylerin sesini duymaya alışmak zorundasın. Sevişme sesine tuvaletten gelen sifon sesine çocuğuna bağırma sesine bebeğin ağlama sesine laf edemezsin. Çok mu rahat etmek istiyorsun çıkarsın müstakil eve kimsenin sesini duymazsın.

11

Hayır sen neden bu kadar rahatsız oldun?
Söylediğiniz ne kadar saçma ben kiracıyım bilmem kaç senelik bina gidim yapanımı bulucam
oldu millet böğüre böğüre sevişsin diye ben odamı değiştiricem yada kulaklık takıcam biz nasıl dizginliyorsak onlarda öyle dizginleyecek efendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…