arkadaşım acayip derecede pis kokuyor bundan rahatsız oluyorum tabiki benden başka bi çok kişide onun küçük düşmesini istemiyorum bunu ona söyleyemem utanırım ne yapcammm
baskasından bahseder gibi konuşssan önce? ay bugün dolmuşta bi kız vardı nasıl pis kokuyordu üzüldüm ya herkes üfleyerek baktı kıza hep felan gibilerinden. neden olabilir acaba diye. tepkisni ölç bakalım acaba farkında mı değil yoksa tınlamayan bi tip mi... cevabına göre yavaştan yavaştan uyarırsın:) kozmetik ürünleri hediye edebilirsin:)[/QUO
aynen canım olmadı öyle yapcam
evet her zaman kız
teni kokuyor olabilir yada kendine bakmıyordur durumundan rahatsız değildir eger sözlü olarak konuşmaktan utanıyorsan çantasının içine bi not bırakabilirsin durumu anlatan
Öyle bir konu aç ki temizlikle alakalı, sonucunda bak sende bazen pek güzel kokmuyorsun neden acaba filan de. Beraber sebebini ve de çözümünü ararmış bir pozisyona getir konuşmayı. Bu şekilde incitmemiş olursun diye düşünüyorum. Bazı insanların teni sürekli banyo bile yapsalar ağır kokar, bazısı da tam tersi.
arkadaşım acayip derecede pis kokuyor bundan rahatsız oluyorum tabiki benden başka bi çok kişide onun küçük düşmesini istemiyorum bunu ona söyleyemem utanırım ne yapcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?