Gecenin 2 sinde çocuğu yürütece bindiriyor öyle mi?..
Üstelik özür dileyeceği yerde savunmaya da geçmiş. İşte o çocuk daha büyüyünce apartmanı kafanıza geçirir. Anne-baba da apartmanda yaşama bilinci yok...
evet annem konuşmuştu daha önce, önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar yazayım annesi oğlum ayağının ucuyla koşuyor demişti
alttan dürtmeyede gece uykumdan uyandığımda başladımtabiki çocuk anlamaz bundan bişey ama belki annesi anlayıp dur der diye
ya bu çocuğunu eğitemeyeleri belediye tutup kısırlaştırsın. en azından zarardan kar ederiz yabaşka çocuk yapmasınlar.
o periyot sana denk gelmemiştir canım bidahaki seneye de kışın kalıp yazın gidiyolar.vallla benim aklımada doğudakilere önlem almak geliyor ala ne diyceksiniz yazın gebe kalıp kışın oretasında doğuma gidiyolar kışın gebe kalın yazın gidin dimi
ya bilirim bu üst komşu olylarını..salla 1
yav benim babam gece duş bile aldırtmaz su sesi çıkıyor diye. saç kurutturmaz. ben küçükken de böyle şeylere dikkat ederdi
o velede de anne babası bu konuda terbiye vermeli, çocuktur deyip geçilmez ki
ay sinir oluyorum zaten yerinde duramayan gıcık çocuklara
yav benim babam gece duş bile aldırtmaz su sesi çıkıyor diye. saç kurutturmaz. ben küçükken de böyle şeylere dikkat ederdi
o velede de anne babası bu konuda terbiye vermeli, çocuktur deyip geçilmez ki
ay sinir oluyorum zaten yerinde duramayan gıcık çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?