Üst komşum sizce bunu bilerek mi yapıyor ?

Aranızda sıkıntı var belli ki..
O zaman odaklanmayın.
Sinir olmadığınızı görünce vazgeçecektir
Benim bir sıkıntım yok kadın balkonumu mahvettiği halde terbiyemi bozmadım , halıyı almasını rica ettiğim için beni kafaya taktıysa bilemiyorum

Bunları haber verecek biryer vardı. Muhatap olmadan arıyorsun gelip sizden şikayetçiler vs diyor gürültüye devam ederse 90 küsür lira para cezası alıyor. Hatırlayamadım.

Uyandılar deyip kapatmış da olabilir. peki ses etmeyince neden devamlı çalıyor ki ?
Bende mesela cogu zaman alarmi her 1 dk bir kuruyorum ve ciyakk ciyak bagiran bir alarm bu ama duymuyorum ,kapattigimi hatirlamiyorum ,uykum cok agir ,annemin sesini duyup uyaniyorum oyle kapaniyor olabiliyor boyle seyler baskasini rahatsiz etmek istemediginden ziplatir insani yani

Benim sesim titreşim sesinden daha çok çıkmıyor çıkmadı emin olabilirsiniz.

Ikinizde birbirinize kıldan nemden kıl kapmışsınız.. Zıtlaştıkça zıtlaşırsınız.. Bir adım atılmalı deĝilse işler daha da sarpa sarar...
Bir tatlı falan yaptıĝınızda bir tabak götürün.. Bir kaç kere ortam biraz yumuşasın.. Daha sonra sakince tatlı dille konuşup uyarırsınız...
Hiç tanışmadan uyarı alınınca gıcık olmuş olabilir... Tabi sizde haklısınız.. Ortam yumuşayınca, baktınız olmuyor o zaman sert tepki verirsiniz...

Pardon da tatlı yapıp ben neden götürüyorum ? mağdur olan benim , ben onu düzgünce sakince uyardım , ne yapsaydım yani balkonum göle dönmüş tüm eşyalar ıslanmış halısından şapır şapır su damlıyor uyarmasa mıydım tanımıyorum diye ki üstelik rica ederek uyardım sakin şekilde o ters konuşup alamam falan filan dedi... yine de uymadım yani.. ben bir şey yapmadım ki ortam yumuşatmaya çalışayım. ayrıca ben kıldan nem falan kapmadım hamileyim yorgun hissediyorum kendimi bulantılarım oluyor tepemde titreşim sesi beni uyutmuyor böyle düşünmem çok normal bence nem kapmak değil.

Merhaba. Komşu yüzünden çok büyük sıkıntı çekmiş, mahkemeler, polislerle uğraşmış en sonunda da ev değiştirmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Keşke bu konuyu bu sitede açmasaydınız çünkü daha çok bozulacak sinirleriniz. Bu forumda bazı kişilerde (tabii ki herkesi katmıyorum) gereksiz bir komşu övmesi var. Bunun sebebinin de kendilerinin aynı tarz insanlar olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum.
Siz aslında biliyorsunuz kasıtlı olarak yapıldığını, bunu sorduğunuzda da sırf komşuyu övmek için, "Aman canım sana ne kastı olacak, duymuyordur alarmı, işe gidiyor" bilmem ne bir sürü yorum. Titreşimi duymuyorsa bir zahmet titreşimde bırakmasın. Bırakıyorsa da komidinin ya da yastığının yanına falan yoksun. Komidini yoksa da gitsin alsın bir zahmet, bu sizin probleminiz değil. Komşunuz belli ki toplum içerisinde yaşayabilecek bir tip değil. Balkona halıyı o şekilde asması vs. Belli ki, size takmış gıcık etmeye uğraşıyor aklınca. Artık ne yaparsanız yapın iş inada binecektir, yani siz yapmasanız bile o yapmaya devam edecek zaten. Bu arada böyle insanlar uyarmaktan anlamaz. Uyarırsanız "vaay demek ki rahatsızlık veriyorum" diye düşünür, 2 gün yapmasa 3.gün daha şiddetli yapar gürültüyü. Yani ben bir çözüm yolu göremedim. Belki siz biraz sessiz kalırsanız ya da aynı şekilde ona rahatsızlık verirseniz ancak keser sesini. Ya da şikayet edin Ben devamlı polis çağırıyordum mesela. Polis çağıracağım dediğimde evden kaçıyorlardı, gözleri korkabilir. Ayrıca haklı olan sizsiniz gidip kimseye adım atmanıza gerek yok. Üstte olanlar genelde baya bir avantajlı görüyorlar kendilerini gürültü konusunda. Doğrudur, altta oturandan daha avantajlılar ama istendiği zaman alt kattaki de gayet rahatsızlık verebiliyor, sizi o seviyeye getirmeye uğraşacak muhtemelen. Baya da yazdım ama iyi dolmuştum. Nefret ediyorum bu komşu olaylarından. Sırf bu yüzden en üst kat aldık. Ayrıca bu forumdaki gereksiz komşu güzellemesinden de nefret ediyorum. Bu gözler her gece 03.00-07.00'a kadar mutfakta tencereleri tabakları yere fırlatarak yemek yapan, canı sıkılınca da balkondan aşağıya tüküren komşuları savunan gözler gördü. Siz düşünün. Allah yardımcınız olsun.

