Üst komşumuzun kapısına dayanıp kavga çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum

sen var ya bitanesin biiiiiiiiiii

alt katımda bir kadın var.heer sabah temizliğe bir başlıyor, o laminantı resmen kazıyor kadın. ondan sonra akşama kadar güm güm patır kütür insan 5 dakika ara vermez mi ya? kaç defa uyardım sen bu evde ne yapıyorsun dedim. ben temizliğimi yaparım arkadaş demez mi? bir insan akşama kadar temizlik mi yapar? ne duvara vurmaktan anlar ne uyarıdan. hadi çocukla baş etmek zor, ben bu kadınla nasıl baş edeceğim?

kızlar insan olan önce kendisi rahatsız olur bu seslerden. yani ben mesela kızım yere bişey atınca çok rahatsıız olup hemen elinden alıyorum ki alt kat komşumu da düşünüyorum. hatta bi kere başka şehre gidermişiz benim üst katımdaki alt katımda olurmuş o zaman da ben onun hakkından gelirim dedim komşuma(alt katımdakine).. alt kat komşum da dedi ki sen o yapıda bi insan değilsin asla öyle bişey yapmazsın.yapmak istesen de yapamazsın dedi. ben kendim zaten gürültüyü sevmeyen bi insanım..
rahatsız oluyorum yani. mesela eşim dün sandalyeyi az bişey sürüdü çok az gece 11 de mi ne ben de kızdım neden sürüyosun sandalyeyi altta insan var dedim. oysa sandalye de yerde değil yani halıflex kaplı evimiz

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm sizin çıktığınız eve giredek olan insana acıdım valla. bedava verseler de tutmam öyle bi evi.
ayrıca o komşular da tam öküzmüş afedersiniz.. valla öle bişey olsa kocam alır beylik tabancasını çıkar yukarı mazallah

Bizim millette ses çıkarma hastalığı var. K.çlarının üstüne oturup 2 dk çenelerini kapayamazlar bile.

Yaa batı ülkelerinde çoçuğu olanlar ayrı apartmanda, olmayanlar ayrı apartmanda oturuyormuş.Hatta çocuk sayısına göre apt. varmış.

valla ne yalan söyliyim bende acıdım hatta acaba evin bi yerine not mu bıraksam diye düşündüm evi tutmasınlar diye
ama bu defada ev sahibimze acırım iyi bi insandı kirasız kalmasınıda istemem

çok şükrediyorum o evden çıktığımıza zaten, kaç tane kulaklık eskittim valla
insan kendine değilde çocuğunun uyuyamamasına üzülüyo, o zamanda küçüktü çok hasta oluyodu, gece bi uyutmuyolardı çocuğu

allah eve girene kolaylık versin, sabır versin valla

insan işte buna deli oluyo sen o kadar özenlisin ama karşıdaki nato kafa nota mermer
şimdi size abartı gelcek ama gece kalkınca ben terlik giymiyorum, gece sesler büyüyo çünkü, rahatsız olmasın alt kattakiler diye
ama bende salaklık ya artık buna karar verdim
ama alışkanlık işte bendekide bizde küçükken öyle görmüş öğrenmişiz

Son düzenleme:

Siz de kusura bakmayın ama "siz eczacı, kocanız doktor" bi kaç yerde laf arasında söyleme ihtiyacınız hissettiğiniz için öğrendik artık onu, "eğitimli" insanlarsınız. Yok beylik tabancası, yok alır çıkar yukarı. Siz böyleyseniz eğitimsizler n'apsın.Aşiretten gelen adam etse bu lafı batılı medeni eğitimli kültürlü geçinirsiniz. Ne demek beylik tabancasıyla yukarıya çıkmak ya ? Lütfen dikkat edin şu sözlerinize azcık.

kız şaka yaptım allah seni ne etmeye...
öle bişey olur mu hiççç...
arada espirik de yapak didiydim..
gülme eklediydim ama çıkmamış..
dur ekliyim şimdi ekliyom bak çıkar umarım

