bence kendin nede eşin muhatap olmasın zaten çok doğru yapmışsın bence direk tekrar yönetime söyleyin. madem kurallar var herkes o kurallara uymak zorunda kimsede kusura bakmasın.
Annemin üst katındaki sarışında kuş tüyü olduğunu iddia etmişti , bir tomar saçın.
60 yaşında kadının balkonunun içine etti.
Sofra örtüsünü içindeki pis peçetelerle , yenmiş yağlı biber artıklarıyla silkiliyordu gerizekalı.
Hergün balkon ciflermiş anacım.
Gece topuklu terlikle at gibi geziyormuş evde.
Defolup gittilerde kurtulduk çok şükür.
Uğraşmak çok zor çok.
Annemin üst katındaki sarışında kuş tüyü olduğunu iddia etmişti , bir tomar saçın.
60 yaşında kadının balkonunun içine etti.
Sofra örtüsünü içindeki pis peçetelerle , yenmiş yağlı biber artıklarıyla silkiliyordu gerizekalı.
Hergün balkon ciflermiş anacım.
Gece topuklu terlikle at gibi geziyormuş evde.
Defolup gittilerde kurtulduk çok şükür.
Uğraşmak çok zor çok.
ıkılem yasıyorsunuz haklı olarak bır yandan kadının yasadıklarına uzuluyorsunuz dıger yandan sıze yaasattıkları arasında kalıyoruz haklısınız
bend eyenı ytasındım 3 ay olacka kendı evımız ust katta akrabam oturuyor bır gun anıden mutfak balkonumdan camasırlıga gıdıyordum camlarımda acıktı balkonda yukarıdakı sofra bezını sılkeledı cekırdekler balkonuma dustu oyle sınırım bozuldukı ve bır anda sofra bezı sallanınca ben korktum bı cıglık attım
sonrasında benım gorusum su ; sen kendı pıslıgını kendın temızle yahu ben senın kını temızlıceksem kendı balkonuna sılkeleyıver
sacı caman atacagına banyo copune atsın sofra bezı artık kullanmıyoruz bız ama kucuk cocugum var ona acıyoırum bazen onuda tezgahıma sılkelıyorum cok ayıp asagıdıkıne zarar vermek
bız sıtede degılız camasır asmakta halı sılkemelekte yasak degıl bende cuma aksamları balkona degıl cam kısma gelecek sekılde sılkelıyorum mutfak halımı klozet paspasımı
artık kadını uyarın bence bır daha sız cagırın fılan utanırda yapmaz ama sılkemeledende temızlık olmuyor nasıl yasak nasıl yapılıyor bılemedım
Aha aynı bizim eski komşu. Bizim kadında çok şiddet görüyordu. Bir gece kadını dayaktan öldürecek sanıp polis çağırmıştık hayvan herif namahrem diye kadını polise göstermemişti.
Aynı şekilde bu kadında kendini temizliğe adamıştı. Her gün evdeki tüm eşyalar balkondan silkelenir, tırnak kesilir atılır, saç taranır atılır, halılar yıkanır sulu sulu asılır. Sigara içilir söndürülmeden atılır.Kadın işi ilerletip balkonda koltuk bile yıkamaya başlamıştı. Biz de dayak yiyor şiddet görüyor hastalık gibi temizlik yapıyor diyorduk. Sonra bir gün annemin canına tak etti balkonda kadının silkelediği tüm pislikleri topladı, kadının kapısını çaldı. Kadın kapıyı açar açmaz eline tutuşturmuş sizin evden düştü bunlar diye. Kadın da refleks olsa gerek bir "ıyyyk" demiş. Annem sen kendi pisliğinden böyle tiksiniyorsun biz ne yapalım diye kızdı kadına. O günden sonra biraz kesildi. Ama halıları da asmaya devam etti. Bizde o halıları astığı bir gün tuttuk aşağıdan çektik bütün halılar aşağı uçtu. Tabi bunların hiçbiri kadını tamamen durduramadı ama azıcıkta olsa etkili oldu.
İkiniz de muhattap olmayın bence direkt site yönetimine şikayet edin.Laftan anlasalar şimdiye çoktan düzelmişlerdi.
Bizim üst komşularımız da çok gürültücüler.Aslında yaşlı karı-koca ama her gün misafirleri var torunları çocukları geliyor ve çok yüksek sesle konuşuyorlar.Gece 2 lere kadar ses kesilmiyor.Olan küçük kızımın uykusuna oluyor.Kaç kere konuştum haklısınız mahcubuz falan diyorlar ama aynen devam.Kadın sabah 7 de tangur tungur ev süpürüyor.Mesela onlara gelenler de hep bizim zile basarlar.Açmıyorum artık bir de çemkiriyorlar edepsizler.Yani insan merdivenden neden at gibi çıkar nefret ediyorum böyle insanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?