- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Ayni seyi düşündümMillette utanma duygusi kalmamış gerçekten. Onlar ses yaparken sorun yok, biz uyarinca kotu oluyoruz.
Tabi bunu uyarmam yani ama yinede rahatsiz edici neden aksam aksam temizlik dimi
Yaa sildim simdi yanlış anlasilir diyeAyni seyi düşündümünlüler dedim villarinda oh ne güzel tek baslarina yasiyorlar
Ya bosver zaten hazırlar bişeylere bahane bulmaya .Yaa sildim simdi yanlış anlasilir diyeama ayni seyi düşünüyorum vala ohh ne rahatlar
Lafi cımbızla cekip saldırıyorlar ya. Allah onlarin komşularına sabir versin bu sesleri savunanlar demekki evde ses yapiyor ve komşuları tarafından uyarılıyorYa bosver zaten hazırlar bişeylere bahane bulmaya .
Bazi insanlar gercekten dusuncesiz ne yazik kiAyda yılda misafir gelmis, ayıp olmuş tabiki o kadar değil onada bisey soylenmez artik ama ben defalarca konuştum bisey değişmedi. Aksine artti sesler.
Kafalarında ne kuruyorlar ne yaşıyorlar bilmiyorum ki istediğimiz sadece her insan gibi uyumak yaniBazi insanlar gercekten dusuncesiz ne yazik ki
Oğlu zabıta kime şikayet edeyim şimdi benZabıtaya bildirin öyle bir durum varsa. Sizi hiç muhatap etmez zabıta
Gece kimsenin kapısına gidilmez önerdiğiniz şey mantıklı değil “ kapımı kestiler” “ siz kim oluyorsunuz “ gibi şeylere gider, testosteron seviyesi yüksek canlılar olarak erkekler hır çıkarır. Tanığımız baba oğulu vurdular bu yüzden, ikisi de hayatını kaybetti sırf bu gürültü mevzusundan.Ayni seyi biz de karsi taraf olarak yasadik. Kirk yilda bir kayinvalidemler geldi, saat daha gece 12 olmamis, normal ses tonuyla salonda muhabbet ediyoruz. Dan dan dan duvara vuruyor yandaki. Hic aldiris etmedik tabii ki, boyle sacma hareket mi olur? Biz de dedik boyle ayip olmaz, insan gibi gelip konusun diye soylendik. Duymus olacak ki, bes dakika sonra zili caldi. Hanimefendi dedi ki ben sabah 5te ise gidiyorum, konusmayin uyuyacagim. Oldu.. Biz de dedik hanimefendi saat daha 12 bile degil, kirk yilin basi misafirimiz gelmis. Cocuk sesi yok, muzik sesi yok. Siz gidin mustakil evde yasayin. Kem kum etti, ozur diledi gitti. Yani tabii ki sizin komsunuz bizim gibi kirk yilda bir olan sesler cikarmiyordur, hakikaten rahatsiz edicidir ancak yine de cok pardon ama magarada mi yasiyorsunuz da duvara vuruyorsunuz? Onlar ses yapiyor diye siz de kaba mi davranmalisiniz? Insan gibi kapilarini calip derdinizi paylasabilirdiniz. Eminim ki onlar da daha dikkatli olurlardi.
Vallahi konu sahibi sonuna kadar haklısın...
Bende çok çektim o manyak komşudan...
Topuklu terlikle yürümesi,sabahın 3/4/5 farketmez esiyle kavgaları,sevişme sesleri ki o kavgadan sonra insan yüzüne bakmaz kocasının,gece 1 de kâh kah gülmesi,çocuğunuza çığlık çığlık bağırması,halı,çarşaf ne varsa silkmesi,son ses müzik açıp temizlik yapması ,sigara izmariti,saç yumağı ,oyun hamuru,simit,susam,pul biberi ber,kıl, tırnak ve bilumum malzemeler camın onundeydi...tatlı dille uyardım,sert doyledim olmadı...gece aynı hayatina gündüz gibi devam ediyordu...yapamazsın belli bir saatten sonra kimsenin özel hayatına rahatsızlık veremessin...senin evinde alt komsununda evi..oda dinlenmek uyumak ister...evin çelik kapısını bir kapatirlardi gece yataktan kalkardik...Allah'tan satıp evi en üst kata geçtik te birax rahatladik
Konu sahibinden daha çok dertliler varmış bu konudaKonu sahibine noldu
Bizim altakiler hergün tak tak vuruyo bende yukardan zıplıyorum ne olacak böyle
Alttakiler mi gürültü yapıyor? Ben dayağa karşı değilim artıkBizim altakiler hergün tak tak vuruyo bende yukardan zıplıyorum ne olacak böyle
Çoğumuzun ortak derdi malesefKonu sahibinden daha çok dertliler varmış bu konudakonuyu görünce aylar belki de yıllar sonra girip yorum yapayım dedim
Biz satın alırken ses yalıtımı var dediler, özellikle söyledik... yok efendim burası nezih bir site şu bu, olmaz öyle ses dediler...ses yalıtımı sözleşmede de yazıyor ama emin değilim gerçek bir yalıtım olduğuna..şeytan diyo firmayı ver mahkemeyeÇoğumuzun ortak derdi malesefevleri neden bu kadar kalitesiz yapiyorlar ki. Bi standart getirmeleri lazim
Neden mahçup oluyim kaç aydır böyle yapıyor larnasıl ya hiç mahçup olmuyormusunuz? Sayfalarca mesaj yazildi burda
Onlar bizden çok yapıyor kalabalık bir aile on kişi falan var ben yalnız ca çok kısık film izliyorum daha doğrusu onu da izletmiyorlarAlttakiler mi gürültü yapıyor? Ben dayağa karşı değilim artıkşaka bir yana uyardınız mı? Kesin uyarmışsınızdır ama birşey değişmemiştir, benimki de soru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?