• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utandım yaaaa :(

bizim de üniversitede çok bakımlı, karizmatik bir hocamız vardı. kadın derse girdi ki eteğinin beline açılmamış orkid sıkıştırmış, tuvalete gitti unuttu heralde:9::9: mühendislik okuduğumu ve sınıfta 75 erkek olduğunu da belirteyim:9::9::9:

oda bişeymi istanbulun göbeğinde pantolonumun ağsı yırtılmıştı. rezillikten öldüm o gün hala unutamıyorum :9:

Sizinkiler ne ki :1: Kursumuz bizi pikniğe götürdü bir gün. Arkadaşlardan birinin tuvaleti gelmiş. Baya uzaklarda ağaca sırtını dönüp tuvaletini yaparken karşısına bir kaç tane herif çıkmasın mı :52: Ama daha işi bitmemiş devam ediyor :32:Devam ederken toparlanmaya çalış... Pantolon dapdar kot yukarı çıkmıyor :27: Üstü başı ıslak geldi yanımıza heriflerde görmüş ne var ne yok. :37:

:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

Ben çıtçıtlı badiyle arkamda kuyrugumla ortalıkta dolandım ve bir arkadaşım not yazdı sevgilisi yanındaydı sizinki gibi tipki ama benimkisi daha kötü takmayın gülün geçin ay :1: :1:

Ben çok gülünce tuvaletimi kaçırıyorum.
Okuldan çıktım akşam üstüydü,hava karanlık hafif.
Ablamla gidiyoruz bir gülme tuttu beni.
Ama nasıl tuvaletim var.
katıla katıla gülerken sen otur kaldırıma çişşşş :26: :52:
O kaldırımın mahallenin işlek caddesinin üzerinde olduğunu ve karşı kaldırımda da okulun olduğunu varsayarsak;
ayrıca iki tane erkek hocamın okuldan çıkarken beni kaldırımda pusmuş kahkaha atarken görmüş olması,
oturduğum yerde kaldırım taşlarının arasından bir sıvının ilerleyerek asfalta akıyor olması;
Bence senin utanılacak birşeyin yok :52::52::52:

Ben çok gülünce tuvaletimi kaçırıyorum.
Okuldan çıktım akşam üstüydü,hava karanlık hafif.
Ablamla gidiyoruz bir gülme tuttu beni.
Ama nasıl tuvaletim var.
katıla katıla gülerken sen otur kaldırıma çişşşş :26: :52:
O kaldırımın mahallenin işlek caddesinin üzerinde olduğunu ve karşı kaldırımda da okulun olduğunu varsayarsak;
ayrıca iki tane erkek hocamın okuldan çıkarken beni kaldırımda pusmuş kahkaha atarken görmüş olması,
oturduğum yerde kaldırım taşlarının arasından bir sıvının ilerleyerek asfalta akıyor olması;
Bence senin utanılacak birşeyin yok :52::52::52:

abbovv bu benim de başımın belasıydı çocukken :( çok fena yaa gülmeyi yasaklamştım kendime uzun süre bende okul sırasındayken altıma kaçrmştm düşün 3 kişi oturuyoruz yan yana kız eteğine doğru gelen ne diye baktı su döküldü ya flan dedim eliyle elledi ve kokladı ayy altına yapmışsııonn demesn mi :D kıza nasıl yalvardım nolr anltma kmseye falan fistan :D gittim ders boştu kalorifere dayadım kıçımı da kurtttum :D ve bundan nasl kurtulduğumu da söyleyim vajina kasları güçsüz olduğu içn oluyomş bu durum.vajina kaslarını sıkıp bırakınca güçleniyomuş bende her lavaboya gittiğimde bunu yaptım ve ondan sonra kurtulabildim nacizane..

