Üst komşudan çekiyoruz:(

Gecen cuma kapi caldi (bigun onceden rastlamistim soguk davranmistim) ustteki komsu gelmis elinde tatli ile neyse kirmadim aldim teşekkür ederken ya dun bizim misafir vardi size cok ses geldiyse kusura bakmayin dedi ben de arada olur neyse de ben asil size balkondaki saclari soracaktim dedim. Hergün topluyorum kizil olunca da sizden şüpheleniyorum dogal olarak dedim halı olayimiz da olunca iste neyse, kadin yok o ben deilim bizim ustlerde biri ama biz de bulamiyoruz demesin mi... isterseniz karsi komsuma sorun ilk tasindigimdan beri hep sikayetciyim dedi ben de dun yonetime sikayet edecektim sizi dedim siz yapmiyorum diyorsaniz kusura bakmayin gunhinizi aldim dedim ( biraz vicdanina seslendim belki kendi de atiyodu bilemem) birgun once de esim gec kaldi da mail atamamisti.

Simdi bekliyorum bakalim sac azalacak mi ona gore mail aticam yonetime zehir hafiye oldum valla...
Bu arada tel den yaziyorum yanlis bisey yazdiysam affola

Demiştim;

Evet 1 haftadır kontrol ediyorum 1 tane bile saç teli yok yönetime vs şikayet etmediğim halde azaldı demek kiiii....
neyse inkar etmişti günahını almayım bari (bu dertten de böyle kısa sürede kurtulmayı beklemiyodum)

Bizde aynı durumdayız. Çok seviyorum şimdiki üst komşumu ama bazen sabredemiyorum.
O çocuk sabah aynı saatte uyanır hafta içi hafta sonu farketmez o gürültüler yüzünden korkarak uyanıyorum.
O da yetmezmiş gibi yatak odası sesleri bizde(
Site yönetimi ile görüşün genel bir uyarı yapsınlar isterseniz...
Bize bir faydası olmadı belki size olur....

yok yok bir problem kalmadı üstte yazdım hatta takip ettim 1 haftadır tertemiz. Buraya konuyu açtıktan sonra şikayetlerim azaldı var bu işte bir iş
öneriniz için teşekkürler eğer çözülmeseydi şikayet edecektim gerek kalmadı.

Çok sevindim kurtulmanıza :)

bizdede var bir tane insan bozması.

Üniversite sınavım vardı sabah 6 evin oğlu yukarda parti yapmıştı.

kaç kere kapıya gidildi bilemiyorum..

şuan bile bangır bangır müzik dinliyor dengesiz..

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Çok erken sevinmişim arkadaşlar çok sürmedi yine devam aynı şeylere ve daha fazlasıyla... Şikayet ettim sitenin bahçesinde bağıra bağıra konuşup bana duyurmaya çalışıyordu 'herşeyi benden biliyor' diye sanki bir gün önce akşama doğru ben marketten gelirken o halı sirkelerken gözgöze gelmedik

İnsan kusura bakma dedikten sonra tekrar halı sirkelemeye devam ediyorsa ve karşılaşınca hiçbişey yokmuş gibi davranıp arsızlığa vuruyorsa yapacak birşey kalmamıştır Allah'a havale etmekten başka.

bütün mesajları okumadım. benim yorumum biraz tepeden inme olacak belki ama yazamadan duramayacağım.
süpürünce geçmiyormuymuş halının tozları.. illa silkelemek niye? töbe töbee. böyle bildiğini okuyan insanla uğraşmak zor.
Allah kolaylık versin size.

Bu devirde hali silkelemek mi kaldi artik. Supurgeler gayet guzel is goruyor. Hatta hali yikamacilar var onlarada verince tertemiz yapip geri getiriyorlar. Bazi supurgelerin yikama ayari bile var evde tertemiz oluyor. Taaa nenemiz devrinden kalan seyleri niye hala bazi insanlar yapiyor.Hem gereksiz hemde baska insanlari rahatsiz edici hemde nasil koskoca halilari silkeleyebiliyor ben bir kez bile sallayamam koca haliyi. Ne guc kuvvet var millette masallah.

