Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

Tesekkür ederim, haklisin o kismini ben de düsündüm, sonucta kentsel yasam beraberinde yeni kurallari ve yeni kisitlamalari getiriyor. Mesela üst komsunun cocuklari cok gürültü yapiyorsa bile, "cocuk daha onlar" diyemiyor, uyariyoruz. Hali cirpma, temizlik yapmanin bile apartmanca belirlenmis günleri var.

Ben zaten alt kat icin de zor bir durum oldugunu düsünüyorum da, benimki bu binalara tikistirilmaktan zaten bir ton kurala boguluyoruz, cinselligimizi bile istedigimiz gibi yasayamayacak miyiz(?) genel isyaniydi. Cünkü cinsellik bir de öyle ha deyince olmayan bir sey, birden ya geliyor, ya gelmiyor. Gelmisken özgürce cinselligi yasayamamak da aci verici bir durum bence. :)

Ama elbette bu demek degil ki, kimse alt komsuyu düsünmesin. :) Ay ben de bilemedim ki zaten, sürekli bir gülümseme ile yaziyorum.

Fakat elbette dogru olan, benim özgürlügümün baskalarinin özgürlügünün basladigi yerde bitmesi. Üst komsu biraz daha dikkat eder, arada cidden kacarsa, alt komsu da azicik anlayisli olur, böylece ortak bir nokta bulunmus olur. Hani bazen üst komsunun yüksek sesle müzik dinlemesine neyse ayda bir oluyor, sesimizi cikarmayalim bugünlük dedigimiz gibi.

Ne yapsin alt komsu? Bir mektup kagidina nazikce rahatsiz oldugunu belirtip, mektubu kapatip, kapilarina biraksin.

Bizim de üst komsuyu bazen duydugumuz oluyor, ama bizim durum tabiki rahatsizlik boyutunda degil, ayda yilda bir duyuyoruz, hatta esimle üzülüyoruz: "Cok mu stresli hayatlari acaba? Birbirlerini seviyorlar mi sence?" seklinde sacma diyaloglara giriyoruz aramizda.

Son düzenleme:
evli olmayadabilirler bu sizi ilgilendirmez

ben evli olmamalarına takmış durumda değilim o bir anektot neden anlamak istemiyorsunuz anlamamazlıktanmı geliyorsunuz yaw bunun nesi normal alt komsunun kocası senın ınlemenı duysa nasıl yuzyuze bakacaksınız pardon

evli olmayadabilirler bu sizi ilgilendirmez

aslında konu sahibi ahlak polisliği yapmıyor olay şu kadın evli değil ve evli değilken çığlık çığlığa sevişiyorsa ve bu sesleri duyan koca kadını bir an düşünüp kadını afrodit zannedebilir. ben de gıcık olurdum evli bir teyze olsa o kadar sorun edeceğini sanmıyorum:))

Siz nasıl bakıyorsanız o da öyle bakacak.

Neyi düşünüyorsunuz anlamadım ki?

Evet kabul ediyoruz rahatsızlık verici, calın kapısını söyleyin. Söyleyemiyorsanız da kocanızın yerine düşünmeyi bırakın.

ben rahatsızlık verici oldugunu sizdende duymak için açmadım konuyu paylaşıp ne yapabilirim demek için açtım...Çalıp kapıyı söylenebilcek bişe olsa gelip buraya yazmam zaten ..Sizdende zorla yorum istemedim siz bağıra bağıra sevişebilirsiniz yanlış anlamışssınız konunun sizle alakası yok:)

kiracı olduklarını özellikle belirtmişsinizde konunuzda
işin özü siz eşinizi kıskanıyorsunuz çok doğal
kadını merak ediyor o an orada olmak istiyor olabilir diye ama basit bir kıskançlık ama doğal tepki
kiracı olmaları evli olmaları yada olmamaları değilde bu sizi ilgilendirmez rahatsızlığınız için çalın o halde kapısını ya kibarca söyleyin yada ses geldimi tavana tıklayın bununda başka yolu yok sanırım

Son düzenleme:

Teşekkür Ederim bazen ben anlatmayı beceremiyorum galiba :)

Ben bağıra bağıra sevişmiyorum cünkü sevişecek bir kocam yok :) Cok ayıp söylediğiniz sey.

