bende yanar die röfle yaptırmıyorum
arkadaşlar önceden sadece doktorlar için söylüyorduk ya bu sözü allah eksik de etmesin muhtaç da die:) gülsek mi aglasak mı bılemıorum... şimdi kuförler içinde söylemeliyiz :S aynı şeyi bende çogu kez yaşadım canım o dönemlerde nasıl bı psikolojıye sahıp oluo ınsan cok ıı bılırım ..
benım bu ramazan bayramından bıkac gun önce saclarımı boyatmaya gittigmde basıma geldı sacım 4 kez ıslem gordu 2 gunde ve saçlarım cayır cayır kmple yandı rengı de ınanılmaz berbet liomn sarısı gıbı olmustu hemen diğer akrabamızın kuaforunde duzelttık allahtan rengını de morelım bıraz olsun duzeldı sonrasında ben yasmin bakım yagı kullanıorm ayrıca bu bepantane evigen bemiks vs ampullerinden kırıp zeytınyagı badem yagı yumurta sarısı karıstırıp saçlarına sur bunları ıkı gunde bır yap cnm ben yasmın bakım yagını aktar söyledi hergün kullandım faydasını gordum dusa girmye korkarken saclarım dıpten kalcak ellerımde dıe resmen sankı hıc boyalı diilmiş gibi yumusacık oluo saçlarım arada fön çektir öyle kullan bıraz uclardan kestır sonra bilmiorum sıze ters gelırmı arkadaslar ama ben sacımın hızını alsın yatıstırsın dıe bıraz badem yagğı ve saç kremimden surup bi güzel düzleştirdim o şkelide kullandım dumduz oldu:) evde yapamazdım hiç..fön çektırırdım sıksık ama artık gerek bıle kalmdı :) mutluyum artık bu saçlarımla postişte kullanıorum ohh:) en kısa zamanda senınde saçların düzene girer inş canm hoşçakal .. umarım yard olabılırsss :)
cnm sadece uzamasını beklıorum cunku zaten boyattıgımda saclarım omuzlarda flndı bu yüzden kestırmek gibi bi lüksüm yoktu yanı kısa kestırmek beni daha mutsuz ederdı ama dıplerıme fln dokunamıodum resmen yanık yanıktım..ama şimdi cok daha sağlıklı ve kullandıklarımdan dolayı uzuyor da kestırmeyı dusunuorum bıraz uçlardan en üstte bi yerde yanık bi kısım var ama oda belı olmuo duzlestırınce yanı sadece ben bılıorum saclarım eskısı gıbı diil artık üzerinden cok da bi zaman geçmedi bu kadar iyileşmesi de benı cok mutlu ediyor mutluyum ben bu haliyle cnm ama şöyle güzelce katlı bı kesımde de kestırınce komple gidicek yanıklar uçlarda daha fazla oldguundan iyice kurtulucam :teytey: cnm inş senınde düzelir biran önce herkesin tercıhı farklı tabi ama bitkisel oldugundan bi soru olusmadı kafamda ve yağları kullandım e artık evde kendım de ayarlıorum saçlarımı tmmdır:) bugünlerde bi ara saçlarımı kestırmeye gıdıcem ve devam edıcem bakım yagına böyel cnm işte :)
yani cnm hiç profesyonel ürünler kullanmadan sadece bakım yağlarıyla yoluna girdi mi yani saçın.. yanık yerleri düzeldi miiii benneyaptımki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?