- 4 Mart 2020
- 462
- -16
- 13
- 34
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Bizimki şimdi süpürge açtı bi güzel süpürdü evi sanki yarınlar çuvala girdiEvet başlıktan anlaşılacağı gibi üst katta oturanlarin gurultusunden rahatsizim . Ozellikle geceleri. Su saat oldu hala sesleri bitmedi. Cok fazla takirtilari vardi zaten ama son zamanlarda ses de eklendi . Ozellikle o kizlari kosuyor gece gece tak tak. Az once sinirlendim artik ve yukariya vurdum. Onlar da karşılık vurdular yüzsüzce.Sizce napmalıyım, yarın uyarmaya gitmeli miyim? Veya bu konuda nasil yasal haklarimiz var ugrastirirlarsa ugrasirim çünkü sonuna kadar.
Açıkçası ben hiç tv sesi şu bu duymadım hep tak tuk sert terlikle yürüme, garç gurç bişi çekme veya güm diye yere birşey indirme, bazen de birbirlerine bağırırlardı... kısık sesle film izliyorsanız ve bu bahsettiğim sesleri yapmıyorsanız imkansız aşağıya gürültü gitmesiOnlar bizden çok yapıyor kalabalık bir aile on kişi falan var ben yalnız ca çok kısık film izliyorum daha doğrusu onu da izletmiyorlar
Bizim dilimizi bilmiyor lar en ufak seste tavana vuruyor lar ondan önceki oturanlar daha kötüydü İnternet imizi onlarla kullanmadığımız için kadın hergün inadına sabaha kadar vuruyordu yaşlıydı ve uyumuyor du bende bıktım artık bu binadan anlayışsız insanlarAçıkçası ben hiç tv sesi şu bu duymadım hep tak tuk sert terlikle yürüme, garç gurç bişi çekme veya güm diye yere birşey indirme, bazen de birbirlerine bağırırlardı... kısık sesle film izliyorsanız ve bu bahsettiğim sesleri yapmıyorsanız imkansız aşağıya gürültü gitmesiÜstteki kadına çıkınca, "kusura bakmayın çok dikkat ediyorum ama" vs diyordu. Ben de gelen sesleri betimledim. Mesela ona o an normal gelen ses titreşerek duvarlardan aşağı iniyor, gündüz hiç farkedilmez ama özellikle gece sessizliğinde baya bir ses geliyor. Mesela şimdi de geldi tak tuk neyse ki bu aralar evden çalışıyorum gece uyumuyorum bir insan gece tak tuk ne çeker ki!
Siz de inip neyden şikayetçi olduklarını, nasıl sesler dıyduklarını veya onların da sizi nasıl rahatsız ettiğini karşılıklı konuştunuz mu?
Sizinki de ayrı bir dertmişBizim dilimizi bilmiyor lar en ufak seste tavana vuruyor lar ondan önceki oturanlar daha kötüydü İnternet imizi onlarla kullanmadığımız için kadın hergün inadına sabaha kadar vuruyordu yaşlıydı ve uyumuyor du bende bıktım artık bu binadan anlayışsız insanlar
Demekki ses yapıyorsunuz soylemediler mi neden rahatsiz olduklarınıNeden mahçup oluyim kaç aydır böyle yapıyor lar
Aslında evi yapan müteahhite dava açabiliyormusuz ama apartmandakileri toplamak ve ortak dilekce vermek cok zor keske yapabilsek gerçekten icim bi nebze olsa rahatlar. Ben komşuların yaptıkları dedikoduları duyuyorumBiz satın alırken ses yalıtımı var dediler, özellikle söyledik... yok efendim burası nezih bir site şu bu, olmaz öyle ses dediler...ses yalıtımı sözleşmede de yazıyor ama emin değilim gerçek bir yalıtım olduğuna..şeytan diyo firmayı ver mahkemeyeya da ince bi taş yünü koyuyolar, yalıtım yaptık mı yaptık...
Olay aslında saygı ve hoşgörü de bitiyor bunlar olmayınca işte bende delirip zıplıyorumSizinki de ayrı bir dertmiş
Benim için mühim olan gürültünün saati, sabahın körü veya gece 12 den sonra ise deliriyorumacaba yukardakiler de "bu alttaki manyak mı sürekli şikayet ediyor, ne yapıyoruz ki?" diyor mudur ?
