- 26 Haziran 2016
- 129
- 120
- 103
Kadınlarklübü bunu için var canım o şaplı yemekleri şapırşupur yiyedursun kendinize de evde afrodizyak hazırla biraz da o dinlesinAahah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadınlarklübü bunu için var canım o şaplı yemekleri şapırşupur yiyedursun kendinize de evde afrodizyak hazırla biraz da o dinlesinAahah:)
Tevbe estagfurullah.Ay canim hemde neler neler ilk defa duyduğum bir çok şey oldu.
Aman canim afrodizyak felan dayanamam benKadınlarklübü bunu için var canım o şaplı yemekleri şapırşupur yiyedursun kendinize de evde afrodizyak hazırla biraz da o dinlesin
Tevbe estagfurullah.
:) renkli cinsel hayatlari varmis.
:) iliski sirasina konusmamak en uygunu.oyle okumustum bir dini yazida dogru hatirliyorsam.
Ben bir tek arada onu sevdigimi soylerim okadar :) gulesim gelir bazen guleri.. butun konsantrasyonu gider.Bence onu uygulayan çok azdır![]()
Aynen canim biz bile taş çatlasa 1 saat en uzun 1 saat 15 dk olsun bunlar 11.30 başlıyor 2.30 3 d kadarBen bir tek arada onu sevdigimi soylerim okadar :) gulesim gelir bazen guleri.. butun konsantrasyonu gider.
Birde anlamadigim birsey 3-4 saat nasil beceriyorlar :)))
Bizmi beceremiyoruz acaba suphelendim. :) op kokla iliskiye gir. Fazla uzamiyo zaten.
Ders almayami gitsek ne yapsak?Aynen canim biz bile taş çatlasa 1 saat en uzun 1 saat 15 dk olsun bunlar 11.30 başlıyor 2.30 3 d kadar
Ahaha bide daha 5 aylık evliymis neler biliyor neler ben kendimden şüphe duydum yani .bünye dayanmaz bence ben sok oluyorumDers almayami gitsek ne yapsak?
O ne ya me yiyor bunlar???Aynen canim biz bile taş çatlasa 1 saat en uzun 1 saat 15 dk olsun bunlar 11.30 başlıyor 2.30 3 d kadar
Yok canim yapsınlar ne yaparslar ama bu çok farklı ya anlatilmaz yaşanır gibi yaniİnsanlar yaşasın cinselliğini istediği gibi.Kınayanları da ben kınıyorum burdan.Bence odanızı değiştirin müsaitse eviniz.Veya ses yalıtım çözümleri var çok da pahalı olmayan.Hatta tavanınıza dekor gibi olabilir biraz araştırın.
Keçi boynuzu ceviz findikla besleniyorlar herhalde. Ben bulasikti yemekti ev isleriydi yerimden kalkamiyorumO ne ya me yiyor bunlar???
Hamile kalsin diye dua ediyorum artıkDotorculuk hemşirecilik oynuyolardır
Uyarsan da iki gün sonra aynı olur.. Odanızı değişin dcm ama oda biraz zor
Gençlermi? Yeni evli falansa bi süre sonra geçer biraz![]()
Birde bardagin dolu tarafindan bak :) caktirmadan ders almis oluyorsun :) 5 aylik eh normaldir: ama bizim hiç oyle normalimiz olmadi. :))))Ahaha bide daha 5 aylık evliymis neler biliyor neler ben kendimden şüphe duydum yani .bünye dayanmaz bence ben sok oluyorum![]()
Hamile kalınca duracak mı sanıyorsunHamile kalsin diye dua ediyorum artık![]()
bencede ayıp böyle bir şey için tık tık yapılmaz ya da yukarı çıkılmaz kan çıkar Allah korusunİnsanlar yaşasın cinselliğini istediği gibi.Kınayanları da ben kınıyorum burdan.Bence odanızı değiştirin müsaitse eviniz.Veya ses yalıtım çözümleri var çok da pahalı olmayan.Hatta tavanınıza dekor gibi olabilir biraz araştırın.
Ahaha aynen canim bilmediğim bir sürü şey öğrendimBirde bardagin dolu tarafindan bak :) caktirmadan ders almis oluyorsun :) 5 aylik eh normaldir: ama bizim hiç oyle normalimiz olmadi. :))))