Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

her şey bir kenara da şu yabancılar çok fena bağırıyor otellerde...hatta şikayet falan oluyormuş uyuyamıyoruz diye... oteller daha bir tolere edilir ama evlerde sıkıntı oluyor gerçekten.

Ahhahahah erkeklerin bir kadının sesinden tahrik olması için medeni haline baktıklarını hiç sanmıyorum. Yukardaki hatun inliyor mu evet. A) Bekar mı? Uuuuv afrodit mi ki o? B) Evli mi? Hmm dünya ahiret bacımız. Erkeklerin beyni böyle çalışmıyor canım.

ziyaretçi sayısı üye sayısından fazla....
konunun mahremiyetin midir nedir herkesler neden gizli saklı giriyor

not işi sakat evli değiller diyorsun belki sevgililer belki nişanlılar belki kadın adamın metresi belki imam nikahlı yıllardır yıllardır beraber yaşıyorlar belkiiiiiiii o da adamlardan sadece biri diyerek iyice içine kurt düşüreyim:))) ya türllü türlü insan var karşına alıp insanları konuşmak çok zor daha basit konularda bile zor oluyor ki bunun için ben asla konuşamazdım. o yüzden en iyi çözüm ev de gürültü yap onlar başlaynca sen de tv aç müzik aç son ses onlar bitirince kapat yaa bir şekilde onları duyduğunu anlasınlar ama konuşmaa

bizim kapinin altindan atmislardi misafirlerimiz geldigi aksamin ertesi :)

allah iyiliğini versin, işyerinde okkalı bir kahkaha attım.

vırrak vırrak ha

ha bide o boyutu var erkeğimin başka bir dişinin sevişme seslerini duymasını istemem.
ama üstteki vırrak diyen biriyse bırak etkilenmeyi, gülmekten karnınıza kramplar girebiliyor.
tecrübeyle sabittir...

bizim kapinin altindan atmislardi misafirlerimiz geldigi aksamin ertesi :)

Yani biz yapmadık misafirler yaptı imajı vermeye çalışıyorsun bizlere
ne gerek var yabancımıyız ki şuracıkta

ha bide o boyutu var erkeğimin başka bir dişinin sevişme seslerini duymasını istemem.
ama üstteki vırrak diyen biriyse bırak etkilenmeyi, gülmekten karnınıza kramplar girebiliyor.
tecrübeyle sabittir...

kesinlikle bende aynı kahkahayı attım noluyo dediler yok bişe maili yanlıs göndermişim dedim

üst komşunuzu tanıyan birileri uyarsa olmaz mı ki
not işi bana garip geldi

bağırmaktan hoşlanmayan kadın yoktur.komşu duyucak diye çekinen ama içinde volkanlar patlayan kadın vardır

Ben sesli olarak taklit ederimde size duyuramamki
ben o seslerin orgazm olamıyorum sende bit artık bagrışı olduğunu düşünüyorum
hepimiz o işi yapıyoruz eşek gibi anırmıyoruz herhalde

tecrübeyle sabittir...

sebiştikleri kesin mi:d belki drama yapıyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…