• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üstüme kazık çakan kilolarım

Yemek saatim 7 :KK43: esim gelince yiyorum,abur cubur yerine çayın yanina siyah kuru üzüm, gün kurusu kayisi,cerez yada dut kurusu yiyoruz.. kilo aldim deyince insanlar kızıyor bir turlu anlamıyorlar beni :KK43: 55 benim vücudum için çok: ( birde vücuduma uygun giyinince farketmiyorlar sanirim ama 1,5 yilda 7 kilo.. buna dur demem lazim: (
Verirsin canım da çayın yanında hiçbi şey yeme şekersiz hatta çayını da akşam atıştırmalarını kesmeyince kilolar gitmiyo ne yazık ki

Kizlar ben 65ten son 3-4ayda 55 e dustum.diyetisyene giderek.

Bazi tiyolarim var. ;) en iyi yag yakici meyve greyfurt. En iyi yag yakici icecek biberiye cayi. En iyi yag yakici spor ip atlama:) mesai saatlerinde pc den daha ayrintili yazarim.

45 daki
Kizlar ben 65ten son 3-4ayda 55 e dustum.diyetisyene giderek.

Bazi tiyolarim var. :KK66: en iyi yag yakici meyve greyfurt. En iyi yag yakici icecek biberiye cayi. En iyi yag yakici spor ip atlama:) mesai saatlerinde pc den daha ayrintili yazarim.
Sağol canım desteklerini bekliyoruz.. bu arada biberiyeyi çay olarak mı alıyosun uoksa bitki olarak alıp kendin mi demliyosun?

Back
X