Allah yardmcin olsun bnmde ayni bunun gibi komsum var evimi uc kez su basti onun yuzunden ses cikartmadim hic bsy istemedim evim yeni tadilattan cikmisti mutfak dolaplarimda yeni takilmisti şişti dolaplar salona su bastrdi bisy demedim bnm ev ikinci kat onunki ucuncu kat bi gun geliyo camindeki korkuluklari soktursene benm evime hirsz girmesin diyo yahu bn soktursem bnm evime giricen sen taktr diyesim geldi saygidan bsy demedim sabahin 6 sinda yatak odami ustunden alarm sesi geliyo onada bsy demedim bide sabah saat 6 :15 gece guvercinlere bugdaymi ne bsy atiyo bnm yatak odamin camindan eve doluyo bugdaylar onada bay demedim bi gun mutfakta yemk yapiyorum mutfagin camindan bir kova su doktu mutfak su icinde kaldi tam cikicam kavga edicem derken eşim birakmadi valla bu son. Dedim bi daha boyle bsy yaparsa cikar kavga ederim bu nedr ya mmillet nasil boyle rahat olabiliyo anlamıyorum

Titreşimin o kadar rahatsız edeceğini düşünüp kurgulamamıştır. Ahşap komidinin üstüne koyuyorsa sabah sessizliğinde ben bile üst komşunun alarmına uyanıyorum üstelik bana bir garezide yok sizin sorununuz olduğu için bilerek yaptığını düşünüyor olabilirsiniz algıda seçicilik oluyordur

Benim kadınla bir sorunum yok , üstelik titreşim nasıl rahatsız etmez ? ses gelse daha iyi , telefonunuzun titreşimini bir dk boyunca açıp dinler misiniz sizce rahatsız edici değil mi ? ben 1 dk lık titreşime uyanmıyorum yarım saat boyunca titriyor o telefon... normal mi ?

Benim oturdugum bina da boyle kagit gibi duvarlar ve her sabah yukardakinin alarminin titresimine uyanirdim. Telefonu yere koyuyor sandim bu ne dusuncesizlik dedim ta ki ust kat komsumla kanka olana kadar
O zaman bahsettim niye telefon yerde duruyordu gibisinden, hic yere koymam dedi o da nasil ses gittigini merak etti denedik. Basinin ucundaki komidine koyuyor telefon titrerken benim alt kat zangir zangir titriyor. Nasil oldugunu biz de anlamamistik

Uykusu ağırdır belki benim uykum bebekten önce çok ağırdı top atsan uyanmazdım alarmı duymazdım annem uyandırırdı beni işe geç kaldım diye fırlardım hem telefon hemde saat çalar dururdu.
ben üst komşunun titreşimini duyuyorum ama eşimin titreşimini duymuyorum mesela yerler parke ise adağı daha çabuk ses geliyor. Bir kere dikkatini çektiği için o sesi daha çabuk algılıyorsun. 2 kat üstte kadının ayak sesine taktım ben bir ara kimin yürüdüğünü ayırt ediyordum

Gerçekten ciddi derecede ses geliyor öyle böyle değil ..o telefon kesinlikle yerde olmasa öyle gelmez ses. üstelik uykusu ağırsa bence telefonunu falan kurmasın yarım saat kırk dk o telefon titreşim de zır zır vır vır.

Bizim oturduğumuz bina yeni bina aslında ses konusunda hiç rahatsız olmamıştım ta ki titreşim sesine kadar.....ne bileyim tuhaf geliyor yarım saat çaldırması ses duyunca kapanması.. bazıalrına göre tesadüf gerçi....

Senin rahatsız olduğunu bilmiyordur ki müneccim degil sonuçta bende bilmesem titreşim ne kadar rahatsız edebilir derdim ama ediyor uykusu ağırsa işe gitmek için çoklu alarm kurmuş olabilir çıkın söyleyin yumuşak bir zemine koysun bilinçli değildir

herseyi gec ins an üst komsusunu Basil tanimaz...

bence bilerek çok var böyle insanlar.

telefonu neden yere koyar ki insan.

bi de balkondan size nası su gelmiş anlamadım bence halıyı balkonda yıkamış onun suyu akmıştır yıkanmış halıdan yaz günü oluk oluk su akmaz ya.

Ust katimda kayinvaldem oturuyor. Gun icinde bir kac kez ariyorum, bebek icin vs, her defasinda titreşim sesini duyarim. Sabah alarminda titreşim sesini duyarim. Duvarlar ince, fazla takilmayin kasti değildir

Alarmı kapatmamak için komodine değilde yere koyuyor olmasın uzanamamak için. Kapısını tıklatın bi diyeceğim ama laf anlayan.bir tipe benzemiyor.

Ben rahatsızım yada değilim farketmez yine de sabahın köründe titreşimle uyanmak zorunda mıyız biz ? ayrıca titreşim sesi bir insanı nasıl rahatsız etmez ? yumuşak zeminde olsa ses bana gelmez sert zeminde felaket rahatsız edici bir ses. kadın işe gitmiyor ayrıca, gitse bile çoktan kovulmuştu geç kalmaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…