Üst komşum sizce bunu bilerek mi yapıyor ?

bizimkiler üst katta her gece 12 den 2-3 e kadar tef çalıyor

Yan komşum karısını döverdi ya oynaş sesleri gelirdi ya kavga. Sabah uyansam da alarmı kapatmazdım bazen yatak odasında bırakır lavaboya filan girerdim. Bence komşun benim gibi gıcıklık yapıyor. Ama cidden bizimkiler haketmişti

halıyı alamam dediğinde halıyı var gücünle aşağıya çekseydin alçaksa bilerek yapıyo

Her sabah yere mi düşecek titreye titreye? üstelik tepki verdiğimde ses anında kesilmişti ben o andan sonra dedim bilerek yapıyor diye ama emin de olamadım tabi..

Komodin gibi bişey yoksa baş ucunda yere koyuyordur. Siz çok titrediği zaman kapısını çalın uyarın. Muhtemelen haberi yoktur

bir evde otururken üst kattan öyle titresim sesi gelirdi . üste kimse oturmadıgı halde

Benimde başıma geldi bu durum , eğer aranızda bir problem yoksa bilerek yapmamıştır

Sıcaklardan yerde yatıyorum telefonumda benimle birlikte yerde...
Allah'tan ki evimiz müstakil altta kimse yok.
Yoksa aynı şekilde itham edilmiş olacaktım belli ki :/
Tabii aranızda bir husumet yok ise..

Sıcaklardan yerde yatıyorum telefonumda benimle birlikte yerde...
Allah'tan ki evimiz müstakil altta kimse yok.
Yoksa aynı şekilde itham edilmiş olacaktım belli ki :/
Tabii aranızda bir husumet yok ise..
Sizinde yarım saat titreşimde mi çalıyor telefonunuz ?

Sizinde yarım saat titreşimde mi çalıyor telefonunuz ?

Herkesin uyku eşiği bir değil.
Mesela ben ilk sese uyanırım ölesiye yorgun değilsem...
Nişanlım 3 saat çalsa bile duymaz.
Oda arkadaşım vardı. Tam 32 dakika sonra duyardı asla şaşmazdı.

Siz yapmakta haklısınız da komşum haksız eğer gerçekten yapıyorsa çünkü benim tüm balkonum sırılsıklam olmuştu tüm eşyalar ıpıslak ... göle dönmüştü balkon güzellikle söyledim bağırıp çağırmadan.

Bence sizinle alakali degil ,hem bakin sesleriniz cikinca hemen kapatmis demek rahatsizlik duydugunuzu anladi ve kapatti,

Herkesin uyku eşiği bir değil.
Mesela ben ilk sese uyanırım ölesiye yorgun değilsem...
Nişanlım 3 saat çalsa bile duymaz.
Oda arkadaşım vardı. Tam 32 dakika sonra duyardı asla şaşmazdı.
Titreşime uyanmıyorsa o zaman telefonu kurmamalı.. ayrıca bu zamana kadar titreşim yoktu şimdi ortaya çıktı.. üstelik ben bu ne ya diye bağırınca ses kesildi , eşimle de bilerek yüksek sesle konuşunca yine kesildi , bana bunlar tesadüf gelmedi , eşime de öyle ama emin de olamadım buraya yazayım dedim bilemiyorum şimdi ....

Gece yatmadan eşinizle anlaşın sabah kalkınca bi 5 dk ses çıkarmayın sonrasında ses çıkartın bakalım yine ses çıkardığınız anda ses kesilecekmi ?

Aranızda sıkıntı var belli ki..
O zaman odaklanmayın.
Sinir olmadığınızı görünce vazgeçecektir

Gece yatmadan eşinizle anlaşın sabah kalkınca bi 5 dk ses çıkarmayın sonrasında ses çıkartın bakalım yine ses çıkardığınız anda ses kesilecekmi ?
Biz zaten ses çıkarmıyoruz ki , sessiz sessiz işimizi hallederiz, sabahın köründe kimseyi rahatsız etmek istemeyiz, sadece bilerek yüksek sesle konuştuk kesilecek mi diye bir keresinde de dayanamayıp bağırmıştım... kesilmişti. ondan böyle deneme yaptık ... ayrıca titreşim sesi gelir gelmez eşimle konuşmadık yüksek sesle biraz süre geçti sonra konuşunca ses kesildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…