• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utandım yaaaa :(

:60: :60: :60: geçen hafta başıma gelen birşeyi anlatayım da haline şükret o zaman. :9:

akşamdan güzelce yıkandım atletimi giydim siyah kazak giyeceğim diye siyah :1:

sabah uyku sersemi apar topar giyinip montumu da üstüme geçirip işe gittim.

birşey için işyerinden dışarı çıktım bir tuhaflık var. Sutyenimin askısı ne kadar gevşemiş hiç sıkmıyor diyorum işyerine bir geldim :44::44::44:

:53::53::53: sutyen takmayı unutmuşum iyi mi :60: :17: :47: Kimbilir kimler gördü beni düşün memişler free sarkmış ananemşn gibi :9:

hemen apar topar montumun önünü kapatıp bir çamaşırcıya koştum ..tüm gün kendime söylendim :24:

üstüne akşamına eşimden de fırça yiyip dalga geçmesine maruz kaldım :9:

:9: evetttt... daha gecen hafta işe giderken sutyen takmayı unutmuşum. yolda diyorum yahu bir rahatlık var filan diye sonra ayıktım

asya valla seninki hiç bişi bence takılma...

istanbul' da şişli mecdiyeköy ü bilen bilir nasıl kalabalık olduğunu. ben saatlerce orada fermuarı açık pantolonumla bir güzel gezmişim. :60:
düşün donumu kimlere gösterdim saatlerce :1:
en sonunda 2 erkek çocuğu uyarınca farkettim. bayan fermuarınız açık dedi.
birde yanlarından salına salına topuklu ayakkabıyla salınarak geçiyorum sanki bana demiyorlar :60:
tabii onları geçer geçmez hemen kapattım.:1:
böle durumlarda soğuk kanlı olmak önemli :34:

Ay onda ne var koptum gece gece
Bi gün üç erkek arkadaş ben bide yanımda kız arkadaşım okuldan çıkıcaz zilin çalmasını bekliyoruz ellerimde dolu dolu.O an öyle bi esneme geldiki bana tutamadım kendimi esnedim :52::52::5: herkes karşımda hani esneyince ağızdan su fışkırır ya herkesin suratına geldi noluyor ya bu ne yağmur gibi dediler sonra benim olduğumu gördüler tabi morardım kızardım yerlere girdim :17:

Benim bi'kere üniversitede okulun ajansında çalışıyorum gayet erkekler falan var ayağa kalkmamla bi'şeyin yere düşmesi bir oldu:19:
Siyah askım sen komple çık yere düş:52:
Ben::53::53::53::18:
Etraftakiler::53::27::27:

Hiç bi'şey olmamış gibi sanki yanlış görmüşler gibi bozuntuya vermeden alıp cebime soktum ama bariz belliydi ne olduğu:9:

:9: evetttt... daha gecen hafta işe giderken sutyen takmayı unutmuşum. yolda diyorum yahu bir rahatlık var filan diye sonra ayıktım

Ayy en korktuğummm şeyyyyy :::52:::

Benim bi'kere üniversitede okulun ajansında çalışıyorum gayet erkekler falan var ayağa kalkmamla bi'şeyin yere düşmesi bir oldu:19:
Siyah askım sen komple çık yere düş:52:
Ben::53::53::53::18:
Etraftakiler::53::27::27:

Hiç bi'şey olmamış gibi sanki yanlış görmüşler gibi bozuntuya vermeden alıp cebime soktum ama bariz belliydi ne olduğu:9:

Buda güzelmişşş :9::9::9::9:

Bi gün restoranta gittik,annemin iş toplantısı war,eşim falan yemek yiyoruz.Beni gülme krizi tuttu.Agzımdan burnumdan salya sümük geliyor yemegin ortasında,bir allahın kulu yok guldo.Adam gülmek iyidir,allah iyiligini wersin dedi.Ama yerlere yattımmm.Duramıyorum resmen deli demiştir benim için.Tatlı geldi çatalı alırken fırla taaa dipteki masaya.Unutulmuyoda :)

kızlar merhaba hadi bana bişeyolmaz yaane olcak filan diyiverin
ayy az önce çokk utandım
:14:
önümde bir bay bir bayan müşterim vardı evli bir çift
kadın kaş gözyapıp duruyor
anladım bir tuhaflık olduğunu ama
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok
gögsüme bakıyorum frekikmi var e o da yok

kadın artık dayanamadı not kağıdı na aynen şunu yazdı
:17:

sütyeninizin askısı trikonuzun altından sarkıyor

çaktırmadan düzelttim ama

yaa çok utandım
gelemiyorum kendime

Tatlım bunda utanılacak hiç birşey yok. Ben deniz kenarında arkadaşımla muhabbet ederken birşeylerin sallandığını farkettim kafamı eğmemle denize uçmam bir oldu. Bikinimin üstü açılmıştı ve herkes gördü. O yüzden takma.

ayy az önce çokk utandım
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok

yaa çok utandım
gelemiyorum kendime
:) cok gecmis olsun, neler var uzmeyin kendinizi

Esinize ilk ne zaman rezil oldunuz topigini okumanizi tavsiye ederim teselli bulursunuz:-)

Kadın abartmış, kaş göz yapacak bir şey yok, ne var bunda...
Benim lise zamanımda pantolonum arkadan yırtılmış, içimden çamaşırım gözüküyormuş da sınıftan bir erkek arkadaşım fark etmiş söyledi.....
Ona mı kalmış?
Böyle söyleyenlere sinir oluyorum ben he!
Daha çok utanmamıza sebebiyet veriyorlar.....

