utanıyorum :(

Allah yardımcın olsun ama düzelir bu durum inan ki şimdi olay daha taze ondandır tepkileri.Yoluna girer her şey yıpratma kendini bu kadar bebeğin etkilenir hiç olmadı onu düşün ona da yazık Dürüstçe konuşursan inşallah eşin de anlar gerçekten bir şey hissederek veya düşünerek aratmadığını Yapabileceğin başka bir şey yok sanrım zaten

işte kadın merakı dedikleri şey aslında bir çok kişi bunu yapıyo bence eşin haklı ama bu kadar büyütme yazık bebişine ve sana....ve çok ısrarcı olma kendinden emin ol ki oda sana inansın zamanla unutulur merak etme

Aslında bir çoğumuz bunu yapıyoruz. Öyle değil mi ? Unutamadığımız veya sevdiğimiz için değil. Sadece merak edip bakıyoruz.

Ama eşiniz haklı tabi. Birkaç zaman sonra düzelir umarım.

gerçekten düzelir mi sence? sen benialdattın diyo da başka bişey demiyor. bu durum 3-5 günde düzelecek bişey değil diyor. belki 1 yıl sürer belkide 10 yıl sürer diyor allahım ne yapacağım ben? yalanda söylediğim için artık bana hiç güvenmiyor

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. beni bu zor durumda yalnız bırakmadığınız için minnettarım hepinize

Çok ta sevsen eşini eksik bir şeyler varmış demekki evliliğnde canım.
Ya da aklın geçmişte kalarak evlenmişsin.
Durum çok üzücü ama olan olmuş.
Umarım düzeltebilirsin ama zor görünüyor.

eşim zaten durumu iyice öğrendikten sonra direk kapattı facebook u. evet eşimin yerine koyuyorum kendimi o yüzden bende utançtan onun yüzüne bakamıyorum.

üzüldüğünü belli et başka yolu yok.zamana bırak.
sabret seni seviyordur. bekle kızgınlığı geçer inşallah.
çokta içten üzülme bebeğin varmış.

evliliğimde eksik birşeyin olduğunu düşünmüyorum, her evlilikte olduğu gibi bizimde zaman zaman tartışmalarımız olur eşimle ama çok uzatmayız hiçbir zaman. ben eşimle gerçekten aşık olarak evlendim.aklımın ucunda kimse yoktu. zaten arattırdığım kişiler, birisi lisede çıktığım çocuktuki beni bir başkası yüzünden bırakıp gitmişti, diğeri ise üniversitede tanıştığım biriydi ama onunla da aşık olarak çıkmamıştım, iyi biriydi o kadar...

üzüldüğünü belli et başka yolu yok.zamana bırak.
sabret seni seviyordur. bekle kızgınlığı geçer inşallah.
çokta içten üzülme bebeğin varmış.

beni hala sevmese bırakır giderdi dimi? 10 haftalık bebeğimi de aldırmamı söylerdi dimi

aman erkekler herseyi yapiyorlar kadin her zaman affetmek zorundaymis gibi bide üste cikiyorlar ama kadin bikere bisey yapsin ki aldatma degil bisey degil hemen süründürmeye calisiyorlar. komik gercekten bu adamlar...

kendi yapsaydi aynisini simdi sana "ne var ki bunda" demisti... sen tavir yapsaydin da "abartma derdi"

arkadaşlar sizin başınıza buna benzer bir durum gelmedi mi? sadece ben mi bu kadar şerefsizlik yaptım

meraktan baktım dediğimde ben neden bakmıyorum kimseye diyo...

tabi tabi hiç kimseye bakmazlar, sütten çıkmış ak kaşık hepsi,
ama karılarının en ufak birşeyini görseler üstüne giderler, kavga çıkartırlar.
lafa gelincede böyle derler canım, takma kafana sen, zaman ver bir süre sessiz kal,düzelicek merak etme.

biliyor musun benim onu aldattığıma beni kesinlikle inandırdı ama ben onu düşünerek böle bişey yapmadım yemin bile edemiyorum çünkü bana inanmıyor

çok fazla vicdan azabı duyuyorum, zamanın geçmesini diliyorum tüm kalbimle, sürekli uyumak istiyorum her uyandığımda sanki bişey olmamış düşüncesiyle ama yok olmuyorrr

Şu sitede facebook ile ilgili onlarca konu var, kurtulun şundan artık ya

Facebook üzerinden aratma aldatma oldu artık, hanımlarda açıyor böyle konular, onlarca var ...

