Utanıyorum..

rabbime şükürler olsunki hiç böyle sorunlarım olmadı şanslı insanlardanım galiba. ter kokusu bir şekilde yok edilir ama tenin kokması zor olsa gerek yaşınız kaç bilmiyorum ama belli bir yaşın üstündesinizdir herhalde bu yaşa kadar kimsenin kokuyu farketmeyip arkadaşınızı uyarmadığını zannetmiyorum acaba arkadaşınızda farkında olup çare bulamadığı için umarsamıyor olabilirmi bana bu zamana kadar kimsenin söylememiş olması pek mümkün gelmiyor en azından ailesi söylemiştir

Aynen bence böyle yap kötü bir koku alıyorumda nereden geliyor acabaaa???:44: olabilir :)

Sanırım dediginiz rahatsızlık bir arkadaşımda da vardı.Çok sakin bir kızdı kimseyle konuşmazdı.Benim rahatsızlıgım var ama söyleyemem sana demişti bir kere.
Bizim sınıf da çok kabaydı lisede.Afedersiniz koyun gibi kokuyor demişlerdi kızın arkasından.Ayıp.

böyle bir sorunu bende eşimle yaşadım daha yeni çıkmaya başladık aslında çok bakımlı parfümünü temizliğini hiç esirgemezdi ama bi ter kokusu beni mafvediyordu ıkındım sıkındım nişanlandık söyleyemedim sonra ona bir gün hediye sepeti yaptım direk deodorant alıp kırmayayım diye kol düğmesi koydum, nivea sabun, nivea deodorant, stick, parfüm, havlu, kemer, cüzdan dedim ki aşkım bak sana hediye sepeti yaptım güzelce kapladım süsledim öle mutlu oldu ki dedi ben düğünden sonra kullanırım dedi yok ben sana aldım şimdi başlıcaksın kullanmaya dedim kurtuldum hehehe evlenince de rexona stick kullanmaya alıştırdım şimdi mis mis dolaşıyor

arkadaşım acayip derecede pis kokuyor bundan rahatsız oluyorum tabiki benden başka bi çok kişide onun küçük düşmesini istemiyorum bunu ona söyleyemem utanırım ne yapcammm

Sen neden utanıyorsun ki, samimi arkadaşsanız al karşına konuş.
Asıl konuşmadığın sürece küçük düşecek o kokuyla.

ben söyleyemezdim herhalde söylemek de dinlemek de mahçup eder iş arkadaşı veya okul arkadaşı gibi bir durumunuz varsa not yazabilirsiniz ama kendi yazınıza benzememeli benim aklıma ilk bu geldi ben kibarca bir not yazıp çantasına veya görebileceği bir yere koyardım

ağır ten kokuları genelde aşırı baharatlı yiyecekler tüketildiğinde olabiliyor mesela devamlı pastırma yenilip terleyen yerlerin temizliğine de dikkat edilmezse iğrenç bir koku oluşuyor benim de doğulu tanıdığım bir aile vardı kendileri de evleri de çok temizdi ama hepsinin ağır bir ten kokusu vardı yaptıkları yemekler ve baharatları çok ağırdı ondan olabilir

saolun
.............

bence sizin söylemeniz başkasının söylemesinden daha az üzer arkadaşınızı. öyle patavatsız kişiler varki ayy çook kötü kokuyorsun diyiverirler bir ortamda.

direk al banyoya sok bir de kalıp sabun:) söyle tabi başka birinden duyunca şok olmasından iyidir belki konuyu biraz yumuşatabilirsin mesela herkezin ten kokusunun farklı ne bilim bir tanıdığımda vardı aynı sorunu oda yaşıyordu gibisinden ama daha sık banyo yaparak bundan kurtulduğundan felan

bence hiç açık etmeden takip et hemen sölersen üste çıkar

parfümünün markası ne çok kötü kokuyo falan de...
parfüm kullanmıosa anlıcaktır...

Duş Jeli Kolaltı Roll-onu ve içersinde parfüm olan bir set al. . . Hepsini aynı anda kullanırsa koku kalmaz büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…