Soyledim bir sure baya sessizdiler sonra yine başladılar ve usttekiler cocugu da yok kari koca yapiyolae yurumeleri, kadinin terligi, gecenin 3 unde banyo yapmallari, gece gece camasir mak calistirmalari.... alt kattakilerin de cocuklari var normalde pek sesleri olmuyor simdi koronadam dolayi cocuk kostirmaya basladi sanirim ama nasil kosmak yürümek ev gumluyo resmen. Normalde ses gelmedigi icin cocuk sesi yine cekiliyor onlar da hakli sonucta ama ust kattakiler bezdirdiben utanıyorum konusmaya onlar utanmıyor herseyleri sesli. Ya bi insanin elektrik dugmesine bastigi duyulur mu ya? Onun bile sesi geliyor. Cok ince degil duvarlar eski komsu vardi yukarda onlarin hic sesi gelmezdi bunlar cok gurultulu ve dikkatsizler yani
Kendi kulağımın zor duyduğu sesi onlar nasıl duyuyor bilmiyorum söylemediler ben aşagı inince yabancı kelime kullanıyorlar bende inmiyor um artık karşılıklı restleşiyoruz şuan da dolap çekiyorlar sanırımDemekki ses yapıyorsunuz soylemediler mi neden rahatsiz olduklarını
Gündüz yapılan sese (temizlik tv yürüme cocuk) birşeyler diyorlarsa tamam haklısınız ama gece 11 12den sonra artık herkes kafasini dinlemek istiyor. O zaman ses yapiyorsanjz lutfen bu kadar rahat davranip bende asagi vuruyorum demeyin çünkü hiç hoş birşey değil. Asagidaki insanlar rahatsiz olmasa vurmaz.Bizim dilimizi bilmiyor lar en ufak seste tavana vuruyor lar ondan önceki oturanlar daha kötüydü İnternet imizi onlarla kullanmadığımız için kadın hergün inadına sabaha kadar vuruyordu yaşlıydı ve uyumuyor du bende bıktım artık bu binadan anlayışsız insanlar
Bizimki sabah 7 ceviz kırıyodu tepemde aradım meşgule attı ertesi gün yine aynıı ve yine aradım bi dünya kavga ettik şimdibiraz daha dikkatli belediyeye şikayet ediliyor diye biliyorumEvet başlıktan anlaşılacağı gibi üst katta oturanlarin gurultusunden rahatsizim . Ozellikle geceleri. Su saat oldu hala sesleri bitmedi. Cok fazla takirtilari vardi zaten ama son zamanlarda ses de eklendi . Ozellikle o kizlari kosuyor gece gece tak tak. Az once sinirlendim artik ve yukariya vurdum. Onlar da karşılık vurdular yüzsüzce.Sizce napmalıyım, yarın uyarmaya gitmeli miyim? Veya bu konuda nasil yasal haklarimiz var ugrastirirlarsa ugrasirim çünkü sonuna kadar.
Yani gerçekten anlamadım şimdi ben film izlemiycekmiyim çok kısık sesle ben onların gürültüsünü dinliyorum bakın hala aşağıda ses yapıyorlar gıcır gıcırGündüz yapılan sese (temizlik tv yürüme cocuk) birşeyler diyorlarsa tamam haklısınız ama gece 11 12den sonra artık herkes kafasini dinlemek istiyor. O zaman ses yapiyorsanjz lutfen bu kadar rahat davranip bende asagi vuruyorum demeyin çünkü hiç hoş birşey değil. Asagidaki insanlar rahatsiz olmasa vurmaz.
Simdi siz onları şikayet etseniz haklısınız saat olmuş gecenin biri. Sizin hic umursamayacaginiz sesler asagi oyle bir geliyor ki. Evin icinde top atsaniz duymam ama yukarının seslerine uyaniyorum ona sorsaniz ben bisey yapmadin ki der.Kendi kulağımın zor duyduğu sesi onlar nasıl duyuyor bilmiyorum söylemediler ben aşagı inince yabancı kelime kullanıyorlar bende inmiyor um artık karşılıklı restleşiyoruz şuan da dolap çekiyorlar sanırım
Bunu bilmiyordum kulaklık takıcam bundan sonraSimdi siz onları şikayet etseniz haklısınız saat olmuş gecenin biri. Sizin hic umursamayacaginiz sesler asagi oyle bir geliyor ki. Evin icinde top atsaniz duymam ama yukarının seslerine uyaniyorum ona sorsaniz ben bisey yapmadin ki der.
Ama onlarda ses yapıyorlarmis, yöneticiye söyleyin mutlaka uyarsınlar ayip bu saatte. Ayrica tabiki film izlemek hakkınız. Ben sizi gece temizlik yapanlardan sandımBunu bilmiyordum kulaklık takıcam bundan sonra
Asagidan şartellerini kapatın gitsinDememle bir masa çekiş ve bir süpürge sesi... acaba gizliden zillerine basıp kaçsam korkup susarlar mi ?
Yoksa yarin sabah kek götürüp alenen senin herifinde maşallahı var her gece nasil dayanıyorsun mu desem utanır da seslerini azaltır belki.
Aaa yok, konuşma sesleri gelmiyor şükür, anca bağırınca.. zaten normal konuşma sesi gelse direkt firmaya söylerdim bu nasıl iş diye... bunların yaptığı ses resmen düşüncesizlikten. Az önce yine geldi, insanda az utanma olur kaç dega şikayet gelmiş ve ne sesi olduğunu ayrıntılı söyledim ama yok. Yarın sabahın köründe çocuk koşarsa çıkmayı düşünüyorum. Arada 2 metre bırakıp konuşurum artıkAslında evi yapan müteahhite dava açabiliyormusuz ama apartmandakileri toplamak ve ortak dilekce vermek cok zor keske yapabilsek gerçekten icim bi nebze olsa rahatlar. Ben komşuların yaptıkları dedikoduları duyuyorumhatta bundan onceki üst kat komşuma asla kimsenin bilmedigi bir sırlarını söylemiştim buna kadar duyuyorum diye şok olmuştu
Yok hayır sabretmemin tek sebebi hamileyim Allah nasip ederse ağustosa bebiş gelecek onun sesi olur karşıma dikilmesin kimse diye susuyorum .Asagidan şartellerini kapatın gitsinuyardiniz mi daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?