• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşum beni çıldırttı

Aynen, mesela bir nokta seçiyor durmadan aynı yeri kazıyor süpürgeyle.. Bir seferinde misafirimiz vardı, ha bitecek ha bitecek diyorum bitmiyor. Temiz olacağım diye böyle yapılır mı ya?
İnanın mübalağa yaparak söylemiyorum. O süpürgeyi sürterken çıkan ciyir cuyur sesi dışarıdaydım bir kere nasıl duyuluyor anlatamam. Binadan 30-40 metre uzakta parktaydim. Bina cinliyor. Evde nasıl siz hesap edin. Temizlik takintililar herkeslerden uzak zemin katlarda olsunlar diye dua ederken buluyorum kendimi.:olamaz:

Dün gece saat 2de de bizim üst kat bir şey vuruyor yere. Aşırı sinirlendik eşim çıkacaktı bırakmadım, biz de vurduk duvara durmadı ama en sonunda bi vurduk daha sesleri çıkmadı. Ben de çok muzdaribim maalesef. Önceden düzgün insanlar yaşıyordu şimdi hayvandan farkları yok. Sinirlerim aşırı yıprandı bebeğim doğmadan çıkıp gitmek istiyorum sessiz bir yerlere. Komşu gerçekten çok önemli.

ben yeni bir binada oturuyorum üst kat komsum gece bile elektrikli süpürge acar sabahın 8 .de acar ama ben nedense hiç oralı olmam .birgün geldi bana dediki bu sabah erkenden evi süpürdüm rahatsız ettim mi dedi.bende sen gecede acıyorsun evet dedi.bende dedimki istersen sabahın 5.de ac ben duymak istersem duyarım rahatsız olmak istersem olurum sen evinde rahat edemeyeceksen istediğini yapamayacaksan o zaman cadırda otur dedim.sen istediğin saatte istediğin işini yap dedim çünki ben gercekten rahatsız olmuyorum .bir günde ben benim camıma kuşlar yuva yapmış kaka yapmışlar bi sürü ben tatıldeyken.bende silmekle cıkmaz suyla yıkayayım dedim.baktım alt katın panjuru kapalı bende şırıl şırıl yıkadım pencere önünü.2,katta oturuyorum ben.alt kat komsum meğer o sırada eve girmiş anaa evi su basıyo nerden acaba diyor bi panjuru kaldırıyor ben şarıl şarıl suyla yıkıyorum.geldi yanıma gülerek kız senin yüzünden evi su bastı sandım dedi bende senin panjur kapalı olunca yıkadım kuşlar kaka yapmışlar dedim.güldük dediki yıka ya panjur kapalıysa benim panjurlarda yıkanır dedi:)))güldük .benim kızım koşturur evde alt kat komsumun kocası bi gün yakaladı kızımı dediki sen ne kosuyorsun öyle evde dedi.kızım sadece güldü bende kusura bakmayın bir daha koşmaz dedim oda aaa olurmu hiç öyle sey dedi ben şap şap ayağıyla bastıkça çocuklar oynadığını anladığımda ne kadar mutlu oluyorum dedi.sakın öyle bişey yapmayın dedi.kendisi emlakçıdır.bende tamam o zaman dedim güldük .inanın sitede memurundan doktoruna kadar var ama biz böyle bir apartmanız değişik değilmi:)))üst kat komşum alt kat komşum hepsi iyilerdir saolsunlar.siteden çıkarken bile sitede herkesi tanımayız mesela arabamızı durdurup nereye gidiyorsunuz benide suraya bırakırmısınız derler bırakırız yolda görseler isim bilmesek bile komsu nasılsın napıyorsun diyip selam verirler.
Sitenizin adı pollyanna mı acaba :spor:

