utandımmm :(

Hahahaha aklıma "Biri Beni İsirdı" filmindeki bir sahne geldi,film "Alacakaranlık'ı tiye alıyor. Orada Bella'yı canlandıran kız odasında uyuyor,Edward'ı canlandıran çocukta kızı görmeye geliyor,kız fosur fosur yelleniyor falançok gülmüştüm ya. Sizinkide o hesap olmuş biraz. Ama şakayı bir yana bırakırsak olabilir böyle şeyler,çokta dertlenmeyin,bilerek yapmadınız sonuçta.

Umarım onun da başına gelir ve sen de ona gülersin ..Söylemek zorunda değildi ,ayıp etmiş.

Ayyyy ben böyle şeylere çok laf ederdim ki bir aylık evliyken dışardan eve yetişmeye çalışırken ustumde abiyeyle altima kacirdimrezil rüsva olmuştum.kocam halen hatırladıkça güler ama büyütmek amaçlı değil.

ayy okurken agzim kulaklarda okudum ( kusura bakma ) . ayy benim basima da gelse nasil utanirdim ... neyse olan olmus diye seni teselli etmekten baska bir sey gelmiyor elimden . allah baska rezillik yasatmasin .

çok hoşuma gitti ya ''uyandırma pıtırcığı'' bi gün bunu kullanıcam kesin!! sevgiline tşkler

Günaydın pıtırcığı
Söyleyip utandırmasaymış iyiymiş. Ben de çok utanırdım.

Geleceğiniz birlikte olursa, daha neler duyacaksın? Nelerle karşılaşacaksın, inanamazsın

Bunlar masumane, insani şeyler, hiiiç takma

Of of of.. Utanmakta haklısın.

O da bi ihtiyaç sen sanki hiç yapmiyon deseydin piskince

Bazı ülkelerde sokakta yapmak bile ayıp kacmiyor diyeydiniz.

8.5 yıllık evliyim. 7 sene boyunca eşimin yanında hiç pırtcık yapmadım. O da nolur bi kere yapta duyim dedi. Utandım. Ama ikinci hamileliğimde dayanamadım artık yiterrrr nidalarıyla ilk pırtçığımı yaptım. Oh be dünya varmış. .

Eee gece yatarken felan hicmi gelmiyordu pirtiniz

Komik geldi bana da. Eşim ilk evlendgimizde benim yanimda lavaboya gidemezdi şimdi o da yapıyor istemeden gaz kaçırma olaylarını hatta espriye döktü ben igreniyorum o ayrı ama istemsiz şekilde gaz olayindan değil esprilerinden.Ama çok da takilmayin insanlık hali sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…