arkadaşlar merak merak diyorsunuz evet bi merak olabilir insanda. ama evli insan kocasından ve doğacak bebeğinden başka bişey merak etmez. kişiler mi merak ediliyor. neden eski mahalledeki ayşe fatma değil. ilkokul arkadaşım lale değilde eski sevgilim olsun merak ettiğim . hemde bir defa değil defalarca her haftanın belirli günü açıp bakacağım . yapmayın eşleriniz sevgilileriniz yapsa bunu yapamaz edemez aldattı dersiniz elinizi vicdanınıza koyun . herkes takmış adamın sinirle boşanırım dediğine. neden o kadar yazanın içinden cımbızla çekip alıyorsunuz ki o cümleyi bunu anlayamadım ben ... aynı şey 3-5 gün sonra başınıza gelse anlıcaksınız hiç biriniz ört bas etmez. düşünün ki arkadaşın kocası bunu yapmış olsa ''hamile kadın tüü yazıklar olsun karaktersiz herif der hepimiz adama muhalefet olurduk '' kimse yalan diyemez buna. ayrıca arkadaş kendi hatasını kabul ediyor ama siz burda adamın boşanırım demesine takmışsınız adamı neredeyse ipe götürceksinizz....
Son durum nedir eşinizle?:18::18:
1-konu çok abartılmış eşiniz tarafından
2- ıp ten nasıl yapmışta bulmuş sizin baktığınızı falan. öyle kolay değil ki... neden bu ıp ve mac adreslerini kullanırlar ki gerçekçi olmak için..
1-konu çok abartılmış eşiniz tarafından
2- ıp ten nasıl yapmışta bulmuş sizin baktığınızı falan. öyle kolay değil ki... neden bu ıp ve mac adreslerini kullanırlar ki gerçekçi olmak için..
aslında biraz saçma o bilgisayardan geçmişe baktıysa ıpye ne gerek var ki evde zaten iki kişi yaşıyo o bilgisayarı kim kullanacak ki başka
bunun gibi bi platform olsa kimin ne yazdığını ıp adresinden bulursun da diğer türlüsü saçma
bunu bende anlamadım yani arama geçmişine bakmak kolay orası tamam ama ıpden face arama geçmişine aynı bilgisayardan bakıldığına emin olmuş.
:26:
eşim ilk aşkım hiç basıma gelmedı ama yapan oldugunu bılıyorum. ve utanılıcak bır konu oldugunuda dusunmuyorum.[/QUOTEüzerime
üzerime alınmıyorum çünkü neye göre cevap yazdığınızı anlamadım.utanılacak bir konu diye bişeyde yazmadım.açılmış konulara saygım sonsuz neye göre beni itham ettiniz onuda anlamdım.Ayrıca size başınıza böle bişey geldimi diyede sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?