ben üst kattaki çirkef komşumuzdan oldukca şikayetciyim. durup dururken kapısına gidip şikayet ediyormuşuz.
a diyeceksin lafı agzına tıkıyor, b diyorsun gene tıkıyor agzına. vıvrıvrıvrıvrır susmuyor kadın. bir gün kibarca şiştim konuşma demiştim.
gecen hafta bagırdım artık sizin elekt. süpürgeniz yok mu diye? kadın başladı geri meri terbiyessiz bagırmaya. sensin dedim girdim içeri bir kaç gun önce gene balkon camım acık silkeledi. banyodan yeni cıkmıştım kafamda daha havlu var, banyo havlumu da balkona koyucam, içerisi, pervaz kıl tüy içide. bagırdım. akşamı babamla konuşuyormuş, beni de yoldan cevirdi seninle konuşmak istemiyorum dedim. başladı cıcırırıcrıırcıcrıcıı etmeye...
heee öle mi dedim. actım agzımı yumdum gözümü.. hanıım hanım sana bin kere söyledik. camın acık veya kapalı o halıyı silkelemeyeceksin.. hangi devirdeyiz, senden başka yapan varmı, kilim diyorsun bariz halı silkeliyorsun. ben halı ile kilimi-paspası ayırt edecek yaştayım. madem enerjin var arka tarafa indir halını cırp, vur ne yapacaksan orada yap. sen üstündekine nasıl kızıyorsun silkeledigi için bunu sen nasıl yaparsın? e o da silkeleliyordu dedi..beter ol iyi yapıyorlarmış dedim. bir kere demiş üstündeki hanıma anlamış yapmamış bir daha..
o dk da cıldırdım. len biz sana binlerce kez söyledik seen neden anlamadım o zaman diye bagırdım. sanki ben silkeliyom tepesinden aşagı da kadının lafına bak. daha neeeeleerr nelerrr
aa dedi hiç böylesini görmemiştim. şimdi bana hakaret ederken benim ne hissettigimi anlamışsındır dedim.
hadi dedim madem silkeliyorsun, kendini alıkoyamıyorsun bundan. ulen o zaman camımıza neden carptırarak yapıyorsun... e carpacak dedi. cıldırdım gene actım agzımı ...
inanıdına hergun silkeleyecegim demişti hala yapmayı düşünüyon mu dedim. ee sinir anında dedim vss.. filan dedi. sen sinirlenemezsin. çünkü madur olan benim. yok kadın kendini madur sanıyor.
eger dedim daha da devam edersen belediye zabıta polis ne varsa cagıracagım. onlar ilgilenmiyor canım dedi. benimle ilginirler dedim.
ve kul,komşu,insanlık, hak ve hukuk adına hiç bir hakımı sana burada da ahiretde de helal etmiyorum dedim.
daha öncede kadın halısını yıkamış, sulu bir şekilde asmış, büyük halamın çamaşırlarının üzerine şıpıırr şııppıırrr sular gelmeye başlayınca uyarmışlar bu kadını bögürmüş bizimkilere... edepsiz kadın..birde halı silkelemesinden rahatsız oldugumuz için bize terbiyesizler diyor yaa...

ben evliyim eşimin işi nedeniyle anneme, ablama gelip uzun bir süre kalıyorum. benim evim mustekil bahceli bir ev. buna ragmen halı malı silkeleyemem. sokagın genel görüntüsüne bile aykırı...
bırakın herşeyi harcadıgım enerjiye, bedenime, belime,elime yazık günah..

benim üst komşularımın kapılarla bi sorunları var sürekli çarparak kapatıyolar bütün kapıları oturduğum yerde sarsılıyorum 1. kattayım dış kapıyı öyle bi çarpıyolarki evde uyuyan bi bebek olsa ağlayarak uyanır ev sahibi uyarmış bunları ama değişen bişey yok arka balkondan sürekli bişeyler silkeler en azından diğer balkon varda çamaşırları oraya seriyorum nasıl bu kadar gürültü yapabiliyolar anlamıyorum 5 kişiler 5. askerde şimdi en çok gürültüyüde o yapıyodu gittiğinden beri biraz daha rahatız küçük çocuk falan olsa evde anlıcam kazık kadar insanlar hepsi

Görgüsüz bir aile var bizim oturduğumuz bınada,çocuklarına bakması için annelerını getırmişler yanlarına ve kadın her gün çocukları aşağıya ındirir oynasınlar diye ama çocuklardan çok kendi bağırır,çağırır resmen pencerenin önünde anırır 2 metrelık alanda at koşturur ve bunlar bunu ailece yaparlar söyleyincede aynı tas aynı hamamla coçuklarda bellı mutsuzlar sürekli ağlıyorlar belli huzursuz bır aıleler. Ama kul hakkı diye bısey varsa hakkımı helal etmıyorum.Arkadaşlar ben bu durumda ne yapabilirim.

Aynen bende öyle :26: Eşimle her ikimizde çalışıyoruz geceleri eşimle sağlıklı bi uyku uyuyamıyoruz saygı değer üst komşumuz yüzünden neden mi sürekli anıran bi adam ilginç karısı desen yatak odasında sanki tavaf ediyo gıcır gıcır yürüme ayak sesi anlamıyorum ya... Hele ilişkiye girdiklerindeki sesleri iğrenç ya resmen duyuluyo oha diyosun yani.. Resmen duvarlar kartondan yapılmış. Akşamları desen sürekli evin içinde hoplayan zıplayan bi çocuk çıldırmak sinir olmamak içten değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…