Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

hatun kişi herif aktardan karışım yaptırdı galiba
yada yeni sevgilisi tam sürüm maşallah

baksana finish kısmı bangır bangırmış hangi karışımsa sevabına yazıversinler şifalı otlar bölümüne kk da. belki biri faydalanır
tam sürümlü olma olayına gelince de valla ne erkekler var kadın ne kadar güzel olursa olsun tık olmaz, ne erkekler vardır kadın eğilse etkilenir. bu yüksek oranda erkekteki testesterona bağlı bence. sonuçta kaç yıl önce köylerde bakım mı vardı, teyzem şalvarla yatardı. nasıl oldu düzine çocuklar

Olaya yaklaşımın komik öyle katıda anlatmıyorsun herhalde daha olaya müdahale etmiyeceksin gibi

komşunun karısını dayaktan acı çekerken çığlık atacağına varsın sevişerek zevkten çığlık atsın.
rahatsız olmam ben. kaç dakika sürecek bir ses ki sanki. eğer saatlerce sürerse zaten isviçreli bilim adamlarına haber salarım
gelip o çifti incelesinler diye

teze şalvarla yatardı da amca kenzo parfümler mi sürünüp girerdi yatağa :))
ışığı kapattın mı herkes bratt pitt, angelina jolie

Hahahhahah çok güldüm buna ya önce dayak sonra yatak :)))))

Sex bombasıdır dediğin kadınlar foss çıkabiliyor gayet tabikide
yada 2 metre dalyan gibi erkeklerde fos çıkabiliyormuş arkadaşlardan konu komşudan öğrendikkine :)
ama bence sevişmedeki kalite ve haz erkeğede bağlı kadının manevi olarak rahat olmasınada baglı

rahat rahat diyoruzda patates cuvalı gibi salsınlar demiyoruz :)
daha önce söylemişimdir annemlerin daha o iş olmadan 3 gün dolmazmış
ama hiç öpüşmemişler
ben gene öpüşmeden yapamam arkadaş konstre olamam

bu da ayrı bir humanist yaklaşım tabi:) kısmen de doğru valla.
savaşma seviş mantığıyla yola çıkarsak:)
aman sakın caponlara haber verme.. onların rekoru var bir rekor denemesine girmesinler sonra ayvayı yeriz

ee çocuğun aklı eripte o seslere uyanınca, anneciğim bu amcayla teyze neden bağırıyor diyince ne cevap verecez

öpüşmeden o iş nasıl oluyormuşşş yaaa..yazık anneneee

konu sahibi arkadaşımızada tavsiyem eğerki hala rahatsız olursa gitsin konuşsunn yanii

vay vay vayyy

hey maşalalh 68 üye

bence çok sinir bozucu bir durum insan biraz kendini bilir ev ses geçiriyo duyulabilir diye biraz temkinli olunabilir , uyuz olurdum ben olsam dinlemek zorunda mıyım milletin yatak odası seslerini

not yazın bence de ama öyle esprili falan değil

ne duyguludur ne duygulu...hayatı sevişme üzerine kurulu

Öyle değil daha neler :) cinsellik önemli benim için ama herdaim her zaman cinsellik deseydim sanırım evlenmez çoklu eşli olarak hayatıma devam ederdim :)
en azından cinsellik mühim değil önemli dğeil diyen bir kedicik vardı hatırlarmısınız onun gibi değilim
neyse dünyadaki en güzel ve en keyifli şeyden keyif almak güzel bişey daha siz anlattınız amcalar teyzeler vııırrak vıraaak vırakk vırakmaa diye bagırdıklarını demekki neymiş
insanların ortak noktası bence sex yapmak

bizimde bir arkadaşın üst komşularıyla aynı sorunları var. oldukça gürültülü gelişiyormuş. apartman günlerinde arkadaşım kıza çaktırmadan "maşallahınız var yani geceleri" demiş. samimi olmalarından dolayı rahatça da söylemiş. kız 30 yaşındayken evlenmiş. ne dese beğenirsiniz " 30 senelik birikim var hayatım yapacak birşey yok" :))))

apartman hayatının zorlukları işte maalesef hemen hemen çoğu kişinin başına geliyor. ben evli değilim ama evlenince özellikle gıcırdamayan yatak bakmayı düşünüyorum

ayrıca kadının dayak yerken çığlık atmasından ziyade sevişirken çığlık atmasını tercih ederim!

ee çocuğun aklı eripte o seslere uyanınca, anneciğim bu amcayla teyze neden bağırıyor diyince ne cevap verecez

valla ondan yola çıkarak sana şöyle diyim dark...
biz evde bazen eşim ve kızımla drama yapıyoruz. kızım parmak kız oluyor. ben parmak kızın annesi( en oturan tip) eşim de kurbağa oluyor. parmak kızı kaçırıyor. tabi bolca vıraklıyor oyun boyunca.. sen onu anlatırken aklıma geldi de.. acaba dedim bizim komşular daa...ama yok yok biz muhtelif uygun saatlerde yapıyoruz.
sen de kurbağa parmak kızı kaçırıyormuş dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…