bizimkiler üst katta her gece 12 den 2-3 e kadar tef çalıyorMerhaba kızlar günlerdir titreşim sesiyle uyanıyorum / uyanıyoruz
sabah 5 buçuğa doğru kalkıyorum sonra eşimle kahvaltı yapıyoruz eşim gidince yatıyorum yine 2 -3 saat
yatabilirsem tabi şu günlerde... malum üst komşunun telefon titreşim sesinden uyuyamıyorum, 10 gün kadar durum böyle...
genelde saat 7 buçuğa doğru ses geliyor, eşim varken de oldu birkaç kez ....
sanki telefonunu yere koymuş bilerek yapıyor ama telefon kesinlikle yerde, komidinde falan olsa öyle ses gelmez yarım saat boyunca telefon titrer mi ? bir kez yine eşim varken titremeye başladı susmak bilmiyor, bende yüksek sesle bu ne ya sabah sabah zır zır zır dedim , der demez ses kesildi
sanki uyandırmak rahatsız etmek için bilerek yapıyor, birkaç kez daha denemek için ses geldiği zaman yüksek sesle eşimle konuştuk ses kesildi, herhalde uyandılar (yada uyandırdım) diyerekten, ama bir ses falan vermeyince o telefon yarım saat belki fazla titreyip duruyor eşime de bilerek yapıyormuş gibi geliyor
üst komşun ile problemin var mı diyecek olursanız kendisini tanımam etmem, 2 hafta kadar önce balkona ıslak halısını asmış, benim balkonum tamamen ıslanmış , halım ,minderler, masa sırılsıklam...balkon su içinde... ben balkonda manzarayı farketmişken onun da balkondan sesi geliyordu bende bakar mısınız dedim halınızı alır mısınız lütfen balkonum sırılsıklam her şey batmış ıslanmış dedim, alamam yıkamadan geldi dedi,ne özür ne bir şey yok, alamam diyor kadın ya, yıkamadan halılar kuru olarak gelir ıslak olarak geldiğini henüz görmedim dedim yalan mı söylicem yıkamadan geldi dedi, o zaman yıkama şirketini arayın halıyı gelsin alsın ve kurutsun benim balkonumu ıslatamazsınız isterseniz gelin görün her yer batmış dedim ki düzgün bir şekilde bağırmadan çağırmadan söyledim bunu , sonra aldı halıyı ne yaptı nereye astı nasıl kuruttu bilmiyorum ilgilenmiyorum da,kadın artık bana buradan gıcık mı kaptı naptı bilmiyorum her sabah titreşim sesi tepemde... sizce bunu bilerek mi yapıyor ?
halıyı alamam dediğinde halıyı var gücünle aşağıya çekseydin alçaksa bilerek yapıyoMerhaba kızlar günlerdir titreşim sesiyle uyanıyorum / uyanıyoruz
sabah 5 buçuğa doğru kalkıyorum sonra eşimle kahvaltı yapıyoruz eşim gidince yatıyorum yine 2 -3 saat
yatabilirsem tabi şu günlerde... malum üst komşunun telefon titreşim sesinden uyuyamıyorum, 10 gün kadar durum böyle...
genelde saat 7 buçuğa doğru ses geliyor, eşim varken de oldu birkaç kez ....
sanki telefonunu yere koymuş bilerek yapıyor ama telefon kesinlikle yerde, komidinde falan olsa öyle ses gelmez yarım saat boyunca telefon titrer mi ? bir kez yine eşim varken titremeye başladı susmak bilmiyor, bende yüksek sesle bu ne ya sabah sabah zır zır zır dedim , der demez ses kesildi
sanki uyandırmak rahatsız etmek için bilerek yapıyor, birkaç kez daha denemek için ses geldiği zaman yüksek sesle eşimle konuştuk ses kesildi, herhalde uyandılar (yada uyandırdım) diyerekten, ama bir ses falan vermeyince o telefon yarım saat belki fazla titreyip duruyor eşime de bilerek yapıyormuş gibi geliyor
üst komşun ile problemin var mı diyecek olursanız kendisini tanımam etmem, 2 hafta kadar önce balkona ıslak halısını asmış, benim balkonum tamamen ıslanmış , halım ,minderler, masa sırılsıklam...balkon su içinde... ben balkonda manzarayı farketmişken onun da balkondan sesi geliyordu bende bakar mısınız dedim halınızı alır mısınız lütfen balkonum sırılsıklam her şey batmış ıslanmış dedim, alamam yıkamadan geldi dedi,ne özür ne bir şey yok, alamam diyor kadın ya, yıkamadan halılar kuru olarak gelir ıslak olarak geldiğini henüz görmedim dedim yalan mı söylicem yıkamadan geldi dedi, o zaman yıkama şirketini arayın halıyı gelsin alsın ve kurutsun benim balkonumu ıslatamazsınız isterseniz gelin görün her yer batmış dedim ki düzgün bir şekilde bağırmadan çağırmadan söyledim bunu , sonra aldı halıyı ne yaptı nereye astı nasıl kuruttu bilmiyorum ilgilenmiyorum da,kadın artık bana buradan gıcık mı kaptı naptı bilmiyorum her sabah titreşim sesi tepemde... sizce bunu bilerek mi yapıyor ?
