Üst Kattan Gelen Sesler

Apartman gününüz varsa orada üstü kapalı ayyy bir garip sesler geliyor falan deyin bayana da sorun siz uyuyor musunuz diye ben bir şeyden rahatsız olunca günde söylüyorum bir daha olmuyor

Bizimde boyle komsumuz vrdi cocugu cok yaramazdi.Sesden rahatsiz oldugumuz zaman duvara sert bir seklde vuruyorduk ses yukari gidiordu tabi onlarda durumu anliyordu yani cok etkili bir yontem heryerde ise yariyor bence deneyin

+18 konusu iyyyyyy o sıra siz de açın ilahi türkü hard rock ne varsa dayayın tavana son ses rahatsız olsunlar

Selam gerçekten sıkıntılı bir durum.Ama bir an empati yaptım eğer o kadının yerinde olsaydım ve gürültünün aşşağıya gittiğinin farkında değilsem.Uyarıyı yöneticiden almaktan çok utanırdım.Farkında olmayabilir.Araya kimseyi sokmadan bir kahve içmeye uğrayıp kibarca uyarın doğru olan bu bence.Bir de evler artık eskisi gibi değil duvarlar çok fazla ses geçiriyor.Gerçekten farkında değilse başkaları aracılığı ile ikaz etmek utandırıcı olabilir.

Ben olsam tam sesler gelirken zillerine basıp kaçarım Kapı kapı gezip siz mi bastınız diyemezler herhalde ama bi dank eder herhalde kafalarına.

Bızım bınada gecelerı bebek sesı gelıyordu ust kat mı yan daıre mı kestırememıstık. Meger alt kattakı cıftın cocugu olmus. Alt kat hiç aklımıza gelmemişti. Bize alt komşumuz (kendi çocugu oldugunu) soylediğinde öğrendik. Sesın nerden geldıgınden emin olup oyle uyarın alt katınızda yanınızda daire varsa tabi

Ben başka bişey sorucam, acaba ne yiyip ne içiyorlar, kullandıkları özel bişey var mı bi öğreniverseniz

Aynı sıkıntı bızde de var cozum bulamadk yoneticiyede soyledk ama adam nasl uyarcak hele sabah ciglik aticaktm gece 1buçuk sabah 5ve 7de gına geldi artk ne kadar ayip ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…