ben ilk okulda asiktim ogtetmenime benim baskili kilodumu gordu etek klotun icinde kalmis...askimi ogun kalbime gömdüm:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben daha geçen gün okula etiketi üstünde montumla gitmişim neyseki iç tarafta kalmış dışarı dogru sarkmıyordu cafede oturduk arkadaşlarla montu bi çıkardım ki etiket sallanıyor ordaa bi arkadaşım gördü hemen kaş göz yaptı tuvalate koştum bende :9:

insanlık hali bişey olmaz sennki yine iyiymiş ben lisedeyken okul çıkışı çarşıya yürüdüm uzun bir mesafe sırtımdada okul çantası çanta eteğimi yukarı çekmiş kilotlu çorapla gezmişim kadının birisi uyardı 1 hafta kendime gelemedim utancımdan düşünsene bir benm halimi

nasıl kahkaha atm

Banada ofisteki arkadaşlardan biri açık açık gelip demişti ki ''pedin akmış " evet iğrenç bir tabir kullanarak hemde ,ve bu arkadaş bir erkekti .e be salak git sekretere filan söle o gelip söylesin dimi ,yada bırak söyleme yani ,seninki yine iyi ,keşe benim sütyenin askısı sarksaymış benim düştüğüm durum feciydi. :):)

Banada ofisteki arkadaşlardan biri açık açık gelip demişti ki ''pedin akmış " evet iğrenç bir tabir kullanarak hemde ,ve bu arkadaş bir erkekti .e be salak git sekretere filan söle o gelip söylesin dimi ,yada bırak söyleme yani ,seninki yine iyi ,keşe benim sütyenin askısı sarksaymış benim düştüğüm durum feciydi. :):)

benimde başıma gelmişti bu
tüm gün o halde lefkoşayı gezdirmiştim abime
döndükten sonar eşimin yanına restorana uğradım
eşim beyaz keten pantalon giymişti beni dizine oturtmuştu:64:
sonar beyaz koltuklara geçip kahve içmiştik
eve çıkıyorduk abimle
abim gördü söyledi nasıl utandım,kimbilir kimler gördü

benimde başıma gelmişti bu
tüm gün o halde lefkoşayı gezdirmiştim abime
döndükten sonar eşimin yanına restorana uğradım
eşim beyaz keten pantalon giymişti beni dizine oturtmuştu:64:
sonar beyaz koltuklara geçip kahve içmiştik
eve çıkıyorduk abimle
abim gördü söyledi nasıl utandım,kimbilir kimler gördü

seni epey bi gören olmuştur o halde ,ben bitek o salak çocuğa yakalanmıştım ,kot giymiştim bide ,koyu renkti yani ,ve öyle çok çok bi geçme yoktu ,nerden gördü nasıl anladı bilmem ,heralde popoma bakıyodu sapık ,yakalandı :) :)

oda bırşeymı bırgun çok yakın kız arkadasımla parkta sabah sporu daha doğrusu yuruyuşu yapcaktık.ip askılı gıymıştım sanırım. bı guzel yuruduk eve geldık bır baktım sutyen askım kopmuş sırtımda duruyo:53: rezalet:1::1::1:

seni epey bi gören olmuştur o halde ,ben bitek o salak çocuğa yakalanmıştım ,kot giymiştim bide ,koyu renkti yani ,ve öyle çok çok bi geçme yoktu ,nerden gördü nasıl anladı bilmem ,heralde popoma bakıyodu sapık ,yakalandı :) :)

yavrumm eylülüm napıyon bakalım sobeee :)))

kızlar süpersiniz gece gece iyi geldiniz valla :)))))

bende size bişey anlatıyım benim değil ama çok yakın bir arkadaşımın başına çok sık böyle şeyler gelir tam bedevi
birgün ofiste 2 patron ve bir müşteri toplantı yapıyormuş buda masada tel çalınca ayağa kalmış teli açmış ve istem dışı pırrrrrrrrrrrrrt :27::27::27:
patronlar ve müşteri erkek arkadaşım bayan düştüğü durum içler acısı ay ne gülmüştüm :D :D

yine bir gün aynı arkadaş sabahın 8 sinde aradı ağlıyor korktum noldu hayırdır dememe kalmadı sana geliyorum dedi
geldi salya sümük ağlıyor iş görüşmesine gidiyordu çok iyi bir yere yolda fermuarı patlamış ne ağlamıştı işi kaçırdığımamı yanayım rezil olduğumamı yanayım diye ne ağlamıştı

bizim de üniversitede çok bakımlı, karizmatik bir hocamız vardı. kadın derse girdi ki eteğinin beline açılmamış orkid sıkıştırmış, tuvalete gitti unuttu heralde:9::9: mühendislik okuduğumu ve sınıfta 75 erkek olduğunu da belirteyim:9::9::9:

hepsine çok güldüm ama buna öldüm yaa..:52:
Kadının hali gözümün önüne geldikçe gülmekten gözlerimden yaş geldi resmen.

Back
X