Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

kesinlikle bende aynı kahkahayı attım noluyo dediler yok bişe maili yanlıs göndermişim dedim

valla arkadaşım düşündüğün fikir çok yerindeee. at kapısının altından notu onlar düşünsün çaresini.
yalıtım mı yaparlar, ağızlarına tıkaç mı takarlar bir çaresini bulsunlar...
toplu yaşamanın kaideleri vardır, kimsenin ne sevişme ne de dövüşme seslerini duymak zorunda değiliz.
yani benim ki bir kerecikdi diye gülüp geçiyorum ama herzaman herzaman katlanamam...
gerçi bizim altta da şimdi 3 kardeş kalıyor. erkek olan hergün bağırıyo kızlara hanzo...
bi gidip çekecem kulağını

üst komşunuzu tanıyan birileri uyarsa olmaz mı ki
not işi bana garip geldi

blokta 48 daire var inanın sadece yan komşuyu tanıyorum oda adını bile bilmiyorum...1,5yıl oldu burada oturalı kapıcıdan baskasını tanımıyorum millete selam veriyorsun sinekmi vızıldadı tepkisi veriyorlar dış kapıyı yüzüne kapatıyorlar garip garip tipler kimse kimseyi tanımıyor tanımak istemiyor ...

sebiştikleri kesin mi:d belki drama yapıyorlardır

maalesef sabit ipekcim... o seslerin hemen akabinde inleme ve yatak gıcırtıları eşlik etti...
bir de uzun sürdü ki sorma... hani tavşanlara taş çıkartan cinsten.
hımm şimdi düşündüm de kıskanmışda olabülürüz

geldiğinden beri var mı onlar? yani 1,5 yıldır aynı durum mu

vay vay vayyy

Not yazacaginiza kendiniz bayan arkadasla medine bir sekilde konusabilirsiniz diye düsünüyorum.
Ayni durum bizde de olmustu.
Bir kac sefer.
Esim sonra gitti esiyle konustu.
Sonra devam etti bir iki sefer daha.
Daha sonra (sükürler olsun tahtaya vurayim ) kesildi.
Ben bayanla yüz yüze konusmadim bile henüz.
Yarin sohbete gidecegiz komsularla.
O zaman görürsem uygun bir ortami da bulursam durumu aciklamak istiyorum acikcasi

Belli bir yere kadar ben de size katiliyordum ama evli olduklarindan emin degilim ne demek arkadasim ya.Seni rahatsiz eden sesse eger haklisin tamam ama bunlari evli olmadan yapmalarisa bu konuda hocbir sy soyleyemezsin rahatsiz da olamazsin

nasıl çıkıyor acaba o an o ses
hangi ruh durumu itiyor acaba? diğer olaylardaki ses tonu tepkisi nasıl acaba

geldiğinden beri var mı onlar? yani 1,5 yıldır aynı durum mu

yok 2 hafta oldu ya 2 haftada gaza geldiler yada sevgili yaptı abla:) yada kocası tedavi oldu aman ne bileyim şaştım kaldım daire dolalı tahmınen 3 ay oluyor amma

yok 2 hafta oldu ya 2 haftada gaza geldiler yada sevgili yaptı abla:) yada kocası tedavi oldu aman ne bileyim şaştım kaldım daire dolalı tahmınen 3 ay oluyor amma

:d hepimiz merak ettik bak şimdi 2 haftada nasıl böyle değiştiler diye

hahahah bayıldım bu başlığa ofiste sesli gülmemek için tutuyorum kendimi şuan yahu duvarlarınızın durumu nedir öyle herkesmi aynı dertten muzdarip. yaz olsa camlar bacalar açık olsa bi derece ama not en iyi fikir sanırım bizim bi arkadaşımızın başına gelmişti fakat o çekilir gibi değildi ve düzeltme çabasında da pek bulundukları söylenemez. polise ses şikayetinde bulunmuşlardı. ondan sora düzelme oldu tabii. not işe yaramazsa kapıda polisi görünce dikkat ediceklerdir ama esprili bi not iyi fikirmiş

anladığım kadarıyla sizde komşuluk ilişkisi var eşimde bende çalışıyoruz eve girişimiz en erken 7-8 oluyor :) dediğim gibi psikopatmı bunlar bilemem ki korkuyorum

nasıl çıkıyor acaba o an o ses
hangi ruh durumu itiyor acaba? diğer olaylardaki ses tonu tepkisi nasıl acaba

tabii bu durumun nöropsikolojik açıklaması vardır. ama pek fikrim yok açıkçası...
hani varsa bir uzmanı anlatsa da biz de aydınlansak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…