Üst komşum sizce bunu bilerek mi yapıyor ?

Valla ne bileyim titreşim beni çok rahatsız eder, üstelik tepemde çalınca çok fena oluyorum...
Bende sinir olurum. Kapısına çıkar güzel bir dille uyarırım. Apartmandan oturmanın belli başlı kuralları vardır uymak zorunda herkes. Nasıl tepemizden halı silkelenmesi normal değil o da değil.

Bizim de böyle bir komsumuz vardı aynı ona benzettim o da ayni seyleri yaprdi sürekli rahatsız ederdi umursamayın kendi kendine bırakın kudurduktan sonra sakinlesiyorlar bizimki öyle olmustu

Bir ara ben de yukarıdakilerin o sesiyle uyanıyordum 6 buçuk civarı. Küçük bebek vardı ilaç saati falandır belki deyip bir şey demedim ama çok sinir bozucuydu. Ben aşağı kattan duyduğum halde yanındakinin duymaması ilginç geliyordu bana.
Yanında olup duymayan insan sizin sesinize uyanıp kapatmaz. Bence de kıllığına yapıyor. Eşiniz akşam eşiyle konuşsun telefonu yere koymayın diye.

Bende sinir olurum. Kapısına çıkar güzel bir dille uyarırım. Apartmandan oturmanın belli başlı kuralları vardır uymak zorunda herkes. Nasıl tepemizden halı silkelenmesi normal değil o da değil.
Biraz daha beklemeyi düşünüyorum ... ama cidden rahatsız edici olmaya başladı .. . zaten yorgun hissediyorum kendimi enerjim yok bulantı falan derken...

Biraz daha beklemek istiyorum bakalım devam edecek mi

Biraz daha beklemeyi düşünüyorum ... ama cidden rahatsız edici olmaya başladı .. . zaten yorgun hissediyorum kendimi enerjim yok bulantı falan derken...
Hamile iken daha çok Batar insana. Bende geçen sene çocuk sesinden ve kuşların ayak sesinden çok rahatsız oluyordum hele bir karga vardı her sabah 9da gelir cama vururdu acligindan da değil bahçede yem yerleri var. Sırf beni sinir etmek için

Kulağınıza şu silikon tıkaçlardan alıp takın. Duymayıp tepki vermezseniz belki vazgeçer..
Ay ne zor ya cahil insanla uğraşmak.

Eğer zaten bunu hamile bir kadına bilerek yapıyorsa onun ayıbı gerçekten. Nerede komşuluk hakkı nerede bir fincanın kırk yıl hatrı.

Çok sınır bozucu. Bence çıkın konusun, ama biraz sert bir dille. Sizli bizli de konusmayin belli ki sizin nezaketinizden cesaret alıp bunları yapıyor. Tam bir terbiyesizmis komşnuz. Ben olsam ben de onlar uyurken alttan sopayla vurur uyandirirdim:d

Doldurmayin kndinizi buyuk ihtimal yerde sarjda birakiyodur. Alarmi kuruludur ve cok gec duyuyodur yada alrmin suresi bitip kapaniyodur tesaduf olmustur.

Ya bilerek yapsa da bu kadar uzun sürer mi? Ben sıkılırdım (zaten hiç yapmazdım da) her sabah onunla uğraşmaya. O da uyanıyor sonuçta.

Ne bu çektiğimiz üst komşulardan. Bizimki de ayağına Thor'un çekicini bağlayıp geziyor sabah namazından yatsıya kadar

Bilerek yaptığı aşikar. Bence hiiiiiç sesinizi çıkarmayın duymuyormuş gibi davranın bir süre sonra sıkılır amacına ulaştığını gördükçe yapar yoksa.

Bunun sormak disinda inanin cevabini bulamazsiniz. Bebegim suan yanimda yatiyor benim. Uyaninca telefonumu alip yere atiyor komidinden. Bende yere koyuyorum. Alarma ihtiyacim olmuyor ama kurmam gerekse telefonum mutlaka titresimde olurdu.

Belki agir uykulu biridir. Baskasi uyanmasin diye titresime aliyordur. Ya belki en basiti adam sicak diye yerde yatiyordur. Gidin sorun, anlatin derdinizi.

Bilerek yaptığını düşünmüyorum. Sizi sinir etmek için neden uykusundan feragat etsin ki ?
Aynı şet yurtta kalırken benim de başıma gelmişti yan taraftan telefonun titreşim sesi geliyordu gidip sordum kıza, sevgilisi sabahları işe giderken arıyormuş.

bunu bilerek yapıyorsa yüzüne tükürülesi bir kadınmış! ama yok bilerek yapmıyorsa nasıl çözülür bilemedim. nefret ettim üst komşulardan artık! kafamızdan aşağı her gün sofra bezi silkeleniyor halı asılıyor! gece 3 lere kadar kat küt sandalye çekiliyor koşuluyor....

Ay hiç güleceğim yoktu sakin sakin yorumları okurken thor un çekicinde ağzımdaki çayı püskürttüm... Sen çok yaşa yaa halım battı yalnız iş çıktı bana

O komşuya peluş ayıcıklı tavşanlı olan ev botları hediye etmelisin güldürdün beni Allah da seni güldürsün canım

Ay hiç güleceğim yoktu sakin sakin yorumları okurken thor un çekicinde ağzımdaki çayı püskürttüm... Sen çok yaşa yaa halım battı yalnız iş çıktı bana
O komşuya peluş ayıcıklı tavşanlı olan ev botları hediye etmelisin güldürdün beni Allah da seni güldürsün canım

Kahkahalarınız daim olsun kızlar. Pislenen de halılarınız olsun, çekiçten iyifir.

Ne anılarımız var bizim o hanım teyzeyle bi bilseniz mesela, gecenin 12'sinde inmişti bize. Bir de ben çok uzunum 1.80'im o da acayip kısa en fazla 1.50 dir yoktur bile o kadar. Apartmanın lambaları da sensörlü. Kapıyı açtım ama yanmadı. Eğildim, lambayı yaktım. Yerimde bi doğruldum üst komşu

Yemin ederim öyle çığlık attım ki ülkede heyelan olmuştur inme iniyordu Ali Rıza Bey gibi kalıverecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…