Üst komşudan çekiyoruz:(

işte sırf bu sebeplerden dolayı ev alırken müstakil ev almayı düşünuyorumkafam rahat olsun

kızlar beterin beteri var dua edin bence halinize. hadi o yabancı komşu bizim akraba yapıyor bu işleri. yengem üst katımızda oturuyor maalesef. o kadar pis bir aile ki artık siz düşünün. sofraya mendil serme diye birşey yok direk halının üstünde. halıyı yemek kırıntıları ekmek kırıntıları hoopp balkondan aşağıya silkmek cam kapı hepsi acık camaşır olsa dahi laf dinlemez. bu yetmezmi gibi ses sistemleri var sabah 8 gece 12 son ses müzik. kaç defa kavga ettik ama tık yok aynı tas aynı hamamlar. kızı vardı evlendi gittide az rahatladık. ama pazar pazar sabahın 8 inde halı fırçalanırmı yaa uyuyan var dinlenen var hasta var. ALLAH ISLAH ETSİN BÖYLE İNSANLARI İNŞALLAH...

Bizim sitedekiler evlere şenlik, camdan halı silkeleyen, balkonda yatak yorgan yıkayan, havada uçuşan yünler, üşenmeden aşağı inilip sitenin etrafındaki çitlere asılan halılar. Her evde beşer çocuk gece sabaha kadar sokaktalar,merdivenlerde çöp suları, kapı önü ayakkabılar. Vallahi sevinemiyorum bahar geldi diye, hava ısınınca yine başlayacaklar, kapı önü çekirdek, çoluk çocuk, balkonlarda atletle oturan adamlar, depresyona sokuyorlar insanı, hangi biriyle kavga edeceksin of offf ....

off ki ne offf sizin durumunuz benden betermiş Allah sabır versin.

Of of of taşınmayı düşünüyor musun arkadaşım
Sana ev bakasım geldi:))

walla benımde bır tane uyuz ust komus vardı gıttıler cok sukur walla aılecek hasta ettıler bızı her turlu huysuzluk vardı bıze bulasmayıonca kendılerı kavgaya baslıyordu bır de onları dınlıyordukl.
bende kucuk kılım paspas cok fazla ya balkonuma sılkerım yada pencere tarafına kapalı oldugunu kontrol eder oyle sılkerım sılkmeden olmuyor malesef once supurun sonra sılkın muhakkak

Of of of taşınmayı düşünüyor musun arkadaşım
Sana ev bakasım geldi:))

Kendime 24. kat 1+1 bir ev aldım, bitmesini bekliyorum ama daha bir buçuk sene var, bu oturduğum evi kiraya verip kaçmak istiyorum siteden. Aslında oturduğum yer çok güzel, geniş,ferah ama insanlar canımdan bezdirdi beni. İyilikle,kötülükle hiç bir türlü anlamıyorlar, koca yaz okullar açılana kadar geceleri uyku yok, temizlik hiç yok =(((

Bizimkisi aile binasi...

Ust katimda eltim oturur.

Kizi evde yurumez ziplar.

Oglu evde top oynar benim avizeler sallanir

Evde kaynimla sakalasir biz kavga ediyolar zannederiz

Tv yi acarlar izledigimiz kanaldan cok onlarin izlediklerini dinleriz

Giris katinda oturdugum icin dis kapinin sesi,inip cikanlarin gurultusu hatta kapinin onundeki cocuklarin sesleri bile gelir.

En kotusu de binanin temizlik gunu pazartesidir aksama kadar hali cirpan,yastik doven,yatak yorgan cikaran....ve sali olur o hali cikaranlar yine hali cikarip silkelerler....

Kac kere anlatmaya calissam da yok anlamiyorlar. Uc yillik evlilik zamanimda bir kere de balkonda hali silkelemis degilim.

