utanıyorum :(

gercekten oylesıne begenmıste olabılır,ünlü bırı veya manken falan mı sandı acaba
evlı bı erkegın sıradan bırının resmını begendıgını dusunmek ıstemıyorum hala..

bi diyorum altdan ala sevdigi yemekler surprizler yap
bi diyorum naz ayp
bu kiz ikisini ayni anda nasil yapicak :))

kari$ik bi durum valla
Allah yrdimcisi olsun

yemek yaparken düşüp bayılcak işte..
öylesı daha dramatık

Evet her olaya yangına körükle gidenler var ama buradaki herkes aynı tepkiyi vermiyor. Böyle konularda yapılan yorumların çoğu "önce eşinle sakince konuş,sana ne cevap verdiğine bak eger gerçekten tekrarlamayacağını düşünüyorsan eşine bir şans ver,yuva kolay kurulmuyor" tarzı yorumlar. Ki kadın için de erkek için de doğru olan bu. Hangi kdın böyle bir olay için yuvasını yıkar ki.Nelere katlanan kadınlar var.

gercekten oylesıne begenmıste olabılır,ünlü bırı veya manken falan mı sandı acaba
evlı bı erkegın sıradan bırının resmını begendıgını dusunmek ıstemıyorum hala..

evet farkettim ama maalesef sıradan biri canım , normal bir kız işte

Erkeklerin fıtrat yapısını bence göz ardı etmeyin. Yani neredeyse tüm erkekler karıları dünyanın en güzel kadını olsa ve onu her kesten çook sevse bile yine de gözü başka güzelleri de görür. Bu onların yapısında var. Biliyorsunuz islam erkeğe 4 kadınla evlenme izni veriyor (biz kadınların her ne kadar hoşlarına gitmese bile).

Bir ilm talebesinin dersini dinlemişdim. Erkeklere hitaben şöyle diyordu...... Bir erkeğin 4 karısı olsa, 4-ü de dünyanın en güzel kadını olsa ve erkekte bunun farkında olsa, yine de yüzü kapalı (peçe takmış) birini görse merak eder, acaba altında nasıl biri var deye...

Bu noktadan sonra erkeğin kendisine kalmış bakıp-bakmayacağı. Güzel kadın gördümmü ben bile arkasıyca bakarım, zavallı erkeklerin imtihanı bizimkinden daha zoooooor.

Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem buyurmuştur. Bu dünyada deccalden sonra en büyük fitne kadın fitnesidir.

Rabbim eşlerimizi sapmaktan, günaha bulaşmaktan, sahip oldukları ile yetinememekten korusun.

Yalnız konu sahibi kendi sorunu için açtı başlığı , ben işgal etmiş oldum

evet farkettim ama maalesef sıradan biri canım , normal bir kız işte

benım mıdem bulandı ama senın mıden bulansın ıstemıyorum..
suan sankı benım kocam yapmıs gıbı sınırlendım..
ona ne kı elalemın kızının fotosundan..
yasakla kocana faceyı falan..ılla accaksa senın yanında acsın..
begencekse beraber begenın bıseylerı
cok lazım sankı..begendı de nooldu

Yalnız konu sahibi kendi sorunu için açtı başlığı , ben işgal etmiş oldum

konu aynı konu sonucta..
sayende hem erkek acısından,hem kadın acısından olaya bakılabılıyor..
gercı keske bakılmasıydı..

yok canım yasaklamam benim öyle bir yapım yok , bir daha adam akıllı konuşurum rahatsız olduğumu belirtirim ,bakalım ne seçim yapıcak yok ben anlamam ben böyleyim mi dicek yoksa bir daha olmazmı ??? :26::26::26:

herkes merak edebilir, elinin altında da böyle bir teknoloji varken bakması 2 saniye sürmez. benim anlamadığım haftalar boyunca aratmış olmanız. bu meraktan öte bir şey oluyor o zaman. nasıl ki bir kadın, eşi eski sevgilisini arattığında kendini ihanete uğramış gibi hissediyorsa, bir erkek için aynı şeyi karısının yapması da bir o kadar incitici.

dilerim zamanla aranızdaki buzlar erir.

bu tarz olaylarda erkek ile kadın arasında büyük fark var bence kadın facede merak eder üç beş bakar sonra bakmaz .......ama erkek öyle değildir her baktığında biraz daha meyleder akar cesaretlenir bağlantıya geçmek için.

Anlamadigim bir nokta var.
Siz esinizle evlendiginiz zaman ondan önce ciktiginiz kisilerin cetelesini mi verdiniz ona?
O nerden biliyor her ciktiginiz adami, adini soyadini?

inşallah ıcını rahatlatcak,soru ısaretlerını kaldıracak cevapları verır sana..
guven olmadan olmuyor cunku..
allahım kocalarımızı,bızlerı sasırtmasın

inşallah ıcını rahatlatcak,soru ısaretlerını kaldıracak cevapları verır sana..
guven olmadan olmuyor cunku..
allahım kocalarımızı,bızlerı sasırtmasın

amin canım aminnnn
inşallah verir bakalım yaşayıp göreceğiz
ilgi, alakan ve yardımların için çok teşekkür ederim millan gerçekten çok sağol

Son düzenleme:
Siz esinizle evlendiginiz zaman ondan önce ciktiginiz kisilerin cetelesini mi verdiniz ona?

Ayrica evlilik karari alan iki kisi, birbirlerinin hayatina girdikleri anda eski tamammen silinir.
Yeni bir sayfa acilir.
Birak adini soyadini, daha önce biriyle ciktim diye konusulmaz bile.

bu gecede herkese cevap verdım ama,kendı adıma sızede cevap verım..
benım kocamda benım a dan z ye butun hayatıma gırenı bılır..
sonradan ben kımseden duymıyım,anlatman gerekenlerı anlat bana demıstı..
zaten kocamla evlenmeden once 8 senelık bı gecmısımız var..
bu surede ogrenecegı herseyı ogrendı..benle bırlıkte yasadı herseyı..
belkı konu sahıbınınde gızlısı saklısı yoktur benım gıbı

Aynennn katiliyorummmmm sanaaa

amin canım aminnnn
inşallah verir bakalım yaşayıp göreceğiz
ilgi, alakan ve yardımların için çok teşekkür ederim millan gerçekten çok sağol

valla benım burda karnım agrıyor,karı kocaların arası boyle sacma seylerden dolayı bozulunca..
kendı basıma gelmıs gıbı uzuluyorum..
sen içini ferah tut,kocanında angelınası sadece sen ol ınsallah

valla benım burda karnım agrıyor,karı kocaların arası boyle sacma seylerden dolayı bozulunca..
kendı basıma gelmıs gıbı uzuluyorum..
sen içini ferah tut,kocanında angelınası sadece sen ol ınsallah

ahh ahh inşallah ama umutlu değilim pek bu konuda :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…