:84:
valla bizim burda hiç öyle bişey olmaz. o kadar gelişemedik daha. bence biraz da ev yaparken mütahitlerde var suç. her ses gidiyor yani. tamam komşularımız abartı sesli ama apartmanlar da çok kötü kızlar ya

kız şaka yaptım allah seni ne etmeye...
öle bişey olur mu hiççç...
arada espirik de yapak didiydim..
gülme eklediydim ama çıkmamış..
dur ekliyim şimdi ekliyom bak çıkar umarım

İyi o zaman :92: Rahatladım valla. En korktuğum şey kıronun maçonun eğitimli olanı çünkü. Gülücük falan da olmayınca :18:

şaka makada bu gürültücü komşu mevzunda çok 3. sayfa haberi çıkıyo
çünkü bu insanlar düzenli sistematik psikolojik şiddet uyguluyo komşusuna

ben bekarım öyle bi çocuğum olmaz inş ve öyle çocuklu biride bana misafirliğe hiç gelmez inş ya ben bu tip çocuklardan biraz tırsıyorum çünkü sinir krizlerine sokuyolar beni

Öncelikle şunu belirteyim sıkıntınızı anlıyorum ama kimsenin çocuğuna mana vermeyin derim. Bir de hiç uyarma gereği duymadan alttan dürtme hareketi yanlış bir yaklaşım, hiç konuşmayı denediniz mi? ne diyorlar?

Bu arada çocuğu köpeklere vermekle tehdit etmek, dayakla terbiye etmek gibi öneriler sunanlar umarım şaka yapıyorlardır.

esprili bi cümle yazdım diye uyarı aldım. Bravo kk yönetimi şimdi herşey daha iyi olur ben uyarı aldığım için. Gürültü sorunuda kalmaz

Gecenin 2 sinde çocuğu yürütece bindiriyor öyle mi?..

Üstelik özür dileyeceği yerde savunmaya da geçmiş. İşte o çocuk daha büyüyünce apartmanı kafanıza geçirir. Anne-baba da apartmanda yaşama bilinci yok...

Bu gürültüden muzdarip ne kadar çok bayan varmış öyle.
Aslında bizler gibi, üst kat gürültücüleri kurbanı olan insanlar biraraya gelip aynı apartmanda otursak ne hoş olur değil mi?
Binadan çıt çıkamaz heralde.

Bunun ne derece zor birşey olduğunu başına gelmeyen asla anlayamaz.
Gece-gündüz sürekli, hergün bitmeyen bu gürültüler insanın sinirlerini çok yıpratıyor.
Şu yazımı yazarken bile üst kattaki canavarı duymamak için kulaklık taktım, avizemiz de sallanıyor.

Kaç kere uyardık, iyilikle miyilikle hallolmuyor bu işler.
Eğer bu sorunu iyilikle hallederim sanan varsa yanılır çünkü;
iyilikle sorun halledilebilecek kişilikteki insanlar zaten en baştan komşularına bu zülmü yapmazlar.

evet annem konuşmuştu daha önce, önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar yazayım annesi oğlum ayağının ucuyla koşuyor demişti

alttan dürtmeyede gece uykumdan uyandığımda başladım tabiki çocuk anlamaz bundan bişey ama belki annesi anlayıp dur der diye

arkadaşlar bugün annem konuşmuş annesiyle, anneside çocuk bu okulada gitmiyor gece oturmak hakkı değil mi demiş benim annemde iyi seninki otursun koşsun bizimkiler uykusuz çıksın dışarı demiş, kadında ses çıkarmaz demiş o çocuk bişey olmaz onun sesinden ama yinede çok koşarsa uyarırım gibi laflar etmiş bu bayan laftan anlamıyor valla oklavaya devam etcem sanırım ama şu an koşma sesi falan yok azcıkta olsa işe yaramış demekki annemin konuşması, daha öncede konuşmuştu annem ama 2 gün sonra yine unutur kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…