Son düzenleyen: Moderatör:
:9::9::9: ona varana kdr nelerı olanlar varmıs yaa valla bu kdr beklemıordum :D:D bı kendımın pantolonum yırtılıp bı tarafım goruncek dıe cantayı popoma tutup eve ucarak gıtmeyı ıyı bılıorum :D:D

ayy gercekten beterin beteri varrr :)

Bende lise 2 ye gidiyordum o zaman da adettim baya kan geliyodu. Sinifta da kizlardan cok erkek var. Tenefusteydim oturdugum yerden elimle popomu kontrol ettim baktim elime kan geldi arkama gectigini anladim. kiz arkadasim da durumumu hocaya anlatti sonrada mudure gitti karnim agriyo gibisinden benim yerime izin aldi. Ben yerimden kalkamiyordum sonra hoca geldi sinifa bana eve gidebilirsin dedi bende kalkamadim sonra cantami arkama aldigimla siniftan ciktigim bir oldu. :52: Cantamla arkami kapatiyodum :52: oturdugum sirada kan olmus erkeklerde kalkip kalkip bakiyolarmis kizlarda hemen silmisler isin kotusu erkekler hemen yan sinifa anlatmislar ertesi gun yan siniftan bi cocuk geldi bana dedi boyle boyle olmus diye. Sonradan da olur boyle seyler diyo bi utandim bi utandimm anlatamam :52: :52:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) cok gecmis olsun, neler var uzmeyin kendinizi

Esinize ilk ne zaman rezil oldunuz topigini okumanizi tavsiye ederim teselli bulursunuz:-)

Neredeki o topik hangi baslikta merak ettim valla biraz guleyim:)

çok güldüm yorumlara.
herkes lisedeki rezilliğini anlatmış, ben 'öğretmen' sıfatıyla yaşadığım rezilliği anlatayım.
bulunduğum şehirdeki halk kütüphanesini ziyaret ettim ve ilk kez ödünç kitap aldım.
bir hafta sonra da iade etmeye gittim.
memur beyle de havalı havalı sohbet ediyoruz.
çantamdan kitabı çıkarıp uzattım, ne göreyim, çantamdaki ped o ufak bant yerinden kitaba yapışmış,:26:
hiç bozuntuya vermeden geri çektim kitabı, adamın eli havada kaldı,seri bir şekilde pedi çektiğimi düşünüp tekrar uzattım,
meğer yerinden çıkarmak yerine çarşaf gibi açmışım.:27::27::27:
ikinci postada da adamın eli havada kaldı,:9::9:
ve ben artık gülmeye başladım:1::1:
bir dakika diyerek özenle pedi kitaptan ayırıp adama verdim.
o da son ziyaretim oldu

canım sen ne diyosun
ben südyen giymeyi unutup gittim de işe :)))
olur böyle şeyler,dünya hali...
ya denizde bikininin olsaydı o açılan kopça???
şükret haline:24:

ayy az önce çokk utandım
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok

yaa çok utandım
gelemiyorum kendime

ben iş görüşmesine gitmiştim. Üstümde straplez bi buluz vardı, şeffaf askılı takmıştım oyüzden. Sen o askı çık, böleee sallan falan ve ben bunu nasıl mı farkettim. Görüşme yaptığım adamın gözü iki kere kayınca o taraflara, içimden noluyoruz falan dedim. Çaktırmadan bi el attım vee böle :53: kalmıştım :52::52:

tabi hiç bozmadan o askıyı attırıverdim ve gayet güzel görüşmeme devam ettim. Görüşmeden çıkınca da sinirden askıyı yedim :52::52:

Not: Görüşme olumlu geçmişti, işe alınmıştım. :9::10:

Neredeki o topik hangi baslikta merak ettim valla biraz guleyim:)

ayy unuttum valla bölümü canım ya bede tesadüfen görmüştüm, gülmek ne kelime ben koptum resmen hatta okuduklarım bi kac gün aklıma geldı öyle güldüm, halende gelıyo:)

çok güldüm yorumlara.
herkes lisedeki rezilliğini anlatmış, ben 'öğretmen' sıfatıyla yaşadığım rezilliği anlatayım.
bulunduğum şehirdeki halk kütüphanesini ziyaret ettim ve ilk kez ödünç kitap aldım.
bir hafta sonra da iade etmeye gittim.
memur beyle de havalı havalı sohbet ediyoruz.
çantamdan kitabı çıkarıp uzattım, ne göreyim, çantamdaki ped o ufak bant yerinden kitaba yapışmış,:26:
hiç bozuntuya vermeden geri çektim kitabı, adamın eli havada kaldı,seri bir şekilde pedi çektiğimi düşünüp tekrar uzattım,
meğer yerinden çıkarmak yerine çarşaf gibi açmışım.:27::27::27:
ikinci postada da adamın eli havada kaldı,:9::9:
ve ben artık gülmeye başladım:1::1:
bir dakika diyerek özenle pedi kitaptan ayırıp adama verdim.
o da son ziyaretim oldu

gece gece yıkıldım gülmekten:) Allah ta sizi güldürsün emi :)

Back
X