Her sabah yere mi düşecek titreye titreye? üstelik tepki verdiğimde ses anında kesilmişti ben o andan sonra dedim bilerek yapıyor diye ama emin de olamadım tabi..
Sizinde yarım saat titreşimde mi çalıyor telefonunuz ?Sıcaklardan yerde yatıyorum telefonumda benimle birlikte yerde...
Allah'tan ki evimiz müstakil altta kimse yok.
Yoksa aynı şekilde itham edilmiş olacaktım belli ki :/
Tabii aranızda bir husumet yok ise..
Problem yok bir o halı meselesi işte onda da güzellikle söyledim.....Benimde başıma geldi bu durum , eğer aranızda bir problem yoksa bilerek yapmamıştır
Nasıl haberi olmasın aklım almıyor ?Komodin gibi bişey yoksa baş ucunda yere koyuyordur. Siz çok titrediği zaman kapısını çalın uyarın. Muhtemelen haberi yoktur
Sizinde yarım saat titreşimde mi çalıyor telefonunuz ?
Siz yapmakta haklısınız da komşum haksız eğer gerçekten yapıyorsa çünkü benim tüm balkonum sırılsıklam olmuştu tüm eşyalar ıpıslak ... göle dönmüştü balkon güzellikle söyledim bağırıp çağırmadan.Yan komşum karısını döverdi ya oynaş sesleri gelirdi ya kavga. Sabah uyansam da alarmı kapatmazdım bazen yatak odasında bırakır lavaboya filan girerdim. Bence komşun benim gibi gıcıklık yapıyor. Ama cidden bizimkiler haketmişti
halı olayını okumadım , ondan sonra başladıysa takıntılı bir tip demekkiProblem yok bir o halı meselesi işte onda da güzellikle söyledim.....
Titreşime uyanmıyorsa o zaman telefonu kurmamalı.. ayrıca bu zamana kadar titreşim yoktu şimdi ortaya çıktı.. üstelik ben bu ne ya diye bağırınca ses kesildi , eşimle de bilerek yüksek sesle konuşunca yine kesildi , bana bunlar tesadüf gelmedi , eşime de öyle ama emin de olamadım buraya yazayım dedim bilemiyorum şimdi ....Herkesin uyku eşiği bir değil.
Mesela ben ilk sese uyanırım ölesiye yorgun değilsem...
Nişanlım 3 saat çalsa bile duymaz.
Oda arkadaşım vardı. Tam 32 dakika sonra duyardı asla şaşmazdı.
Gece yatmadan eşinizle anlaşın sabah kalkınca bi 5 dk ses çıkarmayın sonrasında ses çıkartın bakalım yine ses çıkardığınız anda ses kesilecekmi ?Titreşimden uyanmıyorsa o zaman telefonunu kurmamalı.. eşimle de denedik iki üç defa ses geldiğinde yüksek sesle konuşunca ses hemen kesiliyor. ama bizden ses çıkmayınca yarım saat o telefon öyle belki fazla..
Uyandılar deyip kapatmış da olabilir. peki ses etmeyince neden devamlı çalıyor ki ?Bence sizinle alakali degil ,hem bakin sesleriniz cikinca hemen kapatmis demek rahatsizlik duydugunuzu anladi ve kapatti,
Titreşime uyanmıyorsa o zaman telefonu kurmamalı.. ayrıca bu zamana kadar titreşim yoktu şimdi ortaya çıktı.. üstelik ben bu ne ya diye bağırınca ses kesildi , eşimle de bilerek yüksek sesle konuşunca yine kesildi , bana bunlar tesadüf gelmedi , eşime de öyle ama emin de olamadım buraya yazayım dedim bilemiyorum şimdi ....
Biz zaten ses çıkarmıyoruz ki , sessiz sessiz işimizi hallederiz, sabahın köründe kimseyi rahatsız etmek istemeyiz, sadece bilerek yüksek sesle konuştuk kesilecek mi diye bir keresinde de dayanamayıp bağırmıştım... kesilmişti. ondan böyle deneme yaptık ... ayrıca titreşim sesi gelir gelmez eşimle konuşmadık yüksek sesle biraz süre geçti sonra konuşunca ses kesildi.Gece yatmadan eşinizle anlaşın sabah kalkınca bi 5 dk ses çıkarmayın sonrasında ses çıkartın bakalım yine ses çıkardığınız anda ses kesilecekmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?