ben yeni bir binada oturuyorum üst kat komsum gece bile elektrikli süpürge acar sabahın 8 .de acar ama ben nedense hiç oralı olmam .birgün geldi bana dediki bu sabah erkenden evi süpürdüm rahatsız ettim mi dedi.bende sen gecede acıyorsun evet dedi.bende dedimki istersen sabahın 5.de ac ben duymak istersem duyarım rahatsız olmak istersem olurum sen evinde rahat edemeyeceksen istediğini yapamayacaksan o zaman cadırda otur dedim.sen istediğin saatte istediğin işini yap dedim çünki ben gercekten rahatsız olmuyorum .bir günde ben benim camıma kuşlar yuva yapmış kaka yapmışlar bi sürü ben tatıldeyken.bende silmekle cıkmaz suyla yıkayayım dedim.baktım alt katın panjuru kapalı bende şırıl şırıl yıkadım pencere önünü.2,katta oturuyorum ben.alt kat komsum meğer o sırada eve girmiş anaa evi su basıyo nerden acaba diyor bi panjuru kaldırıyor ben şarıl şarıl suyla yıkıyorum.geldi yanıma gülerek kız senin yüzünden evi su bastı sandım dedi bende senin panjur kapalı olunca yıkadım kuşlar kaka yapmışlar dedim.güldük dediki yıka ya panjur kapalıysa benim panjurlarda yıkanır dedi:)))güldük .benim kızım koşturur evde alt kat komsumun kocası bi gün yakaladı kızımı dediki sen ne kosuyorsun öyle evde dedi.kızım sadece güldü bende kusura bakmayın bir daha koşmaz dedim oda aaa olurmu hiç öyle sey dedi ben şap şap ayağıyla bastıkça çocuklar oynadığını anladığımda ne kadar mutlu oluyorum dedi.sakın öyle bişey yapmayın dedi.kendisi emlakçıdır.bende tamam o zaman dedim güldük .inanın sitede memurundan doktoruna kadar var ama biz böyle bir apartmanız değişik değilmi:)))üst kat komşum alt kat komşum hepsi iyilerdir saolsunlar.siteden çıkarken bile sitede herkesi tanımayız mesela arabamızı durdurup nereye gidiyorsunuz benide suraya bırakırmısınız derler bırakırız yolda görseler isim bilmesek bile komsu nasılsın napıyorsun diyip selam verirler.
Ben de bu kadar umursamıyordum ama gündüz vakti çocuğunuzu gündüz uykusundan gece de gece uykusundan uyandirinca işler o zaman değişiyor. Ufak tefek sesler zaten umursanmaz o ayrı. Ama milleti uyandıracak, uyutmayacak kadar olunca hiç etik olmuyor gerçekten. Benim mantigim da bu gündüz üstteki idare edilir gece de bir zahmet alttakine saygısı olsun insanların.

Benimde ust komsu gece yasiyor yarasa gibi surekli tap tap ayak sesi yere biseyeler duser tak tuk bisey ceker gece makinasida ucar gibi cabasi. Gunduz surekli ses var ama takmiyorum gunduz sesini evi yeri kazitlar gibi supurmesini benim sorunum 12 den sonraki ses. Cocuklar uyuyor ders calisiyorum takur tukur gece napar insan anlamiyorum surekli evde yuruyor kapi acilip kapaniyor. Soyledim benimde cocuklarim var gece 12 den onceki sesiniz onemli degil ondan sonra yapmayin ama kadin ben ses cikarmiyorum deyip devam ediyor ustune hali sofra bezi paspas cirpmasida cabasi. Saat 4 e kadar boyleler. Cocuklarida uyumuyor gece 2 3 nasil cocuksa. Okula gidiyor birde. Bigun hastayim esime sen cocuklarla yatak odasinda yat dedim cocuklarin odasinda ben yattim gece 12. 30 zaten burun tikali uyuyamamisim zar zor daldim kizinin canakkale icinde vurdular beni diye bagra bagra sarki soylemesine uyandim. Gun icinde insanlar evlerinde asiriya kacmadan istedigini yapabilir evi onun ama gece ne olur sessiz olsun herkes.

Bizim üst komsumuz da kavga ediyodu surekli. Adam geç saatlerde alkollu gelip, sanki saat gece iki degilmis gibi apartman da gürültü yapa yapa evine çıkıyordu. Tatli dille uyarmak lazim.

Ben de üst komşu mağduruyum maalesef en son kadın çocuğunun kıyafetini benim balkonumun çamaşır ipi bağladığımız kısımına düşürmüş haftalardır orada duruyordu ben de dün bunun alacağı yok dedim ufak bi hamleyle boşluğa bıraktım

Son düzenleme:
İnanın mübalağa yaparak söylemiyorum. O süpürgeyi sürterken çıkan ciyir cuyur sesi dışarıdaydım bir kere nasıl duyuluyor anlatamam. Binadan 30-40 metre uzakta parktaydim. Bina cinliyor. Evde nasıl siz hesap edin. Temizlik takintililar herkeslerden uzak zemin katlarda olsunlar diye dua ederken buluyorum kendimi.:olamaz:
Çok çok iyi anlıyorum seni. Bak mesela şu an cinnet geçirmek üzereyim. Saat tuttum, 14.53te yerleri kazımaya başladı, saat 18.34 hala devam ediyor. Hayır döşemenin nesini tekrar tekrar süpürüyor çok merak ediyorum. Başım şişti yemin ederim, sinirim tepemde şu an.. Böyle komşu olmaz olsun ya..

