- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Allah yardımcın olsun ama düzelir bu durum inan ki şimdi olay daha taze ondandır tepkileri.Yoluna girer her şey yıpratma kendini bu kadar bebeğin etkilenir hiç olmadı onu düşün ona da yazıko kadar zor durumdayım ki inanın bana allah düşmanımın başına böle bişey vermesin... ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım. üstelik hamileyim, sürekli ağlıyorum, yemek yemek bile gelmiyor içimden sürekli kusuyorum
Aslında bir çoğumuz bunu yapıyoruz. Öyle değil mi ? Unutamadığımız veya sevdiğimiz için değil. Sadece merak edip bakıyoruz.
Ama eşiniz haklı tabi. Birkaç zaman sonra düzelir umarım.
işte kadın merakı dedikleri şey aslında bir çok kişi bunu yapıyo bence eşin haklı ama bu kadar büyütme yazık bebişine ve sana....ve çok ısrarcı olma kendinden emin ol ki oda sana inansın zamanla unutulur merak etme
eşim zaten durumu iyice öğrendikten sonra direk kapattı facebook u. evet eşimin yerine koyuyorum kendimi o yüzden bende utançtan onun yüzüne bakamıyorum.
Çok ta sevsen eşini eksik bir şeyler varmış demekki evliliğnde canım.
Ya da aklın geçmişte kalarak evlenmişsin.
Durum çok üzücü ama olan olmuş.
Umarım düzeltebilirsin ama zor görünüyor.
üzüldüğünü belli et başka yolu yok.zamana bırak.
sabret seni seviyordur. bekle kızgınlığı geçer inşallah.
çokta içten üzülme bebeğin varmış.
meraktan baktım dediğimde ben neden bakmıyorum kimseye diyo...
aman erkekler herseyi yapiyorlar kadin her zaman affetmek zorundaymis gibi bide üste cikiyorlar ama kadin bikere bisey yapsin ki aldatma degil bisey degil hemen süründürmeye calisiyorlar. komik gercekten bu adamlar...
kendi yapsaydi aynisini simdi sana "ne var ki bunda" demisti... sen tavir yapsaydin da "abartma derdi"
yok arkadaşım ben evlendikten sonra baktım hemd defalarca baktım hatta zamanı soracak olursanda her çarşamba günü ve eşim işten gelmeden önce baktımbu aldatma degil kendini öyle sacma sapan seylere inandirma ... kendini suclu hissetmen icin bunlari söylüyor tabi sende biliyorsun yanlis oldugunu ama bunda abarticak birsey yok arada öyle meraktan bakanlar vardir...
birak ne derse desin inanmiyorsa kendi bilir öyle bi tavir sergile bakalim nlucak ... yada aglamadan yalvarmadan düzgünce konus ben öylesine (hatta yanlis okumadiysam evlenmeden önce bakmissin öylemi) baktim - tamam yanlis ama merak ettim baktim de, sen kizma diyede yalan söyledim de ama onlarla konusmam falan yok eger böyle bisey yaptim bu yüzden yalan söyledigimi düsünüyorsan yanlis düsünüyorsun de ve birdahada konuyu acma. oda cocukmu hemen böyle seyden bosanmami olurmus cok merakliysa bosansin ... deli ediyor beni bu adamlar sürekli kadinlar suclu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?