- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
Maalesef açıkça söylemedikçe anlamayacaktır.
Ama mesela sen kokuyorsun demek yerine,kazağın mı kokuyor,saçların mı kokuyor şeklinde ifade edilebilir.
Mesela bir koku var,kazağın mı kokuyor acaba,yıkanınca değiştirmiyor musun gibisinden...
Parfüm hediye etmenin işe yarayacağını düşünmüyorum.Pisken parfüm sürmek fayda sağlamaz.
acaba pislikten mi yoksa başka bir sebebi mi var.benim annem öğretmen.bir öğrencisi çok pis kokuyormuş.temiz olduğu halde koktuğunu farketmiş.bu bir deri rahatsızlığıymış.annem kızla konuşmuş,tedavi olmasına yardımcı olmuş.genç kız ne kadar iyi oldu,tedavi oldu falan diye anlatmıştı.şimdi hatırladım.belki onda da deri rahatsızlığı vardır,tedavisi de var olsa keşke.
arkadaşım acayip derecede pis kokuyor bundan rahatsız oluyorum tabiki benden başka bi çok kişide onun küçük düşmesini istemiyorum bunu ona söyleyemem utanırım ne yapcammm
not olmaz yazımı anlar.s
ağır ten kokuları genelde aşırı baharatlı yiyecekler tüketildiğinde olabiliyor mesela devamlı pastırma yenilip terleyen yerlerin temizliğine de dikkat edilmezse iğrenç bir koku oluşuyor benim de doğulu tanıdığım bir aile vardı kendileri de evleri de çok temizdi ama hepsinin ağır bir ten kokusu vardı yaptıkları yemekler ve baharatları çok ağırdı ondan olabilir
Arkadaşına parfüm hediye etmeye ne dersin?
Kötü kokusunun üzerine sıkıp daha çekilmez bir koku yaratsın diye mi?
neden daha iyi kokmazmı bi deodorant yada parfüm alsam.s
parfümünün markası ne çok kötü kokuyo falan de...
parfüm kullanmıosa anlıcaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?