Üst komşum sizce bunu bilerek mi yapıyor ?

Bilmiyorum balkonda mı yıkadı naptı ama ben gördüğümde halıdan şapır şapır sular damlıyordu

Iyi ama telefon kendi kendine susar bir sure sonra yine calar. Tam siz bagirdiginzda ona denk gelmis olabilir. Hani boyle birsey neden inadina yapilsin? Uyanamiyordur muhtemelen. Komsuya zibilyon tane zulum etme yontemi varken neden titresim?

Bilmiyorum balkonda mı yıkadı naptı ama ben gördüğümde halıdan şapır şapır sular damlıyordu

balkonda yıkamış hortumla yıkadıysa yanlardan aşağılara kadar sular akmıştır.

siz balkonda çok bir şey tutmayın bence.

annemin salçalarının üzerine balkon yıkayan kendini hanım sayan tipler çok gördüm ben. terbiyesiz insan çok.

bu arada titreşim ve ayak sesi aşağı gider ama ses yukarı gider. bu titreşim zamanlarında yüksek sesle söylenin bu ne böyle bi komodini yok mu para vereyim alsın kendisine telefon sesi mi dinlicez vs diye.

benim alt komşum son ses müzik dinlerdi kapı zilini bile duymazdı topuklularla zıplamıştım anca onu duyup kestirdiydim sesini.

bi üst komşum gece topuklularla salsa yapardı o saatte pijamalarla çıkıp kavga ettim apartman ayağa kalktı. sonra sevgilisiyle kavga edip ayrıldılar zaten gitti

Iyi ama telefon kendi kendine susar bir sure sonra yine calar. Tam siz bagirdiginzda ona denk gelmis olabilir. Hani boyle birsey neden inadina yapilsin? Uyanamiyordur muhtemelen. Komsuya zibilyon tane zulum etme yontemi varken neden titresim?
Peki ben bağırdığım anda denk geldiyse sonra telefon neden yine çalmadı ? ayrıca eşimle de test etmek için yüksek sesle konuşunca ses kesildi ... o da onun yöntemi demek ki

Allah başka zeval vermesin tek derdiniz bu olsun
Sizde her seferinde ziline basıp kaçın:)))
Aynı çocuklara döndü komşuluk ilişkileri
Eğer evleriniz kira değilse çok üzerine düşme daha beter yapar tabi sizde karşılık verince sorun dallanır budaklanır hesaba alma

herseyi gec ins an üst komsusunu Basil tanimaz...
Nasıl yani 22 daireli apartmanda 7 yıldır oturuyorum. Yalnız iki komşumu tanıyorum. Hiçbirinin evine gitmedim. Kendi çevrem, eşim dostum bana yetiyor komşuluk sevmem.

Muhtemelen konu sahibi de benim gibi biri. :)

Oluk oluk su akıtanlar var maalesef gözümle gördüm halıyı balkonda yıkıyorlar mesela suyunu çekmeden ve balkonun içinde biraz bekletip suyunu süzmeden pat diye aşağı sarkıtanlar var o zaman bütün sular alt kata akıyor büyük ihtimalle hiç suyunu süzdürmeden yada suyunu çekmeden sarkıtmıştır.

en iyi çözüm siz uyuyamıyorsanız oda uyamasın, al eline bi sopa vur tavana. ve bence bilincli yapılıyor.
hepimizin telefonu var telefonu olmayan mı var? ve telefonu yere kesinlikle birakmayıyoruz alt kattakiler rahatsız olmasın die.

hadi ya.. ben görmedim de çüş o zaman. sulu halıyı nası kaldırıyorlar öyle ya hayret yani.

insanlar ne kadar düşüncesiz.

Ben de yastık altına telefon koyan insanlardanım. Zararlı gerçi, titreşimli kol saati alacağım en kısa zamanda :)
Yastık altından o telefon çoğu zaman düşüyor yere ve ben uyanana kadar alarmı çalıyor tabi. Ama sizin olayda kadın baya terbiyesiz ve gıcık birine benziyor. Bilerek de olabilir.

Telefon titremeye başlayınca, süpürgenin veya yerleri sildiğiniz aracın sopasıyla tavana vurun.
Ama her titremede yapın bunu,bakalım hanginiz pes edecek :)

Derdinizi mütahitlere anlatın o zaman kağıt gibi incecik duvarlar yapılıyor yalıtım hak getire insanların yaşamlarına müdahale edemeyiz telefonu oraya koyma buraya koyma alarm kurma bu müdahale olur ama rica edersiniz dikkat eder illa garezi varsa başka şeylerde yapardı evin içinde zıplamak, sandalye çekmek çocuklarına gecenin 12 sinde top oynatmak, saat 1 de halı silkelemek gibi

ülkemizde çok değişik manyaklar mevcut olduğundan, bilerek yapılma ihtimali her zaman var.

Bilerek yapıldığı düşünmüyorum . Sabah bende çok erken kalkıyorum . Hatta bazen o kadar uykulu oluyorum ki alarmı duymuyorum bile , kendi kendine kapanıyor . Şimdi bende düşündüm alt komşumu rahatsız mı ediyorum ? Bence çıkın komşunuzla konuşun . O da rahatsız ettiğinin farkında değildir. Halı konusunda haklısınız .

Yere şarja birakiyordur sabah alarm çalınca size de sesi geliyordur. Bilerek yapılmıyor yani

Neden yere koyulmasın ki

Biz çalışma odasında yere koyuyoruz

Yerde çoklu priz var ona takıp orada bırakıyoruz

Sabah çalınca da oraya gidip kapatıyoruz

Sen haliya laf ettin ya halı yok ondan ses geçiyor alt kata..halima laf ettin madem al sana mi diyor ne yapiyor bu kadin bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…