- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
Napim gerçekleri yazıyorumAyy deli yaaaa alemsin
aynı şeyi düşünmüşüz ahaaaaGece o saatler arasında yüksek sesle ilahi açın motivasyon falan kalmaz
3 çocuklard oluyor ama sessiz sedasız dediğin gibi ses yapsan hepsi dikilir başımızaNapim gerçekleri yazıyorum2 çocukla onlar tüm bunları nasıl yapıyor öğrenmek lazım
Tövbe tövbe ahahahaGece o saatler arasında yüksek sesle ilahi açın motivasyon falan kalmaz
Selam gerçekten sıkıntılı bir durum.Ama bir an empati yaptım eğer o kadının yerinde olsaydım ve gürültünün aşşağıya gittiğinin farkında değilsem.Uyarıyı yöneticiden almaktan çok utanırdım.Farkında olmayabilir.Araya kimseyi sokmadan bir kahve içmeye uğrayıp kibarca uyarın doğru olan bu bence.Bir de evler artık eskisi gibi değil duvarlar çok fazla ses geçiriyor.Gerçekten farkında değilse başkaları aracılığı ile ikaz etmek utandırıcı olabilir.Merhaba kızlar
Üst kat komşu dairemizden çok afedersiniz gün aşırı gece saat 2 ile 5 arasında sevişme sesleri gelmekte. Sesler yatak gıcırtısı şeklinde basit, önüne geçilemeyecek sesler değil. Özellikle bayan inanılmaz derecede yüksek bir tonda çığlıklar atıyor; afedersiniz ahlayıp ohluyor. Biz de eşimle bu durumdan rahatsızız, çok afedersiniz kadının sesi midemi bulandırıyor bazen. Biz bu insanları nasıl uyarabiliriz? Ya da yönetici ile mi konuşmalıyız? Ne yapabiliriz? Açık açık söylemek çok utanç verici geliyor bana. Utanması gereken onlar ama öyle olmuyor işte...
Bir de bunlar çoluk çocuk sahibi insanlar, o çocuklar bu sesleri duymuyor mu? Psikolojileri için hiç hoş bir şey değil bence, bu da kafama takıldı geçen
3 çocuklard oluyor ama sessiz sedasız dediğin gibi ses yapsan hepsi dikilir başımıza
O bizimki sağdan sola dönsem kalkıp emeklemeye çalışıyor sen düşün gece adam nefes almasın diye dua eder hale geldim
Ben olsam tam sesler gelirken zillerine basıp kaçarımMerhaba kızlar
Üst kat komşu dairemizden çok afedersiniz gün aşırı gece saat 2 ile 5 arasında sevişme sesleri gelmekte. Sesler yatak gıcırtısı şeklinde basit, önüne geçilemeyecek sesler değil. Özellikle bayan inanılmaz derecede yüksek bir tonda çığlıklar atıyor; afedersiniz ahlayıp ohluyor. Biz de eşimle bu durumdan rahatsızız, çok afedersiniz kadının sesi midemi bulandırıyor bazen. Biz bu insanları nasıl uyarabiliriz? Ya da yönetici ile mi konuşmalıyız? Ne yapabiliriz? Açık açık söylemek çok utanç verici geliyor bana. Utanması gereken onlar ama öyle olmuyor işte...
Bir de bunlar çoluk çocuk sahibi insanlar, o çocuklar bu sesleri duymuyor mu? Psikolojileri için hiç hoş bir şey değil bence, bu da kafama takıldı geçen
Aynı sıkıntı bızde de var cozum bulamadk yoneticiyede soyledk ama adam nasl uyarcakMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?