Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) bikaç sayfa öncesi yazmıştım ben de aynı etiket olayını bende yaşadım fiyatım üstümde der gibi çıkmışım dışarı :)))
Sizinkiler ne kiKursumuz bizi pikniğe götürdü bir gün. Arkadaşlardan birinin tuvaleti gelmiş. Baya uzaklarda ağaca sırtını dönüp tuvaletini yaparken karşısına bir kaç tane herif çıkmasın mı
Ama daha işi bitmemiş devam ediyor
Devam ederken toparlanmaya çalış... Pantolon dapdar kot yukarı çıkmıyor
Üstü başı ıslak geldi yanımıza heriflerde görmüş ne var ne yok.
![]()
Ben çok gülünce tuvaletimi kaçırıyorum.
Okuldan çıktım akşam üstüydü,hava karanlık hafif.
Ablamla gidiyoruz bir gülme tuttu beni.
Ama nasıl tuvaletim var.
katıla katıla gülerken sen otur kaldırıma çişşşş :26:
O kaldırımın mahallenin işlek caddesinin üzerinde olduğunu ve karşı kaldırımda da okulun olduğunu varsayarsak;
ayrıca iki tane erkek hocamın okuldan çıkarken beni kaldırımda pusmuş kahkaha atarken görmüş olması,
oturduğum yerde kaldırım taşlarının arasından bir sıvının ilerleyerek asfalta akıyor olması;
Bence senin utanılacak birşeyin yok![]()
insanlık hali bişey olmaz sennki yine iyiymiş ben lisedeyken okul çıkışı çarşıya yürüdüm uzun bir mesafe sırtımdada okul çantası çanta eteğimi yukarı çekmiş kilotlu çorapla gezmişim kadının birisi uyardı 1 hafta kendime gelemedim utancımdan düşünsene bir benm halimi
Banada ofisteki arkadaşlardan biri açık açık gelip demişti ki ''pedin akmış " evet iğrenç bir tabir kullanarak hemde ,ve bu arkadaş bir erkekti .e be salak git sekretere filan söle o gelip söylesin dimi ,yada bırak söyleme yani ,seninki yine iyi ,keşe benim sütyenin askısı sarksaymış benim düştüğüm durum feciydi. :):)
ben ilk okulda asiktim ogtetmenime benim baskili kilodumu gordu etek klotun icinde kalmis...askimi ogun kalbime gömdüm:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde başıma gelmişti bu
tüm gün o halde lefkoşayı gezdirmiştim abime
döndükten sonar eşimin yanına restorana uğradım
eşim beyaz keten pantalon giymişti beni dizine oturtmuştu
sonar beyaz koltuklara geçip kahve içmiştik
eve çıkıyorduk abimle
abim gördü söyledi nasıl utandım,kimbilir kimler gördü
seni epey bi gören olmuştur o halde ,ben bitek o salak çocuğa yakalanmıştım ,kot giymiştim bide ,koyu renkti yani ,ve öyle çok çok bi geçme yoktu ,nerden gördü nasıl anladı bilmem ,heralde popoma bakıyodu sapık ,yakalandı :) :)
yavrumm eylülüm napıyon bakalım sobeee :)))
bizim de üniversitede çok bakımlı, karizmatik bir hocamız vardı. kadın derse girdi ki eteğinin beline açılmamış orkid sıkıştırmış, tuvalete gitti unuttu heraldemühendislik okuduğumu ve sınıfta 75 erkek olduğunu da belirteyim
![]()