Üstteki Üyenin Söylediklerine Katılıyormusun?

kesinlikleeeeeeee

bebek olmazsa evlilik yüremezmi sence

Katılmıyorum buna yürür..Tecrübe konuşuyor =)) Nişanıma 2 gün kala çocuk sahibi olamayacağımı öğrendim ben antalya da idim sevgilim de ist da geldi..Ben seninle çocuk için mi evleniyorum dedi..Ben istemedim nişan iptal dedim bırakmadı..Çikolata kistinden amelyat oldum nişandan 17 gün sonra..Evlendikten 4 ay sonra da imkansız denilen oldu bebeiş yola çıktı =))) Bilemezsin ne ne zaman olur =)))

Kayınvaliden uzak oturmalı =)))

İçim ,biryandan mutlu olmak için öyle olmalı diyor bir yandanda ya kadının bize ihtiyacı olduğu acil bir an ı olursa ve ona gittiğimizde çok geç kalmış olursak diyor..

Herkes ne ekerse onu biçer hayatta.?

Kesinlike..Herkes kendi saltanatını kendi yapar tıpkı o saltanatını da kendi yıktığı gibi..

Herşey affedilir ama asla unutulmaz..

Çok sevindim ne güzel ya Allah'ın takdiri ne olacağı hiç belli olmaz.Mutluluğunuz daim olsun.

Çok sevindim ne güzel ya Allah'ın takdiri ne olacağı hiç belli olmaz.Mutluluğunuz daim olsun.

Amiiiin cümlemizin inş. canım teşekkür ederim..

Unutamayacak kadar ağır olanları affetmem. Affettiklerimi de unuturum zamanla.

Fıstıklı bol çikolata tanecikli çikolatalı pasta hayatın vageçilmezi

eveeeeeeeet

İnsanoğlu yeter ki istemesini bilsin Rabbim zamanlar herşeyi nasip ediyor..

Kesinlikle cok dogru, katiliyorum.

Sabir,kurtulusun anahtaridir.

kesinlikle doğru ama malesef bende yok sabır:18:

ağzı dili olmayan ve savunmasız olan hayvanlardan ne istiyorlar anlamıyorum bence hayvanlara zarar vermeninde insanlara zarar vermek gibi ağır cezaları olmalı

Son düzenleme:
kesinlikle doğru ama malesef bende yok sabır:18:

ağzı dili olmayan ve savunmasız olan hayvanlardan ne istiyorlar anlamıyorum bence hayvanlara zarar vermeninde insanlara zarar vermek gibi ağır cezaları olmalı

sonuna kadar katılıyorum hayvanlara acımayan o vicdansızlar kimseye acımazlar

zaman=ilaç mı sence

Son düzenleme:
sonuna kadar katılıyorum hayvanlara acımayan o vicdansızlar kimseye acımazlar

zaman=ilaç mı sence[/B]

sanmıyorum.insanın sorunu her neyse önce kafasında bitirmesine bağlıdır.kimisi 1 günde kimisi yıllarca...

her erkeğin aklından bi kere de olsun aldatmak geçer.....?????

Son düzenleme:
bencede her erkeğin aklından bir kerede olsa aldatmak geçer bu duygusal olmasa bile sadece bedenen de olsa geçer yeter ki öyle bir ortam olsun karşılarında

Ne yazık ki öyle düşüncede aldatmayı bir kenara bırak ,güzel bir fırsat ellerine geçtiğinde bunu eyleme dökerler .

İnsanı en çok sevdiği incitirmiş?

=)hehehe alemsin =)

Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan lezzet alır.?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…