Bu insanlar kendi evlerini temizlerken baskalarin evlerini kirletmelerinden nefret ediyorum ve Allah a havale ediyorum.

ay çok sinir bozucu ama kadında çekiyor ediyorda sonçta o kocayı kabul etmiş... o bizi ilgilendirmez yaptıkları çok rahatsız edici. surat asmanız çok doğal kaçkez uyarılmış sonçta

ay çok sinir bozucu ama kadında çekiyor ediyorda sonçta o kocayı kabul etmiş... o bizi ilgilendirmez yaptıkları çok rahatsız edici. surat asmanız çok doğal kaçkez uyarılmış sonçta

Ben anlayamadım ki bir iyi gibiler sanırısn mutlu bir aile bir de bakıyorsun gece uykdan bağırtılarına uyanıyoruz gece uyurken bir insan karısını niye döver nasıl bir psikolojidir bu :44:

Yani astım haklı olduğumu biliyorum belki anlar dedim. En iyisi mesafli olmak o gün oturmaya gittiğime pişmanım ondan mı yüz buldu da kapıma gelip halı asıcam dedi acaba benim de yüzüm çok yumuşaktır hiç hayır diyemem malesef.

onunn yasadığı durum çok farklı seninki çok farklı canım.. hayır diceksin neden acıosun ki . ? kadın kendine acımıyor devam ediyor ilişkisine sen neden üzülüp susup içten içe kendini yiesin. halı asmakta bir çırpamkta sonçta tozu toprağı yine senin camına uçuşccak

bu konuda benim kadar dertli olamazsınız sanırım
hamileyken evdeydim sürekli yaz sıcak camlar fora hanım üstten siler evimin içine saçlar dolar güzelce uyarırım baktım olmuyor bende aşağıdan yukarıya bagırıp çağırıyorum ona ama haklı gibi birde cvp veriyor utanmaz az kavgalar etmedim yönetime söyledim onlar bile şikayetçi onlardan ama laf dinleyen nerde rezil oldun mu hiç birşey sökmüyor
malesef böyle çekmeye devam edicez bu sorundan muzdarip olanlarla

Dur bakalım bunun bir de yazı var camlar hep açık olacak dilerim yapmaz artık.
Eşimle telefonda konuştuk dünkü saç meselesini dedim akşam yönetime mail atalım dedi bakalım ne olacak işe yarayacak mı.

Bizde yillarca 1. Katta oturduk ama ust kattaki komsularimizdan cok cektik,hali silkelemeler,sofra bezi silkelemeler,asagi pis sular dokmeler,yedikleri meyvelerin ve yemeklerin artiklarini asagi dokmeler,attiklari sigaralar yuzunden yanan camasirlarimiz,dahada fazlasi anlatsam roman olur,suan oradan tasindik kardesim ve ben annemi ikna ettik 15. Kat yani son kat ev aldik suan kafamiz cok rahat,eger birsey silkelemek gerekirse banyoda silkeleyip yikiyoruz.Sitede oturuyoruz bir kac tane komsu hali silkeliyor hemde ne silkeleme bende gordum yonetime soyledim artik yapmiyorlar geceleri yapiyorlarsa gunahlari boynuna.

Gerçekten en iyisi en üst kat eskiden hiç sıcak bakmazdım. Bu temizlik mi şimdi al sirkele alttakinin canı çıksın temizlik sadece hijyen demek değil bence biraz utanmaları olursa yapmaya devam etmezler.

Gerçekten en iyisi en üst kat eskiden hiç sıcak bakmazdım. Bu temizlik mi şimdi al sirkele alttakinin canı çıksın temizlik sadece hijyen demek değil bence biraz utanmaları olursa yapmaya devam etmezler.

Ne utanması =))

Üst kattaki komşum halılarını silkeliyor, çıkıp bağırıyorum sinirlenme benim halım temiz diyecek kadar pişkin

Eee diyorum niye silkeliyorsun o zaman, güneş görsün diye diyor =)) aklımı yiyeceğim bildiğiniz gibi değil =)))

hala saçını yolup aşağıya atan, tırnağını balkondan aşağıya kesen öküzler var dimi malesef

Ver o zaman bir de yeri görsün diye çekiceksiniz aslında

Karşındaki de tartışmayı bilen biri olacak böylelerine bulaşılmaz cidden. Haklısınız aklınızı da yedirtir sinir hastası da eder insanı böyleleri sabırlar diliyorum ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…