Çok ta sevsen eşini eksik bir şeyler varmış demekki evliliğnde canım.
Ya da aklın geçmişte kalarak evlenmişsin.
Durum çok üzücü ama olan olmuş.
Umarım düzeltebilirsin ama zor görünüyor.
arkadaşlar yardımınıza o kadar çok ihtiyacım varki işin içinden bir türlü çıkamıyorum. ben öyle geri düşünü imkansız bir hata yaptımki anlattığımda gerçekten inanamayacaksınız. ben 3 yıllık evliyim. hatta 10 haftalıkta hamileyim. eşimle evlenmeden ince çıktığım kişileri facebooktan arattırdım haftalar boyunca. bu hafta sonu eşim görüntü geçmişinden durumu farketti. benim yüzüme bakmıyor şimdi. bende ne yapacağımı bilemiyorum. ama şunda o kadar eminimki ben onları arattırırken içimden en ufak bir duygu kıpırtısı geçerek arattırmadım. eşime kendimi bir türlü anlatamıyorum inanmıyor bana çünkü ona ben arattırmadım diye de yalan söyledim o da IP numarasından öğrenmiş benim arattırdığımı. lütfen bana yardımcı olun ne derseniz deyin ama yardımcı olun. şeytana uydum defalarca ben şimdi hayatım boyunca eski günlerime özlem duyarak mı geçireceğim? bide eşim hamile olmasan bir dakika yanında durmam senden boşanırım diyor sürekli. ben artık onun gözünde yokum Allahıma yalvarıyorum hergün... lütfen bana yol gösterin....
Ya valla anlamıyorum ben şu Kk.zihniyetini:44:
Kadın meraktan bir kere arattım baktım dese bunu hepimiz yapıyoruz insanız merak ediyoruz. Ama arkadaş maşallah her çarşamba, eşim yokken sürekli arattım diyor.
Buna benzer birçok konu açıldı burda bunu yapan kocalardı ve ona hep "sürekli aynı kişileri arattıysa bence aklı kalmıştır" vs vs diye yorumlar yapıldı. Şimdi niye "bunda ne var eşin çok abartmış" oldu anlayamadım açıkcası.
Eşleriniz siz evde yokken "defalarca" eskiyi aratsa "aman konuşmamış ya baksın nolucak" diyecekseniz tabii ki haklısınız da bana tuhaf geldi. Şahsen ben de sarsılırdım bu meraktan öteye geçmiş. Üstüne yalan da söylenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?