Bakın size fikir veriyorum; konuşun. Konuşmak kapısına not bırakmaktan daha az rencide edici.

Cinsellik ya da rahatsızlık konuşulabilir seyler.

Neden? Evli insanların cinsel hayatları olduğu büyük bir sır mı ki? :))

Yanlış anlamayın, size hak veriyorum ama biraz daha sakin olun, gerildiniz :)

birkeresinde bende üst komşunun sesini duymuştum. hiç de beklemezdim onlardan dermişim
böyle orta yaş üzeri teyze ve amca. çocukların yarıyıl tatilinde köye gitmesini fırsat bildilerdi zaar. çünkü bizim yatak odasının üstü onların çocuk odasıydı. ses ordan geliyordu :)) fantaziye bak :)))
neyse efendim kadın bir ara niyeyse vırrak vırrak demeye başladı :)) sonra eşimle düşündüük düşündük acep bu ne anlama geliyor diye.
sonra jeton düştü efem , kadın bırak bıraak demek istiyormuş. :))
velhasıl bir daha selam bile vermedim napim tiksindim ne yalan söyleyeyim

Son düzenleme:

bu insanların ne psikolojide olduklarını bilmiyorum söylediğim şey ayıpsa dinlemeside hoş olmuyor demekki düşünün...

kapıya not bıraksam belki kim oldugumu bilmeyecek ama yuzyuze gelirde söylerim bana ters birşey soylerse veya partnerine söyler oda olayı başka boyutlara taşırsa bu benım evıme huzursuzluktan başka birşey getirmez diye kapısına çıkmıyorum milyon çeşit insan var neyse dediğim gibi sopa tekniğini deneyeceğim tıklatacağım devam edersede başka bir çözüm düşünürüm :)

varya dağıldım resmen

Arkadaşlar ben gerilmedim konu uzadıkca uzuyo kendimi sorumlu hissettim herkese cvp yazmakta yanlıs anlaşılmaya başladım cunku

madem çok rahatsız oluyorsunuz odalarınızın yerini değiştirmeyi deneyin eğer odalarınızın boyutu aynıysa benim yatak odam komşumun banyosuna yakın ve haftada 3 gün haftasonlarını katmıyorum gece çamaşır makinasının sesini dinlemek zorunda kalıyorum odamın biri büyük olsa hemen değiştircem ama öyle bir imkanım yok.

en üst katta eşimin müdürü oturuyor. adam 50 yaş üstü.. bizim üstümüzdeki bir anlatıyormuş adamların özel hayatını görmelisin. eşim de diyor ki toplantıda aklımıza geliyor. bir de müdürünü düşünsene öyle...

kapıya işten döndüğümde yani akşam not bıraksam tahminim kapıcıda çöp için en geç 8de kapılara geliyor ... daire kapıları birbirine uzak neyse ya böyle birşey yapmayacağım zaten yorumlardan anlaşıldığı üzre banada saçma geldi...

varya dağıldım resmen

Arkadaşlar ben gerilmedim konu uzadıkca uzuyo kendimi sorumlu hissettim herkese cvp yazmakta yanlıs anlaşılmaya başladım cunku

bu konuda herkes farklı düşünebilir ama ben de çok rahatsız olmuştum ve bu sadece bir defa oldu düşünün. bir daha yüzlerine bakamadım ki selam vereyim konuşayım.
belki ben tuhafımdır ama bu konu çok mahrem benim için.... hele bir yaşın üstündeki insanlar yapmasın yahu bu işi :)))
aman ha bu dediğimi ciddiye almayın şaka yapıyorum da, buda benim huyum

site yönetimine söyleyin seviş günleri ayarlasın .herkes
kendi iniltisinden, başka bir iniltiyi duymaya fırsat bulamasın

off çok kötü yaaa :))) öyle heran birlikte olduğum insanların özel haytlarını bilmeyeyim, duymayayım mümkünse
niyeyse orda bırakamadım,insanlık halidir diye geçiştiremedim, valla tiksindim ya...
vırrak vırrak nedir ya, aklıma mukayet ol allahım

malesef odalar planlı yapılmış çocuk odası yatak odası ve mutfakla birleşik salon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…