• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üstüme kazık çakan kilolarım

Hadi bana arkadaşlık et birlikte zayıflayalım.. şöyle zayıf taş gibi mayolu bikinili hatunların fotolarına bak eski fit fotolarına bak.. nasıl gaza geldiğine sen bile inanamıycaksın :KK71::-)

Ne olur ya birbirimize gaz verelim. Baska türlü olmayacak. Fit bir hamile olayim olacaksam da.
Ben dogumdan sonra inan cok sikilastim platesle. Hatta öncesinden siki olmustu bacan be kalcam. Ama kanrimi sadece düzeltemedim.
Eee nasil baslayalim. hesap mi verelim birbirimize, ne yapalim :KK49:

3 100 doğdu oğluşum ama o da iri bi bebekti 36 haftalıkken doğdu bu kiloda.. acayip de hareketliydi kaburgalarım sırtım açıldı genişledi benim de evlatçımın sayesinde.. daracıktım ben enlemesine yayıldım şimdi

Benimki seninkinden 900 gram fazlaymis. Evlat icin degistik ne yapalim. Az citir degildim yoksa ben var yaaa, ne bicimdim :KK8:

Ne olur ya birbirimize gaz verelim. Baska türlü olmayacak. Fit bir hamile olayim olacaksam da.
Ben dogumdan sonra inan cok sikilastim platesle. Hatta öncesinden siki olmustu bacan be kalcam. Ama kanrimi sadece düzeltemedim.
Eee nasil baslayalim. hesap mi verelim birbirimize, ne yapalim :KK49:
Aynen öyle.. gereksiz yemek içmek yok yaptıklarımızı da yazalım buraya birbirimizden haberimiz olsun.. bi de abur cuburu mümkün mertebe tüketmeyelim onun yerine günde 1 porsiyon meyve yoğurt hurma falan gibi sağlıklı şeylerle iştahımızı keselim vee tabi ki spor.. gitsin kilolar gelsin sımsıkı sağlıklı bi vücut :21::KK19:

kızlar bende böyle baslık arıyordum.
boy 1,60 kilo gecen hafta 55 ti dün baktım tam 56 olmuşum bende 5-6 kilo vermek istiyorum.

Aynen öyle.. gereksiz yemek içmek yok yaptıklarımızı da yazalım buraya birbirimizden haberimiz olsun.. bi de abur cuburu mümkün mertebe tüketmeyelim onun yerine günde 1 porsiyon meyve yoğurt hurma falan gibi sağlıklı şeylerle iştahımızı keselim vee tabi ki spor.. gitsin kilolar gelsin sımsıkı sağlıklı bi vücut :21::KK19:

Altidan sonra yemek yok
Abur cubur bugün itibariyle son
Haftada en az 4 gün 40 dakikalik yürüyüs
Sana söz veriyorum bunlar icin.
Fakat ben bu yürüs isine basladim baslayali sikilastim ama kilo vermedim cok yedigim icin, kasa mi cevindi bilmiyorum ne oldu.

Benimki seninkinden 900 gram fazlaymis. Evlat icin degistik ne yapalim. Az citir degildim yoksa ben var yaaa, ne bicimdim :KK8:
Ayyy evet ya gerçi hala 23 24 falan zannederler makyajsız 19 diyen bile oluyo.. eşimi abim çocuğumu kardeşim zanneden çok oluyo.. komşularım genç kız gibi duruyon maşallahın var derler bazen.. benim koca kıskançlıktan zayıflamamı istemiyo heralde tevekkeli değil çocuk gibi plcan iyice deyip duruyo :KK70::KK70:

Ayyy evet ya gerçi hala 23 24 falan zannederler makyajsız 19 diyen bile oluyo.. eşimi abim çocuğumu kardeşim zanneden çok oluyo.. komşularım genç kız gibi duruyon maşallahın var derler bazen.. benim koca kıskançlıktan zayıflamamı istemiyo heralde tevekkeli değil çocuk gibi plcan iyice deyip duruyo :KK70::KK70:

Aynen ya beni de cocuk saniyorlar, esimin kizi sanan mi dersin, sürekli kimlik istemeler mi dersin. Daha gecen oy verirken sokmadi görevli ya!
Yüzüm cocuksu aslinda vucudum cok kadinsi yine bu boya aslinda. Ama cevrem yok benim öyle. sonradan geldim bulundugum yere. Kimse iyi birsey demez bana. Tabi disarda kücük sananlar yetiyor

Altidan sonra yemek yok
Abur cubur bugün itibariyle son
Haftada en az 4 gün 40 dakikalik yürüyüs
Sana söz veriyorum bunlar icin.
Fakat ben bu yürüs isine basladim baslayali sikilastim ama kilo vermedim cok yedigim icin, kasa mi cevindi bilmiyorum ne oldu.
Bende de sıkılaşma var fakat kilo kaybı henüz yok önümüzdeki haftalarda sonuç alırmışız edindiğim bilgilere göre tabi yediğimize de dikkat ederek.. bu arada saat 5 son 1 saat kaldı akşam yemeğine :KK1:

Aynen ya beni de cocuk saniyorlar, esimin kizi sanan mi dersin, sürekli kimlik istemeler mi dersin. Daha gecen oy verirken sokmadi görevli ya!
Yüzüm cocuksu aslinda vucudum cok kadinsi yine bu boya aslinda. Ama cevrem yok benim öyle. sonradan geldim bulundugum yere. Kimse iyi birsey demez bana. Tabi disarda kücük sananlar yetiyor
Fesattır onlar fesat kıskanıyolardır

Fesattır onlar fesat kıskanıyolardır

Ama insan istiyor biliyormusun bir güzel söz duymak =( Hic yok. Ancak kusur bulursa söylerle. Dogumdan sonra dümdüz göbek eridim üc ayda, daha agzini acip birsey diyen olmadi. Demezler. Insan iyi sözlerle motive oluyor. Ama cevrem bu konuda hic iyi degil malesef.

Ayyy seve seve... eşimle birlikte ekmeği kestik diyebilirim,birde ben spora gidiyordum onu biraktim onunda etkisi var :KK43: daha çok su,aburcuburu kesme ve daha enerjik olmaya çalışıyorum: )
Tamam işte abur cuburu bırakıyoruz yerine sağlıklı atıştırmalıklar koyuyoruz.. 6dan sonra yemek yok vee spor tabi ki

Yemek saatim 7 :( esim gelince yiyorum,abur cubur yerine çayın yanina siyah kuru üzüm, gün kurusu kayisi,cerez yada dut kurusu yiyoruz.. kilo aldim deyince insanlar kızıyor bir turlu anlamıyorlar beni :( 55 benim vücudum için çok: ( birde vücuduma uygun giyinince farketmiyorlar sanirim ama 1,5 yilda 7 kilo.. buna dur demem lazim: (

Back
X