Yaşlı insanların kulakları duymadığından sesli dinliyorlar

Yani çok kötü ortak alanda yaşamayı bilmiyorlar anlaşılan. Sesi açtıkça açıyor kulakları duymuyor belli ki.
Neyse Babişiniz olunca intikam alırsınız :KK48:

Bizim üst komşu da böyle bir kere çıktım şikayete pek düzelme olmadı, iki çcocıklarj var üstelik gece gündüz ses ses ses!! İşin ilginç kısmı benim hiç misafirim gelmez, 12 oldu mu yatarım haftaiçi zaten evde yokuz ama alt katım da bana şikayete geldi şaka gibi, çok gürültü yapıyormuşuz :bicak:

Kizlar hepinizin yazdiklarini tek tek okudum zor ama inanin benimkisi daha zor cunku ust kat kat komsum gece iki uc elektriks upurgesi aciyor ama hergece inanin abartmiyorum her gece yarisi parkeler kaziniyo esyalar gacir gucur cejiliyo ve hergece derin temizlik bide kavgalari kocasiyla ve kucuk bebegim derin uykusundan korkuyla sicrayarak uyaniyo sabaha kadar haykiriyo cocuk esim hergece yukari cikiuo tinlamiuolar bile hafi bizden uganmiyosan kucucuk cocuktan utan ama malesef gunduz de ayni beynim resmen patladi tasinicam buyuzden cunku ne bebegim ne esim ben uyku haram simdi bile oyle oturduk bebegimi sakinlestiriyoruz diger odaya besigi goturucem ama malesef bu oda bi saaat temizlik sonra diger oda bisaat bole bole saat uc ucbucuk anca yatiyolar yavrumun ahini aliyoya rabbim yanina birakmaz ki kul hakkini gectim kucucuk melegin canini yakiyo rabbim hic birakirmi yanina bu kis gunu kucucuk bebekle ev bakiyoruz bulurbulmaz tasinicaz dua edin nolur tasinirken yavrumu usutup hasta etmiyeyim

Kizlar hepinizin yazdiklarini tek tek okudum zor ama inanin benimkisi daha zor cunku ust kat kat komsum gece iki uc elektriks upurgesi aciyor ama hergece inanin abartmiyorum her gece yarisi parkeler kaziniyo esyalar gacir gucur cejiliyo ve hergece derin temizlik bide kavgalari kocasiyla ve kucuk bebegim derin uykusundan korkuyla sicrayarak uyaniyo sabaha kadar haykiriyo cocuk esim hergece yukari cikiuo tinlamiuolar bile hafi bizden uganmiyosan kucucuk cocuktan utan ama malesef gunduz de ayni beynim resmen patladi tasinicam buyuzden cunku ne bebegim ne esim ben uyku haram simdi bile oyle oturduk bebegimi sakinlestiriyoruz diger odaya besigi goturucem ama malesef bu oda bi saaat temizlik sonra diger oda bisaat bole bole saat uc ucbucuk anca yatiyolar yavrumun ahini aliyoya rabbim yanina birakmaz ki kul hakkini gectim kucucuk melegin canini yakiyo rabbim hic birakirmi yanina bu kis gunu kucucuk bebekle ev bakiyoruz bulurbulmaz tasinicaz dua edin nolur tasinirken yavrumu usutup hasta etmiyeyim
Aman Allahım ne demek gece 2 3 bu ne terbiyesizlik neden taşınacaksınızki şikayet edin caresine bakin ben bebekle taşındım oyle zorki :( hasta oldu aç kaldı cok rezillik yasadim tavsiye etmem zabıtaya sikayet edin para cezasi var gorunce susarlar belki

Yazıklar olsun ne biçim insanlar var evde huzur bulamıyorsun onların yüzünden

Aman Allahım ne demek gece 2 3 bu ne terbiyesizlik neden taşınacaksınızki şikayet edin caresine bakin ben bebekle taşındım oyle zorki :KK43: hasta oldu aç kaldı cok rezillik yasadim tavsiye etmem zabıtaya sikayet edin para cezasi var gorunce susarlar belki
Sikayet etsen ne olacak ki duzelecekmi hayir daha fazla yapacak disariya bebegimin camasirlarini bile asamiyorum evde kurutuyorum surekli bisey dokuyo her astigimda ya hali silkeliyo ya sofra bezi ya banyo paspasi bakiyorum soyluyorum carpip kapiyi cami iceri giriyo esim soluyo hepsi akraba apartmani zaptetmisler birine bisey diyince hepsi kavga etmeye calisiyo kirk kez solemekle anlamadiktan sonra zabitada belediyede yola getirmez bunlari sabaha kadar oturduk artik aglamaktan yoruldum kizlar biran once arkama bakmadan kacmak istiyorum burdan

