• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üstüme kazık çakan kilolarım

Ah ben napim 31 bitti 2. Çocuk da yok daha oofff of.. gereksiz iştahım beni yiyip bitiriyo

Ya hazir kilo almisken cocuk da yapayim, toptan veririm kilolari dedim :KK45:
Ama saglikli olma derdindeyim daha cok. Bu boya fazla yine de. Ama saglikli hissediyorum. Belki bebek icin iyidir. Depoyu doldurdum ya. Önceden sürekli hamileyken tansiyonum düserdi. Merak ediyorum hep kilolu olsam daha mi güclü olurdum diye

Pfff bende 1.58 e 55 im.. ustte kaburgalarim sayılıyor, göğüsler küçücük ama göbek ve basen aldi başını gidiyor..evlendigimde 48 dim evlendikten sonra kilo aldim :KK43: 55 çok değil ama boy kısa olunca birde orantisiz kil

Aynen bu boyumuza fazla. Ben kiloyu güzel oluyorum aslinda heryerden esit almisim. Göze batmiyor ama bedenime sigmaz oldum. Popom büyümüs belli o. Kendi kendimde kusur da bulamiyorum bana söyleyen biri de yok, esim zaten birsey demez. Belki de kötü görünüyorum

Pfff bende 1.58 e 55 im.. ustte kaburgalarim sayılıyor, göğüsler küçücük ama göbek ve basen aldi başını gidiyor..evlendigimde 48 dim evlendikten sonra kilo aldim :KK43: 55 çok değil ama boy kısa olunca birde orantisiz kil
Bi de doğumdan sonra o göbek cıvıyo ıyy sıkılaştırana kadar canım çıktı.. o yüzden ne kadar zayıf gebe kaldınız o kadar iyi

Söyle düsündüm ben simdiden dogum icin almam gerekeni aldim birazini yani hamileyken alacagimi simdi aldim diye düsünüyordum. Cünkü elli kiloyla hamile kalinca yine zayifliktan aliyorum
ben herzaman icin yedigime ictigime cok dikkat ederim cunku vucudum okdar musaitki kilo almaya hemen aliyorum :( hamileydim 2ayda 53ten 55e ckmisim smdi tekrar vermek istiyorum temmuza kdar ilk evlendigimde 48dim superdi kilom

Bence faydası olur ama vücudunu ısıttıktan sonra mekik ya da sıkılaştırma hareketleri yap hem kaslarını zorlamazsın hem de daha etkili oluyo

Benim sezeryandan sonra mekik defterim kapandi. Kaslarim cok acildi ikinciden sonra kesinlikle estetik yaptiracagim. Bu sekilde idare ediyorum, fazla zorlamaya gelmiyor karnimi. Aciyor resmen

Ya hazir kilo almisken cocuk da yapayim, toptan veririm kilolari dedim :KK45:
Ama saglikli olma derdindeyim daha cok. Bu boya fazla yine de. Ama saglikli hissediyorum. Belki bebek icin iyidir. Depoyu doldurdum ya. Önceden sürekli hamileyken tansiyonum düserdi. Merak ediyorum hep kilolu olsam daha mi güclü olurdum diye
:KK70:yok o öyle değil kuzenim baya kilolu gebiş kaldı ama tansiyon yine de yerlerdeydi ben de zayıftım çok da kilo almadım 13 kilo fazlayla girdim doğuma ve benim de doğururken bile tansiyon yerlerdeydi hatta bi ara o kadar düşmüş ki ölçememişler bile

Pfff bende 1.58 e 55 im.. ustte kaburgalarim sayılıyor, göğüsler küçücük ama göbek ve basen aldi başını gidiyor..evlendigimde 48 dim evlendikten sonra kilo aldim :KK43: 55 çok değil ama boy kısa olunca birde orantisiz kilo olunca olmuyor isteee :KK43:(
Bnde evlendigimde 48dim evlilik yaramis bize :) benimde basenler var gerci 48kende vardi ama smdi daha belirginlesti zaten boy kisa acik renk kotlarima hasret kaldim hep koyu renk pantolun gyiyorum

Bnde evlendigimde 48dim evlilik yaramis bize :) benimde basenler var gerci 48kende vardi ama smdi daha belirginlesti zaten boy kisa acik renk kotlarima hasret kaldim hep koyu renk pantolun gyiyorum
Evet ya ben de artık beyaz buz mavisi falan giymek istiyorum.. 44 kiloyla evlenmiştim şimdi 51 yaşlandıkça kilolar verilmiyor zorlaşıyor vermek.. aman diyim kızlar 30u görmeden dikkat edin kendinize sonra benim gibi kafayı yiyosunuz gitmiyo gitmiyoooo diye

Benim sezeryandan sonra mekik defterim kapandi. Kaslarim cok acildi ikinciden sonra kesinlikle estetik yaptiracagim. Bu sekilde idare ediyorum, fazla zorlamaya gelmiyor karnimi. Aciyor resmen
Hadi ya üzüldüm ameliyatı düzgün yapamadı mı doktor aksilik mi yaşadın

:KK70:yok o öyle değil kuzenim baya kilolu gebiş kaldı ama tansiyon yine de yerlerdeydi ben de zayıftım çok da kilo almadım 13 kilo fazlayla girdim doğuma ve benim de doğururken bile tansiyon yerlerdeydi hatta bi ara o kadar düşmüş ki ölçememişler bile

En azindan yag rezervinin bes kiloluk kismini yapmisim :D
Ben 20 21 kilo almistim. Ama eger hamile kalirsam cok dikkat etmem lazim bu sefer yediklerime. Gerci benim 10 kilo dgumla gitmisti. Simdi neden aldim onu anlamiyorum.

