utandımmm :(

Çok sevimli söylemiş
Kızarsın diye yüzüne söyleyememiş ama îçinde de tutamamış

cok utanarak söylüyorum ama dün gece aynısını yasadım hemde birliktelik sırasında ufff cok utanc verici

Şöyle hir laf duymuştum ve cok gulmustum uyuyanin uyanıga bir osuruk borcu olurmus ..olabilir gül geç.

Ay cok guldum yaaallahta seni guldursun benimde basima gelmisti utancimdan butun gece uyuyamamistim.ama erkekler cabuk unutur takilma.

Cok guzel bir cevap vermiş yanlız

Aynı anda uyuyup aynı anda uyanmayan her çift çoktan duymustur pitirciklari..

Çok tatlı söylemiş bence.. çok gulerdim yerinizde ben olsam :)

Sende deseydin senin pitirciga karsilik verdim ☺

Şimdi utanıyorsum ama aranızdaki samimiyet çok yol kat etti :) bence güzel bi gelişme bi ilişkide en sevdiğim şey rahatlık:)

Ay çok güldüm canım ben evliyim hala kocamın yanında gazım kaçarsa diye kendimi kasıyorum ama sevgilinde az değil lafı esirgememiş

Ay çok güldüm canım ben evliyim hala kocamın yanında gazım kaçarsa diye kendimi kasıyorum ama sevgilinde az değil lafı esirgememiş

Ayyy yok ben utanirim, ve karsimdaki insanin yapmasinida istemem sahsen.. sogurum yani.. bende bu tip bi insanim .. ama bilerek yapmak var birde bilmeyerek yapmak var .. olan olmus..

Ne komik bi konu olmuş bayağı güldüm bence hic ama hic utanilacak birsey değil. Sonucta vücut bu sen ne yapabilirsin cikacagi varmış bundan dogal sey mi olur hem dalga geciyoda kendi yapmıyor sanki Bence Pıtırcık diyebilecek kadar masummus ona sukret canım

İntagramda ahmetkayra diye bi hesap var. Tam bu konuyla ilgili video koydular. İlişkide samimiyet

Aay bende cok utanirdim yaaa :))) ben esimin yaninda bile yapmam hala o sevgiliyken atti ilk bombayi cok gulmustuk valla askm senin yanina ne zaman gelsem aksine geliyo zor atiyodum kendimi tuvalete artik rahat rahat yapabilirim demisti gun o gunmus pirt sesiyle yasamaya alistim hiic tepki yook artik olmamis gibi devaam :)))

Hahahayesimle nisanlilik doneminde basbasa korku filmi izlerken sicradim bi anda cok minik ve cok tiz ama zorduyulabilecek bi pitircikta benden kacmisti adam cd cizildi sandi bi anda bana donup baktinda utancimdan nefesimi tuttumu farketti olur bole seyler bitanem deyip utanma bak ben deyapabiliyorum diyip oda bi borazan otturdu o gun bugundur kocam yanimda gayet rahattir meger beni beklemis o gune kadar bense hala kacacak die kendimi deli gibi sıkarim

Yeni evlendigim dönemde çok utaniyordum ama alışıyor insanbaktım eşim normal zamanda bile fıs fıs salıyor o da çok pis kokuyor hele bi de hamilelikte düşünün hemen camları açıp oda parfumuyle geliyorum kociciğmin üzerine kadar sıkıyorum parfümü ..Ben de uyku arasında bu ara zart zort salmaya başladım ama kokmuyor eşim dalga geçiyor tabi salın gitsin anali kızlı içinizde biriktirmeyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…