Kızlar kafayı yemek üzereyim
1 ay oldu yeni evimize taşınalı
Apartmanda 3 aileyiz şuan henüz dolmadı
Üstümde yaşlı bi teyzeyle amca oturuyo 2 hafta oldu onlar taşınalı
Doğulular ve teyze çat pat türkçe konuşabiliyo amca ise hiç türkçe bilmiyo
2 gece önce saat 12 de Kuran sesi geliyor ve uyumamız imkansız sesi en yüksek açmış dinliyor vileda sopasıyla vurduk susmadı
Eşim dayanamadı yukarı çıktı çünkü uykudan uyandık teyze kapıyı açmadı kimsin diyor eşim alt komşuyum teyze sesi kısın diyor teyze eşine bağırıyor eşi teyzeyi tersliyor eşim amcanın banane dediğini işitmiş diğer dediklerini anlamamış neyse bir müddet sonra sustu ses. Bu gece ise yine 12 sularında elektrik süpürgesi sesi bütün odaları tek tek süpürüyor birisi hatta kazıyor, tak tuk anlatamam bina boş zaten birisi çivi çakıyor duvara kanepeler koltuklar çekiliyor, eşim erkenden uyumuştu Allahtan duymadı, nasıl duymadı halen hayretler içindeyim,
Sinirimden ağladım inanın, az önce kapıları örtüldü torunu ve eşi olsa gerek evden ayrıldılar ve şuan sesli Kuran dinliyor amca kulakları işitmiyo belli ki.
Napıcaz bilmiyorum
Kavgadan nefret ederim
Bugünkü süpürge seslerini eşim duysa kötü şeyler olabilirdi Allahtan duymadı. Nasıl bir yol izlemeliyiz sizce
Önceki evimizde gürültüden çok muzdariptik burda da buldu bizi
İnsan evinde huzur bulamayacaksa nerede bulacak

Şöyle musait gününüzde yaşlı teyze ile sakince konuşmanızı öneririm.

Kızlar kafayı yemek üzereyim
1 ay oldu yeni evimize taşınalı
Apartmanda 3 aileyiz şuan henüz dolmadı
Üstümde yaşlı bi teyzeyle amca oturuyo 2 hafta oldu onlar taşınalı
Doğulular ve teyze çat pat türkçe konuşabiliyo amca ise hiç türkçe bilmiyo
2 gece önce saat 12 de Kuran sesi geliyor ve uyumamız imkansız sesi en yüksek açmış dinliyor vileda sopasıyla vurduk susmadı
Eşim dayanamadı yukarı çıktı çünkü uykudan uyandık teyze kapıyı açmadı kimsin diyor eşim alt komşuyum teyze sesi kısın diyor teyze eşine bağırıyor eşi teyzeyi tersliyor eşim amcanın banane dediğini işitmiş diğer dediklerini anlamamış neyse bir müddet sonra sustu ses. Bu gece ise yine 12 sularında elektrik süpürgesi sesi bütün odaları tek tek süpürüyor birisi hatta kazıyor, tak tuk anlatamam bina boş zaten birisi çivi çakıyor duvara kanepeler koltuklar çekiliyor, eşim erkenden uyumuştu Allahtan duymadı, nasıl duymadı halen hayretler içindeyim,
Sinirimden ağladım inanın, az önce kapıları örtüldü torunu ve eşi olsa gerek evden ayrıldılar ve şuan sesli Kuran dinliyor amca kulakları işitmiyo belli ki.
Napıcaz bilmiyorum
Kavgadan nefret ederim
Bugünkü süpürge seslerini eşim duysa kötü şeyler olabilirdi Allahtan duymadı. Nasıl bir yol izlemeliyiz sizce
Önceki evimizde gürültüden çok muzdariptik burda da buldu bizi
İnsan evinde huzur bulamayacaksa nerede bulacak
Kimseyle uğraşmaya değmez dğzelene kadar bıkmadan polis çağırıp şikayet edin herkes haddini bilsin

Back
X