Üst üste

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar hayatınızda acıların, kötülüklerin, sınandığınızı düşündüğünüz zamanların üst üste geldiği oldu mu sizin de? Bir buçuk yıldır hep ölümler yaşadım, başımıza aklımıza gelmeyecek şeyler geldi ve gelmeye devam ediyor. Düşünüyorum ben kime ne yaptım diye? İnanın kendimi kırdım hep karşıdaki kırılmasın diye o derece. Yine şükrediyorum tabi halime. Çünkü ne zaman neden ben desem daha büyük bir sınav ile sınanıyorum.Dayan diyorum kendime. Neden neden inanın anlamıyorum

Birine birşey yapman gerekmezki. Başına bunlar gelecekmiş ve gelmiş. Olaylara bu şekilde dış gözden bakabilirsin. Bu durumu ah aldım başıma bu iş geldi diye düşünme canım.

Geçmiş olsun yani inşallah geçer herkes böyle mi bilmiyorum bazen üst üste geliyor bazen güllük gülistanlık
Annem hiç gün yüzü görmemiş hayatında hala da göremiyor kadın. Bir yerde duymuştum kız çocuklar annelerinin kaderini devam ettirir diye. Korkuyorum annem gibi hiç gün yüzü göremeyeceğim diye.

Annem hiç gün yüzü görmemiş hayatında hala da göremiyor kadın. Bir yerde duymuştum kız çocuklar annelerinin kaderini devam ettirir diye. Korkuyorum annem gibi hiç gün yüzü göremeyeceğim diye.
Benim annem de öyle ne anneden ne babadan ne eşten hiç yüzü gülmemiş öyle demeyin, sizin içiniz çok kararmış ufacık bile olsa bi yüzünüzü güldürecek sizi hayata bağlayacak bi şeyler vardır

Merhaba arkadaşlar hayatınızda acıların, kötülüklerin, sınandığınızı düşündüğünüz zamanların üst üste geldiği oldu mu sizin de? Bir buçuk yıldır hep ölümler yaşadım, başımıza aklımıza gelmeyecek şeyler geldi ve gelmeye devam ediyor. Düşünüyorum ben kime ne yaptım diye? İnanın kendimi kırdım hep karşıdaki kırılmasın diye o derece. Yine şükrediyorum tabi halime. Çünkü ne zaman neden ben desem daha büyük bir sınav ile sınanıyorum.Dayan diyorum kendime. Neden neden inanın anlamıyorum
Şu son iki yıl bana da iyi gelmedi canım. Tek değilsin. Hiç olmaz dediğimiz şeyleri yaşıyoruz. Hep bir borç dert sıkıntı, sorun, hastalık, adli olaylar vs. Her sabah güne gergin başlıyorum, bugünde mi birşey olacak diye. Öylesine tedirginim. Ama sabır diyorum. Sabret. Herşeyin en kötüsünü düşün ki; haline şükret. Olumlu düşünmeye çalışalım, akışına bırakalım.. Bir şekilde hayat devam edip gidiyor işte.
Allah çözümsüz dermansız dert vermesin.

Kimse cok mutlu degildir ki..hayat hicbir zaman altin tepsiyle bize huzur ve mutluluk vermez.Biz kendimiz mutlu ve huzurlu olmaya calismaliyiz..
Hersey bazen ustuste gelebiliyor..bazen cok bunaliyorum..sonra kendimden daha kotu durumda olan insanlari dusunuyorum,yakinlarimi dusunuyorum..
Hic derdim yokmus gibi geliyor..
Boyle zamanlarda uzulmek aglamak ne ise yariyor?
O yuzden en iyisi dusunmemeye calismak..
Bunu ben beceremiyorum..
Ama kesinlikle becerebilenler mutlu oluyor bu hayatta.

Önce bebeğimi kaybettim 6 ay sonra babam öldü aynı gün annem gibi sevdiğim kayınvalidem de öldü. Ondan bir 6 ay sonra annem beyin kanaması geçirdi...1 yıl sonra 41 yaşında kocam kalp krizi geçirdi.Doktorlar 5 dakika daha geç hastaneye getirilseydi kurtaramazsdık dediler.Bütün bunların üstüne bir evladım olsun ona sarılayım,hep eksiliyorum bir kere de ben çoğalayım dedim o da olmadı.Geceleri uyuyamıyorum 2 senedir.Heran telefon çalacak ve kötü bir haber gelecek korkusuyla.Kanatlarım vardı eskiden sanki biri kör bıçakla kesti.demem o ki sadece benim başıma geliyor deme daha kötü olursun ben hep öyle dedim işler daha da kötüye gitti..Yaralar kapanır mı korkular geçer mi inan bilmiyorum.Ama hayat seçip de göndermiyor acıyı,geliyor işte tesadüf de determinizm de karma de ne dersen de!

Allah korusun... Annem bana dusmanimdan cok zarar vermistir ve asla onun yasadigi ve yasasttigi seyleri yasamak istemem. Umarm dogru bir soz degildir

Ben yıllardır bilirim bu sözü,hatta orjinali;’mutsuzluk, dişi çizgiyi izler’ şeklindedir.

Cevremde annesi daha rahat iyi yasami olanlarin kizlari da oyle oldu.
Cevrenizde anne kiz olanlara baktiginizda anlasilabilir belki genelleme veya tesaduftur belki de ayni enerjiler birbirini cekiyordur..

Cevremde annesi daha rahat iyi yasami olanlarin kizlari da oyle oldu.
Cevrenizde anne kiz olanlara baktiginizda anlasilabilir belki genelleme veya tesaduftur belki de ayni enerjiler birbirini cekiyordur..

Evliligi cok iyi olan halamin kizi bosandi. Her zaman ayni işlemiyor sanirim

Annemin hayatı da zorluklara, çilelerle doluymuş. Erken yaşta vefat etti, son anına kadar sıkıntıları vardı, düşündükçe içim sızlar, zira keşke şunları da yaşasaydı dediğim çok şey var. Ben de hayatımda çok büyük acılar yaşadım ama bu yıllar önceydi. Uzun zamandır muylu, huzurlu bir hayatım var. Öyle annenin kaderini kızı devam ettirirmiş gibi şeyler aklınıza nasıl sığıyor, mantıklı mı Allah aşkına... Kötü günler yaşamış olabilirsiniz, hayatın ne getireceği belli olmuyor. Bu hayatınızın geneli böyle olacak anlamına gelmiyor. Biraz sabır, biraz çaba, biraz şans işi bunlar, kendimizi salmamak lazım.

Bazen her şey üstüste gelir. 2 sene kadar önce ben de yaşadım üstüste bir çok sıkıntıyı. Her gün ağlıyordum neredeyse. Allaha şükür geçti o günler.

Sizin de geçecek inşallah. Sabır.

Back
X