ust komsu sorunu..

Küçükken kardeşlerimle hep bağırış çağırış oyun oynardık bizim alt katta bir amca vardı ne zaman bağırsak hop yukarıya bir şeyle vururdu bizde sus pus olurduk :dondurma::dondurma::dondurma::KK53::KK53::KK53::KK53:

Sizde öyle yapıverin belki hanımefendi anlarda susar ayol biz çocuk halimizle utanıyorduk :halay:

Ben bir tek arada onu sevdigimi soylerim okadar :) gulesim gelir bazen guleri.. butun konsantrasyonu gider.
Birde anlamadigim birsey 3-4 saat nasil beceriyorlar :)))
Bizmi beceremiyoruz acaba suphelendim. :) op kokla iliskiye gir. Fazla uzamiyo zaten.
Aynen canim biz bile taş çatlasa 1 saat en uzun 1 saat 15 dk olsun bunlar 11.30 başlıyor 2.30 3 d kadar

İnsanlar yaşasın cinselliğini istediği gibi.Kınayanları da ben kınıyorum burdan.Bence odanızı değiştirin müsaitse eviniz.Veya ses yalıtım çözümleri var çok da pahalı olmayan.Hatta tavanınıza dekor gibi olabilir biraz araştırın.

İnsanlar yaşasın cinselliğini istediği gibi.Kınayanları da ben kınıyorum burdan.Bence odanızı değiştirin müsaitse eviniz.Veya ses yalıtım çözümleri var çok da pahalı olmayan.Hatta tavanınıza dekor gibi olabilir biraz araştırın.
Yok canim yapsınlar ne yaparslar ama bu çok farklı ya anlatilmaz yaşanır gibi yani

Dotorculuk hemşirecilik oynuyolardır :KK70::KK70:
Uyarsan da iki gün sonra aynı olur.. Odanızı değişin dcm ama oda biraz zor :KK64:
Gençlermi? Yeni evli falansa bi süre sonra geçer biraz :olamaz:

bencede ayıp böyle bir şey için tık tık yapılmaz ya da yukarı çıkılmaz kan çıkar Allah korusun

Back
X