Lambrusco yorumun çok mantıklı. zaten genel çerçevede beğeniyorum yorumlarını. ancak sormak isterim ki. sen gece 1 de çamaşır makinası çalıştıyor musun? ya da pazar sabah 6 da mutfak robotu. ya da tv yi nasıl olsa kendi evim diye son ses izliyor musun, yoksa az da olsa komşularının rahatsızlık durumunu ele alıyor musun? peki bu bağırtılarla bunların arasındaki fark ne?
evli olmayadabilirler bu sizi ilgilendirmez
evli olmayadabilirler bu sizi ilgilendirmez
ben evli olmamalarına takmış durumda değilim o bir anektot neden anlamak istemiyorsunuz anlamamazlıktanmı geliyorsunuz yaw bunun nesi normal alt komsunun kocası senın ınlemenı duysa nasıl yuzyuze bakacaksınız pardon
Siz nasıl bakıyorsanız o da öyle bakacak.
Neyi düşünüyorsunuz anlamadım ki?
Evet kabul ediyoruz rahatsızlık verici, calın kapısını söyleyin. Söyleyemiyorsanız da kocanızın yerine düşünmeyi bırakın.
ben evli olmamalarına takmış durumda değilim o bir anektot neden anlamak istemiyorsunuz anlamamazlıktanmı geliyorsunuz yaw bunun nesi normal alt komsunun kocası senın ınlemenı duysa nasıl yuzyuze bakacaksınız pardon
aslında konu sahibi ahlak polisliği yapmıyor olay şu kadın evli değil ve evli değilken çığlık çığlığa sevişiyorsa ve bu sesleri duyan koca kadını bir an düşünüp kadını afrodit zannedebilir. ben de gıcık olurdum evli bir teyze olsa o kadar sorun edeceğini sanmıyorum:))
ben rahatsızlık verici oldugunu sizdende duymak için açmadım konuyu paylaşıp ne yapabilirim demek için açtım...Çalıp kapıyı söylenebilcek bişe olsa gelip buraya yazmam zaten ..Sizdende zorla yorum istemedim siz bağıra bağıra sevişebilirsiniz yanlış anlamışssınız konunun sizle alakası yok:)
Ben bağıra bağıra sevişmiyorum cünkü sevişecek bir kocam yok :) Cok ayıp söylediğiniz sey.
Bakın size fikir veriyorum; konuşun. Konuşmak kapısına not bırakmaktan daha az rencide edici.
Cinsellik ya da rahatsızlık konuşulabilir seyler.
birkeresinde bende üst komşunun sesini duymuştum. hiç de beklemezdim onlardan dermişim
böyle orta yaş üzeri teyze ve amca. çocukların yarıyıl tatilinde köye gitmesini fırsat bildilerdi zaar. çünkü bizim yatak odasının üstü onların çocuk odasıydı. ses ordan geliyordu :)) fantaziye bak :)))
neyse efendim kadın bir ara niyeyse vırrak vırrak demeye başladı :)) sonra eşimle düşündüük düşündük acep bu ne anlama geliyor diye.
sonra jeton düştü efem , kadın bırak bıraak demek istiyormuş. :))
velhasıl bir daha selam bile vermedimnapim tiksindim ne yalan söyleyeyim
birkeresinde bende üst komşunun sesini duymuştum. hiç de beklemezdim onlardan dermişim
böyle orta yaş üzeri teyze ve amca. çocukların yarıyıl tatilinde köye gitmesini fırsat bildilerdi zaar. çünkü bizim yatak odasının üstü onların çocuk odasıydı. ses ordan geliyordu :)) fantaziye bak :)))
neyse efendim kadın bir ara niyeyse vırrak vırrak demeye başladı :)) sonra eşimle düşündüük düşündük acep bu ne anlama geliyor diye.
sonra jeton düştü efem , kadın bırak bıraak demek istiyormuş. :))
velhasıl bir daha selam bile vermedimnapim tiksindim ne yalan söyleyeyim
varya dağıldım resmen
Arkadaşlar ben gerilmedim konu uzadıkca uzuyo kendimi sorumlu hissettim herkese cvp yazmakta yanlıs anlaşılmaya başladım cunku
en üst katta eşimin müdürü oturuyor. adam 50 yaş üstü.. bizim üstümüzdeki bir anlatıyormuş adamların özel hayatını görmelisin. eşim de diyor ki toplantıda aklımıza geliyor. bir de müdürünü düşünsene öyle...
madem çok rahatsız oluyorsunuz odalarınızın yerini değiştirmeyi deneyin eğer odalarınızın boyutu aynıysa benim yatak odam komşumun banyosuna yakın ve haftada 3 gün haftasonlarını katmıyorum gece çamaşır makinasının sesini dinlemek zorunda kalıyorum odamın biri büyük olsa hemen değiştircem ama öyle bir imkanım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?