çok güldüm yorumlara.
herkes lisedeki rezilliğini anlatmış, ben 'öğretmen' sıfatıyla yaşadığım rezilliği anlatayım.
bulunduğum şehirdeki halk kütüphanesini ziyaret ettim ve ilk kez ödünç kitap aldım.
bir hafta sonra da iade etmeye gittim.
memur beyle de havalı havalı sohbet ediyoruz.
çantamdan kitabı çıkarıp uzattım, ne göreyim, çantamdaki ped o ufak bant yerinden kitaba yapışmış,:26:
hiç bozuntuya vermeden geri çektim kitabı, adamın eli havada kaldı,seri bir şekilde pedi çektiğimi düşünüp tekrar uzattım,
meğer yerinden çıkarmak yerine çarşaf gibi açmışım.
ikinci postada da adamın eli havada kaldı,
ve ben artık gülmeye başladım
bir dakika diyerek özenle pedi kitaptan ayırıp adama verdim.
o da son ziyaretim oldu
Ben çok gülünce tuvaletimi kaçırıyorum.
Okuldan çıktım akşam üstüydü,hava karanlık hafif.
Ablamla gidiyoruz bir gülme tuttu beni.
Ama nasıl tuvaletim var.
katıla katıla gülerken sen otur kaldırıma çişşşş :26:
O kaldırımın mahallenin işlek caddesinin üzerinde olduğunu ve karşı kaldırımda da okulun olduğunu varsayarsak;
ayrıca iki tane erkek hocamın okuldan çıkarken beni kaldırımda pusmuş kahkaha atarken görmüş olması,
oturduğum yerde kaldırım taşlarının arasından bir sıvının ilerleyerek asfalta akıyor olması;
Bence senin utanılacak birşeyin yok
ay tam rezalet:))
buna benzer bi sey benim basima geldi universitedeyken.
evime giden caddede sali gunleri semt pazari kuruluyor cogunlukla giyim üzerine. ben de eve giderken uğruyorum gecerken bi seyler aliyorum. yine oyle dolanirken ic camasiri tezgahindan iki tane kulot aldim biri string. poset vereyim mi abla dedi cocuk yok dedim cantama atarim, ev yakin ya attim cantaya donlari gidiyorum
benim evin de altinda bufe var duzenli ugradigim, abur cubur ve kontorlu telefon ihtiyaclarimi ordan hallediyprum büfeyi de baba ogul isletiyo ve icersi genelde arkadaslari filan full erkek oluyo.ben aldim cipsimi kolami parayi oducem cantaya elimi attim cikardim cuzdani, anamm o ne !benim pembe tanga cuzdanin cirt cirtina yapismis bayrak gibi sallaniyo ben adama adam bana bi kac saniye bakistik donumu cantama sokmamla birlikte para ustunu dahi almadan yerin dibime doğru ufak ufak kayboldum. o gunden sonra evden cikmak eve girip cikmak eziyetti resmen usenmesem tunel kazicaktim
Sagolasin arayip buldum.bazilarinda gulmekten gozlerimden yas geldi :)ayy unuttum valla bölümü canım ya bede tesadüfen görmüştüm, gülmek ne kelime ben koptum resmen hatta okuduklarım bi kac gün aklıma geldı öyle güldüm, halende gelıyo:)
kızlar merhaba hadi bana bişeyolmaz yaane olcak filan diyiverin
ayy az önce çokk utandım
önümde bir bay bir bayan müşterim vardı evli bir çift
kadın kaş gözyapıp duruyor
anladım bir tuhaflık olduğunu ama
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok
gögsüme bakıyorum frekikmi var e o da yok
kadın artık dayanamadı not kağıdı na aynen şunu yazdı
sütyeninizin askısı trikonuzun altından sarkıyor
çaktırmadan düzelttim ama
yaa çok utandım
gelemiyorum kendime
ahahahay benim de var böyle işemeli bi rezilliğim
orta 1 e geçtiğim sene. o zamanlar ben de gülünce altıma kaçırıyorum, kaçırdıkca daha bi gülme geliyo ve dibine kadar bırakıyorum Allah ne verdiyseortaokula aynı okulda devam ediyorum yine. ilk okul öğretmenimiz bizim sınıfla beraber emekli olmustu, o günde öğretmenler günü, hocanın ev de okulun dibinde olunca kuzenimle bi ziyaretine gidelim dedik, kaptık ciceğimizi düştük yola.
bizimde kuzenle aramızda acaip bi enerji var göz göze gelince ota b.ka kopuyoruz ergen mod on :) geldik hocanın evine el öptük oturuyoruz. ama nasıl ciddi bir ortam olustu. kuzenin yüzüne bakmamak için sola dönük oturuyorum baktığım anda rezalet cıkıcak eminim. hoca kibar kibar bi seyler anlatıyo ama kırılıcak kibarlıktan (sanki öğrencinin elinde cetvel kıran o değilmiş gibi) bi de böyle her kelimesinin sonunda suratına garip bi tebessüm konduruyo simdi göreyim yine altıma işerim herhalde. kadının yüzüne bakmyım diyorum nasıl bakmıcan ayıp olucak. boyle gülmemen gereken durumlarda aklına abuk subuk ne varsa gelir ya tam o moddayız ıkınıyoruz resmen ikimiz de.