Ortada fol yok yumurta yok , ilişki yok diyalog yok bence kocanın canı sana eziyet etmek istemiş, hamile bir kadına böyle bir duygusal baskıyı reva gören bir adam, facebook u gerçek sanan beyinler, yazık çok yazık

bu aldatma degil kendini öyle sacma sapan seylere inandirma ... kendini suclu hissetmen icin bunlari söylüyor tabi sende biliyorsun yanlis oldugunu ama bunda abarticak birsey yok arada öyle meraktan bakanlar vardir...

birak ne derse desin inanmiyorsa kendi bilir öyle bi tavir sergile bakalim nlucak ... yada aglamadan yalvarmadan düzgünce konus ben öylesine (hatta yanlis okumadiysam evlenmeden önce bakmissin öylemi) baktim - tamam yanlis ama merak ettim baktim de, sen kizma diyede yalan söyledim de ama onlarla konusmam falan yok eger böyle bisey yaptim bu yüzden yalan söyledigimi düsünüyorsan yanlis düsünüyorsun de ve birdahada konuyu acma. oda cocukmu hemen böyle seyden bosanmami olurmus cok merakliysa bosansin ... deli ediyor beni bu adamlar sürekli kadinlar suclu

şimdi kendi açımdan düşünüyorum evli değilim ama sizin gibi evli olsaydım böyle bir şeye kalkışırmıydım

evet yapardım sadece çıktıklarım değil geçmiş zamanda hoşlanıpta tek taraflı hiç bir şey yaşamadıklarımın hayatına bile göz atardım herhalde :)

ama ne yaparsam pc nin geçmişini de temizlerdim :)

yaptığınız aldatmaya girmiyor eşiniz kusura bakmasın ama kişi karşısındakini de kendi gibi görürmüş geçmişi aratıp sizi yakalamak nasıl aklına gelmiş acaba

insan durup dururken hiç geçmiş aratmaz benim bildiğim pc de

merakınıza yenilmişsiniz ama sonuçta sadece aratmışsınız arkaşlık isteği gönderip te karşılıklı konuşmamış etmemişsiniz her insanda biraz merak vardır yok diyen yalan söylemiş olur

benden size tavsiye kendinizi üzmeye değmez eşiniz bu konuyu bu kadar uzattığı için hatalı taraf aslında o siz hamileyken bu kadar üstünüze gelmemeli

o suratınıza bakmıyo madem sizde bakması için hiçbir çaba sarfetmeyin kendi haline bırakın sonsuza kadar böyle kalamaz sonuçta

yok arkadaşım ben evlendikten sonra baktım hemd defalarca baktım hatta zamanı soracak olursanda her çarşamba günü ve eşim işten gelmeden önce baktım dedimya ben şeytana uydum ama inan bana çok pişmanım

bana yardımcı olabildiğiniz için çok mu çok teşekkür ediyorum. gerçekten bunu anlattığımda beni gerçekten anlayabilecek kişiler yok hayatımda. iyiki bu site var yoksa çok daha kötü olup kendimi affedemeyecektim

sakin ol .... git bi güzel dus al elinede bi kitap al koltuga uzan ve dinlen bi güzel ve kitap oku hic birseyi düsünme.... inan bana sen simdi böyle kendini yipratiyorsun ya eline kendini üzmekten baska birsey gecmiyor.... esinin umurunda degil üzüldügün falan...önce sen iyi olmalisin ki bebeginde iyi olsun.
lütfen baska kimseyi düsünme birak akisina oda anlar zamani gelince tepkisinin abartili oldugunu.

inan bana hic bir erkek bir damla gözyasina degmez yazik edersin hemde kendine ... hersey düzelicek ama sen üzülme yeter

unutma bu hayatta en önemlisi SENsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…