Üst Komşu gürültü

Bizim ust kattakilerinde düğmeye bastığında geliyor sesleri. Sert basıyorlar ondan duyuyoruz, terlikle yürümek, gece 5 de çamaşır makinasi calistirmak fln hep aynu tür insanlarin yaptığı sesler. Ayni seyleri yasiyorum cunku. Muhtemelen hali kullanmiyorlar, oyle bir yuruyorlar ki beynimin icinde ses zink zink zink yapiyor. Apartmanda tek olduklarinimi dusunuyorlar napiyorlar anlayamiyorum ki. Kiradaysanız imkaniniz varsa virüs bitince tasinin veya onlar kiraciysa ev sahiplerine şikayet edin baska çözümü yok malesef biz evi satmaya karar verdik apartmandaki insanciklar yüzünden

Cok cok haklisiniz. Bizde ev bakıyoruzkiradayiz eve cikmak istiyoruz ama ev fiyatlari malum, bulsak cikacagiz hemen. Ama insallah gittigimiz yerde de boyle olmaz cok korkuyorum bbundan Allah hayirli guzel ev komsu versin heerkese

1 kez soyledim tekrar soylemeye cekiniyorum

Işte onu yapan insan utanmiyor da. Utanma duygusu olsa yapmaz zaten. Duvara da vurmak suç bu arada anlayisli olmalıymisiz

Cok iyi anliyorum. Bunlar da oyle bir yuruyolar sanirsın vahsi bir hayvan tepiniyor. Surekli takirti patırtı . Ozellikle gece.

Işte onu yapan insan utanmiyor da. Utanma duygusu olsa yapmaz zaten. Duvara da vurmak suç bu arada anlayisli olmalıymisiz

Vallahi Hiç duvara vurma olaylarına girmemize gerek kalacağını düşünmezdim, bir de daha çok yeni evliyim. Komşularla birkaç ay önce tanışmıştım ama hiç böyle şeyler yaşayabileceğimiz aklıma gelmemişti. Evliliğimin baharında dul kalacağım bu gidişle, eşim yakında duvara vurmaktan vazgeçip elini kana bulayabilir çünkü

De mi buna mecbur bırakmaları. Biz birini rahatsiz etmeyelim diye ince düşünüp hareket ederken...

Geçmiş olsun kızlar çok zor bir durum ama beterin beteri var misal benim komsum virüs mirüs dinlemeden hali kilim çarşaf silkeliyor tepemizden yarın da silkelerse polisle gitcem kapısına
Zabıtaya bildirin öyle bir durum varsa. Sizi hiç muhatap etmez zabıta

Yukardaki tuhaf kadin tum gun yatti yatti simdi basladi temizliğe. Hay Allahim ya isten gelse anlicamda tum gün evdeyiz. Gunduzler cuvalami girdi. Ordan oraya cekiyor habire biseyleri. Gunduz yapsa bu kadar batmicak sesler ya.

Ayni seyi biz de karsi taraf olarak yasadik. Kirk yilda bir kayinvalidemler geldi, saat daha gece 12 olmamis, normal ses tonuyla salonda muhabbet ediyoruz. Dan dan dan duvara vuruyor yandaki. Hic aldiris etmedik tabii ki, boyle sacma hareket mi olur? Biz de dedik boyle ayip olmaz, insan gibi gelip konusun diye soylendik. Duymus olacak ki, bes dakika sonra zili caldi. Hanimefendi dedi ki ben sabah 5te ise gidiyorum, konusmayin uyuyacagim. Oldu.. Biz de dedik hanimefendi saat daha 12 bile degil, kirk yilin basi misafirimiz gelmis. Cocuk sesi yok, muzik sesi yok. Siz gidin mustakil evde yasayin. Kem kum etti, ozur diledi gitti. Yani tabii ki sizin komsunuz bizim gibi kirk yilda bir olan sesler cikarmiyordur, hakikaten rahatsiz edicidir ancak yine de cok pardon ama magarada mi yasiyorsunuz da duvara vuruyorsunuz? Onlar ses yapiyor diye siz de kaba mi davranmalisiniz? Insan gibi kapilarini calip derdinizi paylasabilirdiniz. Eminim ki onlar da daha dikkatli olurlardi.

Ayda yılda misafir gelmis, ayıp olmuş tabiki o kadar değil onada bisey soylenmez artik ama ben defalarca konuştum bisey değişmedi. Aksine artti sesler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…