hatun kişi herif aktardan karışım yaptırdı galiba
yada yeni sevgilisi tam sürüm maşallah
hatun kişi herif aktardan karışım yaptırdı galiba
yada yeni sevgilisi tam sürüm maşallah
cutee kıyamam canım... neden bu kadar duygulandın :26::26:
yok 2 hafta oldu ya 2 haftada gaza geldiler yada sevgili yaptı abla:) yada kocası tedavi oldu aman ne bileyim şaştım kaldım daire dolalı tahmınen 3 ay oluyor amma
cutemom kıyamam sana be yavrucuğum.
nedir seni bu kadar duygulandıran
baksana finish kısmı bangır bangırmış hangi karışımsa sevabına yazıversinler şifalı otlar bölümüne kk da. belki biri faydalanır
tam sürümlü olma olayına gelince de valla ne erkekler var kadın ne kadar güzel olursa olsun tık olmaz, ne erkekler vardır kadın eğilse etkilenir. bu yüksek oranda erkekteki testesterona bağlı bence.sonuçta kaç yıl önce köylerde bakım mı vardı, teyzem şalvarla yatardı. nasıl oldu düzine çocuklar
Eski oturduğum sitede bizim gibi yeni evli bir çift vardı.
onların ki biraz sado-mazo'ya giriyordu
Adam önce kadını bir güzel dövüyor, çığlık çığlığa kadın adama küfür ediyor. yarım saat sonra da ekşınnn başlıyordu.
artık yatakodasına girmek istemiyordum, nerede ise her akşam aynı terane.
şimdi gülüyorum ama o zaman sinir bozucuydu
Bizim alt kattaki teyzenin çığlıklarını duymuştum ben de
Yüzüne bakamadım sonra utandım
baksana finish kısmı bangır bangırmış hangi karışımsa sevabına yazıversinler şifalı otlar bölümüne kk da. belki biri faydalanır
tam sürümlü olma olayına gelince de valla ne erkekler var kadın ne kadar güzel olursa olsun tık olmaz, ne erkekler vardır kadın eğilse etkilenir. bu yüksek oranda erkekteki testesterona bağlı bence.sonuçta kaç yıl önce köylerde bakım mı vardı, teyzem şalvarla yatardı. nasıl oldu düzine çocuklar
komşunun karısını dayaktan acı çekerken çığlık atacağına varsın sevişerek zevkten çığlık atsın.
rahatsız olmam ben. kaç dakika sürecek bir ses ki sanki. eğer saatlerce sürerse zaten isviçreli bilim adamlarına haber salarım
gelip o çifti incelesinler diye
komşunun karısını dayaktan acı çekerken çığlık atacağına varsın sevişerek zevkten çığlık atsın.
rahatsız olmam ben. kaç dakika sürecek bir ses ki sanki. eğer saatlerce sürerse zaten isviçreli bilim adamlarına haber salarım
gelip o çifti incelesinler diye
Sex bombasıdır dediğin kadınlar foss çıkabiliyor gayet tabikide
yada 2 metre dalyan gibi erkeklerde fos çıkabiliyormuş arkadaşlardan konu komşudan öğrendikkine :)
ama bence sevişmedeki kalite ve haz erkeğede bağlı kadının manevi olarak rahat olmasınada baglı
rahat rahat diyoruzda patates cuvalı gibi salsınlar demiyoruz :)
daha önce söylemişimdir annemlerin daha o iş olmadan 3 gün dolmazmış
ama hiç öpüşmemişler
ben gene öpüşmeden yapamam arkadaş konstre olamam
maalesef sabit ipekcim... o seslerin hemen akabinde inleme ve yatak gıcırtıları eşlik etti...
bir de uzun sürdü ki sorma... hani tavşanlara taş çıkartan cinsten.
hımm şimdi düşündüm de kıskanmışda olabülürüz
ne duyguludur ne duygulu...hayatı sevişme üzerine kurulu
ee çocuğun aklı eripte o seslere uyanınca, anneciğim bu amcayla teyze neden bağırıyor diyince ne cevap verecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?