Hadi ya üzüldüm ameliyatı düzgün yapamadı mı doktor aksilik mi yaşadın

Cok aksilik yasadim orasi ayri da, dogum rahat gecti. Ama karnim devasal boyutta oldugu icin kaslarim ayrildi icerden. Karnim cok korunmasiz su an. Dikilmesi sart icerden. Biran önce cocuk yapip, yaptirmak istiyorum. benim vucudunum en ince yeri belim ve karnimdi. Hep balik etli olmama ragmen 60 cm di belim. Düsün 4 kiloluk bebekte nasil deforme oldu. Hayir catlak da yok, göbek deligi falan hep bozuldu ama, kaslar ayrildi bariz görünüyor yatinca yere. Kizim da kucagimda oluyor bazen cok rahatsiz oluyorum, karnim aciktaymis gibi his var.

Sabahlari ac karnina sade turk kahvesi yag yakimini kolaylastiriyor diye duymustum birde bagirsaklari daha cok calistirmak lazim kuru kayisi vs.yiyerek

En azindan yag rezervinin bes kiloluk kismini yapmisim :KK70:
Ben 20 21 kilo almistim. Ama eger hamile kalirsam cok dikkat etmem lazim bu sefer yediklerime. Gerci benim 10 kilo dgumla gitmisti. Simdi neden aldim onu anlamiyorum.
En etkili yöntem akşam 6dan sonra bi şey yememek hemen farkettiriyo

Cok aksilik yasadim orasi ayri da, dogum rahat gecti. Ama karnim devasal boyutta oldugu icin kaslarim ayrildi icerden. Karnim cok korunmasiz su an. Dikilmesi sart icerden. Biran önce cocuk yapip, yaptirmak istiyorum. benim vucudunum en ince yeri belim ve karnimdi. Hep balik etli olmama ragmen 60 cm di belim. Düsün 4 kiloluk bebekte nasil deforme oldu. Hayir catlak da yok, göbek deligi falan hep bozuldu ama, kaslar ayrildi bariz görünüyor yatinca yere. Kizim da kucagimda oluyor bazen cok rahatsiz oluyorum, karnim aciktaymis gibi his var.
Ah canım ya kötü olmuş.. benim de belim ince çatlağım ya da deformem yok sadece bekarken sıkıydım doğurdum cıvıdı etim:KK70: sıkılaşmak lazım sadece kilo vermek yetmiyo.. sende istediğin sonuca varırsın inşallah

Ah canım ya kötü olmuş.. benim de belim ince çatlağım ya da deformem yok sadece bekarken sıkıydım doğurdum cıvıdı etim

Ama sen fazla kilo almamisin zaten benimki kadar deforme olamaz. Bebegim de büyüktü benim. Gidili dogdu düsün, yaglanmis semirmis icimde. Bir de hareketliydi koluyla bacagiyla acma germe yapardi karnimin icinde. Genisletti annesinin karnini =) Senin bebegin kac kiloydu? Zaten dogduktan sonra hizla kilo verdim. Bebek büyük hic yeni dogan gibi baygin degildi, bagirdimi hastane inliyordu.. Cesaret lazim bana, yeniden o günleri yasamam yakindir

Evet ya, önceden cok dikkat ederim ben aslinda diyet yapmadan hep fittim. Simdi gece onda hangi cipsi acsak yesek diyoruz esimle. Saldim kendimi aslinda olay bu. Toparlanmaya gaza ihtiyacim var =(
Hadi bana arkadaşlık et birlikte zayıflayalım.. şöyle zayıf taş gibi mayolu bikinili hatunların fotolarına bak eski fit fotolarına bak.. nasıl gaza geldiğine sen bile inanamıycaksın :KK71::-)

Ama sen fazla kilo almamisin zaten benimki kadar deforme olamaz. Bebegim de büyüktü benim. Gidili dogdu düsün, yaglanmis semirmis icimde. Bir de hareketliydi koluyla bacagiyla acma germe yapardi karnimin icinde. Genisletti annesinin karnini =) Senin bebegin kac kiloydu? Zaten dogduktan sonra hizla kilo verdim. Bebek büyük hic yeni dogan gibi baygin degildi, bagirdimi hastane inliyordu.. Cesaret lazim bana, yeniden o günleri yasamam yakindir
3 100 doğdu oğluşum ama o da iri bi bebekti 36 haftalıkken doğdu bu kiloda.. acayip de hareketliydi kaburgalarım sırtım açıldı genişledi benim de evlatçımın sayesinde.. daracıktım ben enlemesine yayıldım şimdi

Back
X