utanıyorum :(

ilksad

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
39
0
16
Manisa
arkadaşlar yardımınıza o kadar çok ihtiyacım varki işin içinden bir türlü çıkamıyorum. ben öyle geri düşünü imkansız bir hata yaptımki anlattığımda gerçekten inanamayacaksınız. ben 3 yıllık evliyim. hatta 10 haftalıkta hamileyim. eşimle evlenmeden ince çıktığım kişileri facebooktan arattırdım haftalar boyunca. bu hafta sonu eşim görüntü geçmişinden durumu farketti. benim yüzüme bakmıyor şimdi. bende ne yapacağımı bilemiyorum. ama şunda o kadar eminimki ben onları arattırırken içimden en ufak bir duygu kıpırtısı geçerek arattırmadım. eşime kendimi bir türlü anlatamıyorum inanmıyor bana çünkü ona ben arattırmadım diye de yalan söyledim o da IP numarasından öğrenmiş benim arattırdığımı. lütfen bana yardımcı olun ne derseniz deyin ama yardımcı olun. şeytana uydum defalarca ben şimdi hayatım boyunca eski günlerime özlem duyarak mı geçireceğim? bide eşim hamile olmasan bir dakika yanında durmam senden boşanırım diyor sürekli. ben artık onun gözünde yokum Allahıma yalvarıyorum hergün... lütfen bana yol gösterin....

Bu kadar sert olmasına ne gerek var samımıyetınıze guvenmıyor mu daha once bır açığınızımı yakaladı kı bukadarr gaddar ve acımasız davranıyor ..Bence bu kadar sert olmamalı bence unutur gidersiniz ama bi süre takılır buna ..içini rahat tut boşver...uzerınde durursan kendını bırsey sanar daha fazla..

inanır mısınız niye arattırdığımı gerçekten sürekli kendime soruyorum ama cevabını bir türlü kendime bile veremiyorum. dedim ya elim kolum bağlanmıştı sanki hatta defalarca arattırdım

ben bide arattırmadım diye yalan söyledim evliliğimiz bozulmasın diye bu da üstüne tuz biber oldu. şimdi eve geldiinde 1 an olsun yüzüme bakmıyor

sürekli benim onu aldattığımı söylüyor başka birşey söylemiyor. ama ben karşı taraflarla hiçbir şekilde iletişim kurmadım.

Ne diyeceğimi bilemedim belki de bu şekilde aynen söylemeyı denemelisiniz.İşte hiç bir amacı olmadan arattım bir nedeni yoktu diye.Sonuçta gerçekten öyle olmasa yalan söylemeye çalışırdınız öyle değil mi. Umarım size inanır, güvenir yeniden.

ben bide arattırmadım diye yalan söyledim evliliğimiz bozulmasın diye bu da üstüne tuz biber oldu. şimdi eve geldiinde 1 an olsun yüzüme bakmıyor

Gerçekten kendi kendinizi zor duruma düşürmüşsünüz bayağı

ben eşimi o kadar çok seviyorumki artık sevgime de inanmadığını söylüyor. nasıl davranacağımı ne yapacağımı gerçekten şaşırdım, o kadar çok pişmanımki hatamın farkındayım ama eşimi kaybetmeyi kesinlikle göze alamam çünkü onu deliler gibi seviyorum onsuz ölürüm ben...

adamın başına ne gelirse ya meratan ya meraktan durumu olmuş.
biraz zaman geçmeli sanırım, güvenin zedelenmiş durumda şuan.
üstüne gitme bence.internetle de bu kadar haşır neşir olmamak ne iyisi sanırım şu ara.

kötü olmuş ama olan olmuş facebookunuzu kapatın direk onunla yine konuşmayı çalışın bence ama çok sık boğaz etmeden , ve bir süre bu tavırlarını çekmek zorundasınız elbet inanıcak size tekrar güvenini kazanın

Gerçekten kendi kendinizi zor duruma düşürmüşsünüz bayağı

o kadar zor durumdayım ki inanın bana allah düşmanımın başına böle bişey vermesin... ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım. üstelik hamileyim, sürekli ağlıyorum, yemek yemek bile gelmiyor içimden sürekli kusuyorum

kadınız içimizdeki birşey merak ediyor ister istemez.
kendini eşinin yerine koy bence haklı.
kendini anlatmaya çalış. ilk olarak facebook kapat derim ben.
bu facebook daha neler yapcak bu ailelerin başına.

ben kaç gündür bilgisayarı kullanmıyorum ama bu durumu kimseyle de paylaşamadığım için bu site aklıma geldi çünkü inan bana patlamak üzereyim. evet söylediğin herşeyde sonuna kadar haklısın

tamam hoş bir durum olmamış ama çok aşırı büyütülecek birşeyde yok, herkes meraktan yapabilir bunu.
eşin neden bu kadar araştırdı, IP numarasına varana kadar incelemenin ne anlamı var,
kendini yıpratma karnındaki bebeği düşün, sen kendinden emin olduğun sürece eşinin karşısında da dik dur,
yalvarıp yakardıkça olay uzar, ciddi bir şekilde konuş, sadece meraktan bakmıştım en ufak birşey hissettiysem Allah'ımdan bulayım,
başka da diyeceğim yok, inanıp inanmamak sana kalmış de,fazlada konuşma canım.
bak ozaman eşin gelicek senin gönlünü almaya.

Aslında bir çoğumuz bunu yapıyoruz. Öyle değil mi ? Unutamadığımız veya sevdiğimiz için değil. Sadece merak edip bakıyoruz.

Ama eşiniz haklı tabi. Birkaç zaman sonra düzelir umarım.

inanır mısınız niye arattırdığımı gerçekten sürekli kendime soruyorum ama cevabını bir türlü kendime bile veremiyorum. dedim ya elim kolum bağlanmıştı sanki hatta defalarca arattırdım

NE VAR Kİ bunda insan hiç bir şey hissetmese dahi meraktan bakmak ister

kadınız içimizdeki birşey merak ediyor ister istemez.
kendini eşinin yerine koy bence haklı.
kendini anlatmaya çalış. ilk olarak facebook kapat derim ben.
bu facebook daha neler yapcak bu ailelerin başına.

eşim zaten durumu iyice öğrendikten sonra direk kapattı facebook u. evet eşimin yerine koyuyorum kendimi o yüzden bende utançtan onun yüzüne bakamıyorum.

meraktan baktım dediğimde ben neden bakmıyorum kimseye diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…