utandımmm :(

Cd çizildi biz bayanlar daha cekingeniz ama onlar umursamıyor pek böyle şeyleri aslında dalga geçmek istiyorlar birgün iftar beklerken top patlamiycak sen patlat burdan tüm mahalle duyar demesin mi

Cd çizildi biz bayanlar daha cekingeniz ama onlar umursamıyor pek böyle şeyleri aslında dalga geçmek istiyorlar birgün iftar beklerken top patlamiycak sen patlat burdan tüm mahalle duyar demesin mi
Hehe buda cok iyimis aman napalim arada oluyor bole seyler insaniz sonucta ve bagirsaklarin gercekten onemli bi ihtiyaci napalim dugumlensin mi olelim mi evlilkte hersey olur aslinda yersiz bi utanc cocuk yaparken utanmiyozda cikan sesten utanioz

Pitircik mitircik simdiden söylüyosa
Pitircigin kralini kendi patlatabilir

Ayyyyy

Gülmekten katıldım

Herkesin bir popisi vardır.O popiden herkesin kendinin memnun olması gerekiyor

5 yılı evlilik olmak üzere 7 yıldır beraberiz eşimle.. o hiç tutmazdı kendini.. kıza söylene dikkat ediyo artık ve bana der ki bi defa pırtlasan ben orta yere mıçıcam :)) yahu insan kaç senedir bi kere fıs bile demez mi der

Doğumdan sonra eve çıktım.. ziyarete gelenler oldu ev kalabalıktı.. benim yeni doğan kucağımda zortlamasın mı ama nasıl bi ses :)) eşim tam içeri giriyodu o ara bana bakıp göz kırptı.. yok artık benim yaptığımı düşünmüyon heralde oğluş yaptı dedim.. kahkaha attı o ses bu minicik şeyden mi çıktı dedi.. yanımda oturanlar gerçekten bebek yaptı dediler..:)) millet dağıldı.. eşim sonunda elime koz geçti benim hatun yılların birikimini patlattı dediydim kursağımda kaldı dedi

Hala daha insan olduğundan şüphe ediyorum senin der :)))

Ninem oranıza pamuk tıkayın kadınlar gaz çıkarmaz ayıp derdi.

ihihihihihi :)))) bunu da espiriye kendi vurması bence çok iyi olmuş. ayrıca garipsenecek bir durum değil sonuçta insanız

5senelik evliyim kocam olur olmaz yanımda deprem etkisiyle cortlatır ama ben yapamam. Bir kere uyurken yaptım o da Nasıl yapmışsam sesine uyandım hala lafını yapAr

Bende okurken istemsiz gülenlerdenim. Şöyle düsündügzde tarkan bile gaz cikartiyo utancak bisey yok

Bende hep merak etmisimdir evlenince nasil tutacagiz diye.
Gece yatarken felan gelir sonucta gelene gjt demek olmaz
Evliler varmi yonteminiz esinizin yaninda nasil tjtuyorsunuz yillarca

Ayy çok güldüm allahta sizi güldürsun vallahi gözlerimden yaş geldi utanma canım benim evlenince neler görecen neler şimdiden alışsin doğal bişey bu erkek arkadaşında çok güzel ifade etmiş Ayy hala gülüyorum

Herkes evlenince daha neler goreceksin yazmis da daha kotu ne varki ne gorebiliriz valla meraK ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…