hoca gitti bize sütlü kahve yapmaya biz tabi basladık hemen kikir kikir kukur kukur. kuzenim hocanın taklidini yapıyo agzını yamultarak, tam o sırada hoca girdi içeri, ne gülüyosunuz kızlar dedi, yok bi sey hocam ya aklımıza komik bi sey geldi dememle sanki bu söylediğim dünyanın en komik cümlesiymişcesine kahkaha patlattım. ben patlattıkca kuzen de patlattı agzımı tutamyorum artık açıldı bi kere, agzmı tutamadıım gibi seyimi de tutamadımşırıl şırıl koyverdim bi güzel. son damla aktıktan sonra rahatlıktan mıdır nedir bi anda ayıldım 3.5 atıyorum. hoca bardakları götürmeye gitti dndüm sağıma kızım ben çok fena işedim az önce dedim. bu nasıl gülüyo,sussana salak nasıl cıkıcaz burdan diyorum, hoca geldi su istedik mutfaga yolladık minderi ters cevirdik, cıkarken de belime ceketimi bağladım bi sekilde cıktık o evden. ıslaklığı örttük ama ya o geride bıraktığım sidik kokusu? o ne oldu acaba..
28 yasıma geldim hala merak ederim o sidik kokusu ne oldu diyeo günden sonra ne o evime 100 metre mesafedeki evin onunden rahatca gecebildim, ne sınıfca yapılan toplu ziyaretlere katılabildim, ne de hocamı görünce gçnül rahatlığıyla sohbet edebildim. kısa kısa hatrını sorup topukluyorum. ay resmen travma
ay okudukca aklıma geliyo.
gecen yaz evde ayağımda tiril tiril mini sortum ve ağda için uzattığım uzun uzun tüylerimle oturuyoruz. erkek arkadasımla da kavgalıyız aradı tartısıyoruz telefonda annem duymasın diye balkona çıkma gafletinde bulundum ayağımdaki ormanı da yanıma alarak.
konusmaya daldım tüylerden bi haber. derken balkonun altında semtimizin en yakısıklısı benim de okuldan arkadasım olan şahıs bitiverdi. o sıralarda sürekli bana mesaj atıyor bi ara bulusalım filan inceden yazılıyor hissediyorum. naber aysu dediği an bildiğin ışığı gördümresmen biri bana geeel geeelll dedi, ölümle yasam arasında; e iilik ss see senden n na naber dedim kekeleyerek. ama görmeyeydim, kapayaydım bacaklarımı örteydim dee o kıllarıma bakısını görmeyeydim
o günden sonra da bi daha yazmadı
İnsanlık hali olabiliyor öyle şeyler :) daha kötüsü de başınıza gelebilirdi
Ben yazsam her halde roman olur :)
Bir gün işe giderken dolmuştan indim yürüyorum kalabalık bir yerden geçerken yanlışlıkla sesli geğirdim ama öyle böyle bi geğirme değil. Önümde bir amca vardı sesi duyup arkasına baktı o sesin benden çıktığını görünce şoka girdi resmen yüzü değiştiönüne döndü birşeyler mırıldandı ama anlamadım hemen sıvıştım oradan çok rezil hissettim yüzünün şekli hala gözümün önünde
Çantamdan bir şeyler çıkartırken pedimi de beraber çıkartmışlığım da çoktur
kızlar merhaba hadi bana bişeyolmaz yaane olcak filan diyiverin
ayy az önce çokk utandım
önümde bir bay bir bayan müşterim vardı evli bir çift
kadın kaş gözyapıp duruyor
anladım bir tuhaflık olduğunu ama
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok
gögsüme bakıyorum frekikmi var e o da yok
kadın artık dayanamadı not kağıdı na aynen şunu yazdı
sütyeninizin askısı trikonuzun altından sarkıyor
çaktırmadan düzelttim ama
yaa çok utandım
gelemiyorum kendime
İnsanlık hali olabiliyor öyle şeyler :) daha kötüsü de başınıza gelebilirdi
Ben yazsam her halde roman olur :)
Bir gün işe giderken dolmuştan indim yürüyorum kalabalık bir yerden geçerken yanlışlıkla sesli geğirdim ama öyle böyle bi geğirme değil. Önümde bir amca vardı sesi duyup arkasına baktı o sesin benden çıktığını görünce şoka girdi resmen yüzü değiştiönüne döndü birşeyler mırıldandı ama anlamadım hemen sıvıştım oradan çok rezil hissettim yüzünün şekli hala gözümün önünde
Çantamdan bir şeyler çıkartırken pedimi de beraber çıkartmışlığım da çoktur
ayyyy seninkide çok fena olmuss canım yaaagördüğüne eminmisin balkondasın sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?